Kto je, resp. kto bol vaša najväčšia láska?
moj priatel
Volvo xc60
@melanta Terajší alebo bývalý?🙂 Ja mám 2 synov a neviem povedať že by to boli najväčšie lásky keďže som každého jedného mala od iného a ani pri jednom to nebola až taká láska a tak to nevyšlo, preto sa pýtam
A nick carter z backstreet boys
Môj muž. Je to moja úplne prvá láska. Nikto iný pred ním nebol. A dúfam že už ani nebude. Sme spolu 14rokov.
Je to vo hviezdach... Je to vo hviezdach... :D
Terajší. Prvý muž bol a aj je úžasný človek, mali sme dobrý život, vychovali skvelú dcéru. Ale súčasný muž je niekto, bez koho si ozaj neviem predstaviť život a z koho sa mi ozaj podlamujú nohy a to mám po 40tke.
bol? po každom vzťahu pálim mosty...
Môj muž ❤️ prvý a jediný už 20 rokov 😉
môj manžel a stále je 😉 a deti
Môj syn. Jednoznačne.
Môj terajší partner
Manzel. Deti raz odidu, on to hadam so mnou vydrzi az do staroby 😁😁😁
môj prvý manžel...bohužial sú aj iné rozchody ako rozvod
Ešte len príde ❤️
@melanta Chceš povedať že sa ľudia po 40tke dokážu naozaj zamilovať?🙂 Moje krátkodobý partneri boli po 40 tke a moc im to nešlo každý tvrdil že to už vôbec nie sú motýle a podobné vecí 🙂
Ano, aj ľudia po 40tke sa dokážu zamilovať 🙂
Áno, aj ľudia po 40 sa dokážu zamilovať, mať motýle v bruchu a podobné veci. Nikto mne ani mužovi nepovedal, že po 40 tieto pocity nemáme mať.
Prvý a posledný krát v živote čo som napísal ľúbostný list, bolo spolužiakovej sestre na ZŠ. Tak asi vtedy.
Môj manžel moja dcéra a moje auto a ešte neter 2ročna😉
Jaaaj, tak to bol pribeh ako z telenovely...ked to berieme z pohladu intenzity a dlzky trvania motylov v bruchu 😃 bohuzial, osud/zivot/ nam neprial, takze sme neboli spolu dlhodobo ani sme sa nevzali.
Rozmýšľam koľko máš rokov....
@ma77 auto 👍
@dadka_bb dosť smutné
Manžel 😊
@gertrudaosem aka otazka taka odpoved. ..

Môj muž