Čo hovoríte na výsledky volieb?

andromeda818
3. okt 2023

Co se vám líbí na Ficovi, co vám na něm vadí a proč?

yelena159
3. okt 2023

@andromeda818 Nič sa mi nepáči. A keby som mohla, pracem sa odtiaľto. Prajem Slovensku veľa šťastia, bude to potrebovať.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@yelena159 a co je teda na Ficovi tak špatně? A co myslíš že se na Slovensku teď zhorsi, a co se teď změní v životě běžného člověka?

tiezjedna
3. okt 2023

@andromeda818 jediné, co sa mi na Ficovo pacilo bolo svojho času jeho vyjadrenie, že odchádza z politiky🤷‍♀️ ni nič… to je ako Babiš. Vyhodíš ho dverami, vráti sa oknom.

januska12323
3. okt 2023

Prečítaj si ostatných milión 5 diskusií, nie je potrebné písať ďalšiu.

stanulienkat
3. okt 2023

Vratili sme sa do obdobia Meciarizmu. Bezbrehe rabovanie a bezpravie. Cely svet o nas pise a smeje sa nam. Sme tupy narod.

yelena159
3. okt 2023

@andromeda818 Fico a jeho strana sú populistickí, mafiánski, zlodejskí úplatkári. Za 12 rokov, čo tu vládli, bola neskutočná korupcia, zdravotníctvo položili na kolená a nakradli toľko prachov, koľko sa len dalo. Predpokladám že korupcia a rozkrádanie bude pokračovať.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@tiezjedna no, ale pořád jsem se ne dočetla, co konkrétně vadí. A Slováci ho zvolili, takže výrok, že se vrací oknem je asi hloupost.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@yelena159 co konkrétně? Tohle jsou strašně uderna slova, ale bez konkrétního obsahu. Co udělala předchozí vláda lépe? A proč ho tedy Slováci znovu zvolili?

viestta
3. okt 2023

Fico mi vadi ako celok, od hlavy az po paty, cela jeho sociopaticka a manipulativna cosobnost, cela jeho komunisticka politicka kariera od predsedu SZM a clena KSS na pravnickej fakulte UK az po kazdu jednu vetu aku kedy povedal... Cely jeho pokrytecky sposob zivota, jeho slizkost a posadnutost mocou. Jedina veta co ma od neho potesila, bolo, ze pojde prec z politiky a este ani ten slub nedodrzal, lebo on len bazi po moci, a je schopny pouzit akekolvek prostriedky aby sa k nej dostal.

yelena159
3. okt 2023

@andromeda818 Zvolili ho prevažne starší ľudia, ktorí naleteli jeho populistickým rečiam. Títo ľudia nie su veľmi bystrí.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@viestta čím se projevuje ta siciopaticka a manipulativni osobnost? Čím pokrytecky způsob života, slizkist a posedlost moci?

andromeda818
autor
3. okt 2023

@yelena159 a jak to víte. Mě přijde směšné dehonestivat takto voliče. Já třeba taky volila někoho jiného, než by se ode mne vzhledem k mému věku a socoekonomickeho statusu ocekavalo. Podle mě jsou to jen předsudky. Navíc lidé často nevolí s nadšením, často volí menší zlo.

tiezjedna
3. okt 2023

@andromeda818 to bolo obrazné pomenovanie. Mne osobne vadia jeho plané sľuby, korupčné aféry, proruská rétorika, Mária Trošková čoby poradkyňa vlády - priamo napojená na Ndrangetu, a asi najviac zo vsetkeho krv na rukách. Je mi dosť blivno z toho, že niektorí Slováci to radšej hodili jemu, než aby podporili iné strany, pretože sú liberálnejšie a nedajbože by zdvihli ruku pre absolútne neškodné manželstvá homo párov. A úplne úplne najviac ma serie to, že mu k volebnému víťazstvu stačil prachaprostý populizmus. To ale nie je je o ňom, že… Stačí takto?

tiezjedna
3. okt 2023

@andromeda818 Fico nevyhral pretože ho všetci žerú, ale pretože mali výhrady voči inym stranám. Fakt je, že v týchto voľbách nebolo moc na výber…

zuzanka.zuzu
3. okt 2023

tu nedostaneš reálnu odpoveď lebo PS fanatici začnú útočiť 😉 už aj niekto studovanejsi než ja sa vyjadril že exit polly na Slovensku po druhý krát z dvoch zlyhali lebo ľudia odmietajú povedať reálne dôvody (konkrétne vasecka pre denník n)

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andromeda818
autor
3. okt 2023

@tiezjedna tak to souhlasí. Lidi prostě volili menší zlo.

anavixy
3. okt 2023

No ked niekomu Smer pripada ako najmensie zlo, tak to uz je velmi zle. Alebo velmi hlupo, homofobne, rusofilne… kazdopadne zle.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yelena159
3. okt 2023

@andromeda818 Tak Fico nie je menšie zlo ani náhodou.
To máš tak. Dnes som bola v obchode a predavačka, ktorá volila Fica, sa hádala s jedným mladým mužom ktorý volil Progresívne Slovensko. Povedala: "Len hlúpa mládež volila PS".
Pomyslela som si: "Len hlupák by volil stranu, ktorá ma styky s mafiou, ktorá rozkráda štát a upláca koho sa len dá."

tiezjedna
3. okt 2023

@yelena159 nepovedala by som, že starší ľudia nie sú bystrí. Oni majú len obmedzené zdroje, čo sa týka informácií, ich overovania atd. To už proste nedajú. Stačí im lacný prísľub vyššieho dôchodku… Desivá je mladšia generácia, aj tu je ficoidnych voličiek ako naprdenych. To je sakra blbá vyhliadka.
@zuzanka.zuzu ja som PS nevolila, mám len zdravý rozum. Btw, keď už si tak študovaná, mala by si vedieť, že “druhýkrát” sa píše spolu. Nemáš zač😉

klarolinne
3. okt 2023

@andromeda818 píšeš nejaký článok do českých periodík?🙈🤣

Bežnému občanovi SR musí Fico vadiť, lebo je klamár, zdodej a populista. Lenže je dobrý rečník a skúsený politik, tak sa vie predať. Žiaľ veľa občanov sú ovce. 🤷🏻‍♀️

andromeda818
autor
3. okt 2023

@tiezjedna jinak podle mě o homopary až tolik nejde. Lidem to vadí, ale je to marginální otázka. Podle ma třeba spousta lidí dost velkoryse podpoře Ukrajině a lezení do zadku Američanům, což chápu.

miskaska
3. okt 2023

@andromeda818 nie menšie zlo. Vyhralo zlo. Veľké.

tiezjedna
3. okt 2023

@fauko huš. Ešte toto…🙄

ckocka
3. okt 2023

@fauko Tentoraz musím súhlasiť, už nič iné nezostáva.

tiezjedna
3. okt 2023

@andromeda818 niektoré strany vrátane Ficovej družiny si na tom postavili program. Pre jednoduchších voličov to bol geniálny ťah. Rovnako ako drísty na konto Ukrajiny. Už som len čakala, kedy vytiahne svoj vlhký sen o tom, že Slovensko môže byt nezávislá a sebestačná krajina🙄

viestta
3. okt 2023

@andromeda818 nebudem ti tu opisovat viac ako 30 rokov jeho posobenia v politike. Ked chces, daj si tu robotu a pohladaj. Len zoznam kauz jeho osobne, jeho politickych suputnikov a jeho spriaznenych osob maju niekolko sto riadkov. O jeho pokryteckom sposobe sukromneho zivota sa da tiez vela precitat.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@yelena159 jen hlupák dehonestuje volice druhé strany. Na druhé straně zase padají klišé o hloupých, starých a chudych. V obou tahirech jsou lidé ušní i hrubiani, chytří i hloupí. Hrubiani jsou vždycky nejvíc vidět.

anavixy
3. okt 2023

@andromeda818 ale ano ide.. ide hlavne o lgbti komunitu. Ja bohuzial nepoznam nikoho (bavime sa o ludoch co politiku nejak extra neriesia, vedia len to co sa niekde okrajovo dopocuju) kto by nepovedal “PS? Jaj to su ti teplosi” pritom je to totalna hlupost a len jeden bod programu, pricom pomial viem tak ziadna strana nevladne sama a nikto si svoje sam nepresadi ak s tym nesuhlasi vacsina, takze aka hrozba?
A darmo ti tu bude niekto vysvetlovat v com si zli, keby ta to zaujimalo, tak si vyhladas nejake ich kauzy, vysledky vladnutia, alebo aspon aktualne nazory. Zjavne sa ale z ich aktualnymi nazormi stotoznujes, tak ti tazko niekto “dokaze” ze su zli 🙄
A presne, uplne najstrasnejsie je, ze ich vobec nevolili len stari ludia, absolutne nepochopitelne pre mna.