Kto bude na Silvestra sám?
ako to zvládate?
Môžem sa ťa opýtať prečo si sama?😞
Pre mňa obyčajný deň/noc. Je mi ľúto hlavne zvieratiek, ktoré za našu neohľaduplnosť častokrát doplatia životom 😔
no, mne uz silvestrom, kde som bola sama, asi odzvonilo..... pri rozvode ako sme si delili deti som ich odmietla davat otcovi na stedry den, takze chodili k nemu az 26.12 a potom tahali cele prazdniny do 4-5 januara. Avsak uz otca nemusia a tento rok mi oznamili ze oni s nim na silvestra byt nechcu - uz maju svoju hlavu, takze akceptujem ich rozhodnutie a budu so mnou.
inak silvester osamote je super - vzdy som presne o pol buchla sampus, spravila som si vela jednohubiek, ktore som jedla potom este aj na druhy den ;) o polnoci som si vzdy pustila hymnu a pozerala z okna ohnostroje ;) no za mna super. A kedze sama flasu huberta na posedenie nedam, spravila som si zvyk rano na novy rok ranajkovat jednohubky so sampanskym 🤣
@kaktusik007 tak tú hymnu počúvam aj ja o polnoci na Silvestra.Zvyknu púšťať na STV 1.Clovek si tak nejak zrekapituluje život a aj napriek tomu, že v tomto štáte nefunguje veľa vecí, ale aj tak som hrdá, že som slovenka.A keď človek počúva hymnu hneď nabehnú zimomriavky
@kvietocek87 tak si zatial prva, ktora prepina o polnoci na stv 1, rovnako ako ja. Mojmu okoliu tym celkom leziem na nervy a nechapu to a aj preto som rada ze som na silvestra sama u seba doma ;) verim ze to naucim uz aj synov. K polnoci na silvestra proste hymna patri.
si pamatam na 01.01.1993 - resp silvester 31.12.1992 - vtedy som strasne tazko niesla ze sa mi rozpada vlast........ som si aj porevala veru ;)
@kvietocek87 s detmi to bude fajn,my deti nemame,ale prezijem.
@kaktusik007 ja si ju aj spievam
@kvietocek87 tiez 🤣🤣🤣🤣
@kaktusik007 u nás hymna o polnoci odnepamäti.... A mňa to ešte aj dojme 🤦😃
Čo je na tom Silvestri také zvláštne. Načo je tak nadceňovaný ? Deň, ako každý iný. Slnko výjde aj zapadne. Ber to takto a zvládneš to lepšie.
Ale nedepkuj.usmej sa,zajtra zas vyjde slnko🙂..nie som síce sama,ale s chrípkou akoby ani silvester nebol...
A ja v práci..😎
@niekto2hy komu lepsie..😁
@janinamojka V pohode, zatiaľ.
@niekto2hy momentálne by som si to aj vymenila
@janinamojka Prečo,doma je zle?
@niekto2hy chripka...
@janinamojka Prajem skoré uzdravenie.Byť chorý v práci je ešte horšie.
@niekto2hy ďakujem..To teda ano,idealne zdravy a doma 🙂
@janinamojka inak..nejako nasej smutnej autorke tejto diskusie ,nikto nepise...okrem choreho a pracujuceho. Vsetci sa bavia asi🍻🥂🥂🍾🍾
@niekto2hy a dobre ze si odpovedam sama sebe...najlepsia diskusia sama so sebou😁
@janinamojka autorka má zrejme iný program 🎅
@athom ja som to nevidela 😏
@athom 🤣 ďakujem

trávila som pár silvestrov v práci sama a úplne v pohode. co je na tom? sampano si otvoríš, pozrieš telku, ohňostroje, poješ chlebíčky 😂 kľudne by som brala opäť taky silvester. kamoška bola tiež sama ( v Rakúsku na dedine) a pred polnocou sa vybrala k bráne s vínom v pohári a na tanieri mala par koláčikov a čakala, kto sa pridá a po chvíli videla nejaké tetušky susedy, ( ktoré ani nepoznala) a prišla k nim a ponúkla ich koláčikom a spolu si štrngli. bud to zoberieš pozitívne , alebo budeš fňukat do vankúša. 🥳