icon

Kto má naozaj dobrého otca?

1. mar 2023

Je tu niekto kto má naozaj dobrého starostlivého otca alebo taký ani neexistuje? Pýtam sa pretože ja som takého nikdy nemala a na internete čítam od veľa báb v mojom veku že ani oni nie .

Strana
z2
autor
1. mar 2023

*ony

petamich
1. mar 2023

ja dobreho starostliveho otca nemam ale ma ho moj manzel a rovnako ho ma moj syn, kedze manzel je uzasny otec

tani777
1. mar 2023

Ja co si pamatam,mala som skveleho ocina..sice nahle zomrel,ked som mala len 12,ale nepamatam nic zle na nom..a moj manzel je tiez skvely otec nasim dcerkam

andreakotesova
1. mar 2023

Ja mám takého a aj moje deti 🥰

pribinak
1. mar 2023

Ja mam dobrého a starostliveho otca a podľa jeho vzoru som vyberala otca pre svojho syna.

doriiis
1. mar 2023

Ja mám dobrého otca tiež.A ešte lepšieho muža,ktorý je skvelým otcom našim detom

janinah
1. mar 2023

Ja som takého mala,ozaj vzácny človek nielen pre svoju rodinu,ale aj pre iných....ale už dva roky je v Nebi.Môj muž by dal za naše deti život,len na ne nikdy nemal veľa času,lebo workoholik a na 5tich stoličkách sa sedieť nedá.Ešte mám šancu vychovať syna tak,aby raz skvelým otcom bol aj on.Lebo charakter muža sa začína formovať v detstve .

viestta
1. mar 2023

O dobrych a starostlivych otcoch nikto nepotrebuje vypisovat. Ani o dobrych a starostlivych otcoch svojich deti. O tych ostanych sa pise casto, ale nastastie nie su vsetci taki

markaterka
1. mar 2023

Ja mám úžasného otca, starostlivého, milujúceho. Napríklad dnes som bola u doktora a zmeškala som autobus, tak prišiel pre mňa autom a zaviezol ma naspäť do práce. Vozí moje deti do školy, škôlky, poobede chodí pre ne. A je toho ďaleko viac, čo robí pre svoje deti a vnúčatá. Veľmi ho ľúbim a ďakujem mu za mnoho.

dadis
1. mar 2023

Ja mam 41 rokov a moj oco je mega starostlivy. On by pre nas deti a vnucence prve posledne dal. Jeden priklad za vsetky:. Ked boli deti male, ochorela som na nejaku virozu/nadchu. Doniesol mi nacistenu zeleninu do polievky, kura a domace rezance, ktore sam pripravil 😁❤️.

lb1984
1. mar 2023

Ja mam snáď toho najúžasnejšie otca na svete ❤ mam 39 a vždy tu bol pre mňa a celu rodinu, všetko vždy vybavil, vždy sa o všetko postaral a je tu pre mňa vždy keď potrebujem. Zbožňujem ho a vždy mu budem ďakovať za to co urobil pre mňa ako dcéru a svoje vnúčatá. Lepší chlap na svete neexistuje 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vroni
1. mar 2023

Mala som fantastického otca a moje deti majú tiež.

anavianavi
1. mar 2023

manzel ma obetaveho a starostliveho otca a on sam je takym tiez. Rovnako vela mojich kamaratok ma dobrych otcov aj manzelov. V mojom okoli nepoznam zleho rodica.

pralinka25
1. mar 2023

ja mam tiez dobreho otca a myslim si ze aj svokor je dobry otec a aj moj muz.

anabel2341
1. mar 2023

Ja mam toho najlepšieho otca, puberta síce somnou zámavala vadilo že bol namna prísny, po čase som zistila že mi chcel dobre , vždy sa snažil aby sme sa mali dobre a zato mu veľmi ďakujem, dúfam že raz budem aja dobrý rodič, je mi dobrým príkladom tak isto aj mama

beky223
1. mar 2023

Ja musím povedať, že v mojej aj v mužovej rodine sú hádam všetci otcovia dobrí a starostliví... Máme asi veľké šťastie a krásne príklady. Každý má samozrejme svoje muchy a chyby, ale o nikom by som nepovedala, že je zlý otec...

goodidea
1. mar 2023

Moja dcéra

pukina
1. mar 2023

Ja mam uzasneho otca a rovnako uzasneho otcima. Otec sa na nas nevyprdol ani po rozvode, je stale rovnako starostlivy a podporuje nas. Otcim nas berie ako svoje vlastne deti, rovnako starostlivy a milujuci. A este uzasneho otca ma aj moj syn, a to uprimne poviem, ze som sa jeho otcovskych schopnosti trochu bala, kedze on sam vyrastol bez otca, nemal v zivote ziadny muzsky vzor a pochyboval aj on sam o sebe. No teraz viem, ze nas syn si lepsieho otca ani nemohol priat.

martinka13
1. mar 2023

Ja mam takého otca, môj manžel aj brat sú takí otcovia.

ariannazara
1. mar 2023

Ja, môj otec je najlepší. Momentálne mi postavil skoro cely dom, žije tým. ❤️ dúfam ze to bude ešte veľmi veľmi veľmi dlho.

kaja0210
1. mar 2023

My sme malí najlepšieho na svete...už dva roky s nami nie je 😪

bu1bu
1. mar 2023

Našťastie patrím k tým ľuďom, ktorí majú skvelého otca. Je to fantastický človek a dúfam, že tu s nami ešte dlho bude. Ak by mohol dýchal by za nás deti a aj za vnúčatá. Niekedy nechapem ako je to možné, keďže jeho otec ( môj dedo) rozhodne nebol prikladnym otcom a jeho brat tiež jedna katastrofa...
A našťastie aj moje deti majú skvelého otca...

marca12
1. mar 2023

Ja mam najlepsieho otca na svete. Takisto moj muz ma velmi dobreho otca a poznam vela chlapov,ktori su dobrymi otcami.

martina2ve
1. mar 2023

Ja si na "otca" ako dieta nepamatam, pamatam si len na cloveka v nasej domacnosti co chodil neskoro vecer domov, nezaujimal sa o deti, o domacnost, o nic, len aby bol" v hladinke".. pamatam si ako decko ze vobec nevedel kedy mam narodeniny, doteraz si na to spominam ako som bola smutna. A drzi ho to doteraz.. nekomunikujeme, vnucku nevidel 3roky a ani ho nezaujima tak ako ja. Co uz...

alazala
1. mar 2023

Ja tiež môžem napísať , že ja mám takého , aj moje deti

kitycat
1. mar 2023

Moje dieta ma takeho 🥰

anjelaa
1. mar 2023

Áno, ja mám takého ocka. Ľúbim ho z celého ❤️, vždy tu je pre nás. Mat takého rodiča je skutočným požehnaním. Škoda, že to u mnohých tak nie je.

modrykonik33
1. mar 2023

Aj ja mám super ocina, často bravúrne zvláda aj moje nie zrovna dobré nálady 😇 ❣️

evka_3
1. mar 2023

Ja mám najlepšieho na svete je to úžasný a najlepsi človek 😍 vždy príde pomôže s malou plne sa na neho spoľahnem ak idem preč a nechám mu malú, ma o ňu záujem aj keď vychoval štyri deti a veľa vnucat vždy ma čas … chyba mu ozve sa ze príde, je mi ťažko trápi ma niečo zavolam mu pomôže mi …väčšinou je hneď pri mne

Strana
z2