icon

Kto bude na Silvestra sám?

21. dec 2022

ako to zvládate?

Strana
z3
misinka866
22. dec 2022

trávila som pár silvestrov v práci sama a úplne v pohode. co je na tom? sampano si otvoríš, pozrieš telku, ohňostroje, poješ chlebíčky 😂 kľudne by som brala opäť taky silvester. kamoška bola tiež sama ( v Rakúsku na dedine) a pred polnocou sa vybrala k bráne s vínom v pohári a na tanieri mala par koláčikov a čakala, kto sa pridá a po chvíli videla nejaké tetušky susedy, ( ktoré ani nepoznala) a prišla k nim a ponúkla ich koláčikom a spolu si štrngli. bud to zoberieš pozitívne , alebo budeš fňukat do vankúša. 🥳

metoyou4
22. dec 2022

Môžem sa ťa opýtať prečo si sama?😞

andrea2022
22. dec 2022

Pre mňa obyčajný deň/noc. Je mi ľúto hlavne zvieratiek, ktoré za našu neohľaduplnosť častokrát doplatia životom 😔

kaktusik007
22. dec 2022

no, mne uz silvestrom, kde som bola sama, asi odzvonilo..... pri rozvode ako sme si delili deti som ich odmietla davat otcovi na stedry den, takze chodili k nemu az 26.12 a potom tahali cele prazdniny do 4-5 januara. Avsak uz otca nemusia a tento rok mi oznamili ze oni s nim na silvestra byt nechcu - uz maju svoju hlavu, takze akceptujem ich rozhodnutie a budu so mnou.

inak silvester osamote je super - vzdy som presne o pol buchla sampus, spravila som si vela jednohubiek, ktore som jedla potom este aj na druhy den ;) o polnoci som si vzdy pustila hymnu a pozerala z okna ohnostroje ;) no za mna super. A kedze sama flasu huberta na posedenie nedam, spravila som si zvyk rano na novy rok ranajkovat jednohubky so sampanskym 🤣

kvietocek87
22. dec 2022

@kaktusik007 tak tú hymnu počúvam aj ja o polnoci na Silvestra.Zvyknu púšťať na STV 1.Clovek si tak nejak zrekapituluje život a aj napriek tomu, že v tomto štáte nefunguje veľa vecí, ale aj tak som hrdá, že som slovenka.A keď človek počúva hymnu hneď nabehnú zimomriavky

kaktusik007
22. dec 2022

@kvietocek87 tak si zatial prva, ktora prepina o polnoci na stv 1, rovnako ako ja. Mojmu okoliu tym celkom leziem na nervy a nechapu to a aj preto som rada ze som na silvestra sama u seba doma ;) verim ze to naucim uz aj synov. K polnoci na silvestra proste hymna patri.

si pamatam na 01.01.1993 - resp silvester 31.12.1992 - vtedy som strasne tazko niesla ze sa mi rozpada vlast........ som si aj porevala veru ;)

marca12
22. dec 2022

@kvietocek87 s detmi to bude fajn,my deti nemame,ale prezijem.

kvietocek87
22. dec 2022

@kaktusik007 ja si ju aj spievam

kaktusik007
22. dec 2022

@kvietocek87 tiez 🤣🤣🤣🤣

nitranka03
22. dec 2022

@kaktusik007 u nás hymna o polnoci odnepamäti.... A mňa to ešte aj dojme 🤦😃

laurika999
23. dec 2022

Čo je na tom Silvestri také zvláštne. Načo je tak nadceňovaný ? Deň, ako každý iný. Slnko výjde aj zapadne. Ber to takto a zvládneš to lepšie.

autor
Autor odpoveď zmazal
janinamojka
31. dec 2022

Ale nedepkuj.usmej sa,zajtra zas vyjde slnko🙂..nie som síce sama,ale s chrípkou akoby ani silvester nebol...

niekto2hy
31. dec 2022

A ja v práci..😎

janinamojka
31. dec 2022

@niekto2hy komu lepsie..😁

niekto2hy
31. dec 2022

@janinamojka V pohode, zatiaľ.

janinamojka
31. dec 2022

@niekto2hy momentálne by som si to aj vymenila

niekto2hy
31. dec 2022

@janinamojka Prečo,doma je zle?

janinamojka
31. dec 2022

@niekto2hy chripka...

niekto2hy
31. dec 2022

@janinamojka Prajem skoré uzdravenie.Byť chorý v práci je ešte horšie.

janinamojka
31. dec 2022

@niekto2hy ďakujem..To teda ano,idealne zdravy a doma 🙂

janinamojka
31. dec 2022

@janinamojka inak..nejako nasej smutnej autorke tejto diskusie ,nikto nepise...okrem choreho a pracujuceho. Vsetci sa bavia asi🍻🥂🥂🍾🍾

janinamojka
31. dec 2022

@niekto2hy a dobre ze si odpovedam sama sebe...najlepsia diskusia sama so sebou😁

niekto2hy
31. dec 2022

@janinamojka autorka má zrejme iný program 🎅

gertrudaosem
31. dec 2022

@athom ja som to nevidela 😏

athom
Odpoveď bola odstránená
gertrudaosem
31. dec 2022

@athom 🤣 ďakujem

athom