icon

Kto koho ľúbi?

terezka2233
12. jún 2022

Ahojte,

partner mi tvrdi, ze ja libim jeho viac ako on mna... Co si o Tom myslite? Ako Asi to je jasne...ze jeden lubi viac ako druhy .. ale nejak to vo mne vyslablo, ci ma Malo lubi

bajka16
12. jún 2022

Fúha to je blbé väčšinou sa ľudia hádajú že "ja ťa ľúbim viac" 😏

lintu
13. jún 2022

No... Toto by som si nechala vysvetliť. Nevonia to ničím pekným a naozaj nevidím zmysel, načo si je dobré takto ujasňovať, kto koho ako ľúbi. Jedine teda, že by bol partner teoretik s nižším EQ alebo trpel nejakým syndrómom.

moonlight1210
13. jún 2022

@terezka2233 tazko povedat, ked nepozname okolnosti, za akych k takemu vyhlaseniu doslo. O com ste sa bavili, alebo co ste robili.

Teoreticky sa ti mohol snazit aj povedat, ze si na nom prilis zavisla a zacina to byt nepohodlne, unavne.

Ale bez tych okolnosti tu vsetci mozu iba polemizovat, preco ti to povedal.

ivangeline
13. jún 2022

Ja si to nvm predstavit porovnat.

bloger
13. jún 2022

@terezka2233 Tak ženy vedia viac ľúbiť to je pravda.

vikes
13. jún 2022

@terezka2233 Ako sa u vás meria "veľkosť" lásky? Darmi, slovami, činmi?

ola101
13. jún 2022

No čo ja viem či je to pravda, ako možné to je ale asi sa netreba nad tým nejako zamýšľať a už vôbec nie sa kvôli tomu hádať.

elizabet173
13. jún 2022

@terezka2233 myslim si, ze su to chore rozhovory nastrocnych

ewka9
13. jún 2022

Babka mi kedysi povedala, nech si zapamätám, že chlap by mal ženu ľúbiť o trochu viac..ma to niečo do seba, ale môjho muža ľúbim ako koňa😅🙂

viestta
13. jún 2022

Akými jednotkami sa meria láska?

mandzula
13. jún 2022

Netuším, ako sa dá ľúbiť viac a menej. Buď ľúbim, alebo nie.

mandzula
13. jún 2022

@viestta u niekoho karátmi. 😀

terezka2233
autor
13. jún 2022

Dakujem za odpovede... Dnes som si to chcela ujasnit, tak som SA opytala na odpoved. Ze to vobec nemyslel v zlom.. ale ze vidi, aka som starostliva o neho.. ze nikto SA o neho tak nestara ako ja..