icon

Kto má naozaj dobrého otca?

1. mar 2023

Je tu niekto kto má naozaj dobrého starostlivého otca alebo taký ani neexistuje? Pýtam sa pretože ja som takého nikdy nemala a na internete čítam od veľa báb v mojom veku že ani oni nie .

Strana
z2
susitko
1. mar 2023

ja som mala uzasneho otca.takeho by som kazdemu dopriala

matabb73
1. mar 2023

Ja mám veľmi dobrého otca. Má už 83 rokov, ale stále sa na neho môžem spoľahnúť. Vždy pomôže keď treba. Aj keď som bola dieťa, vždy sa o nás staral, vždy bol láskavý. Nemám mu čo vytknúť. Škoda, že mne sa pre moje deti nepodarilo nájsť takého dobrého otca.

lentak1223
Autor odpoveď zmazal
lapalma
1. mar 2023

Môj najdrahší ocko zomrel veľmi dávno, ale myslím naňho každý deň s láskou. Bol veľkorysý a starostlivý, dobre ma vychoval a ľúbim ho navždy 🙂

majlo1234
1. mar 2023

Moj syn ma, takeho akwho som ja nikdy nemala

lenkalenka1987
1. mar 2023

Ja mám takého otca. Neplánovane som mu išla gratulovat k meninam skôr a nasla som doma len Merci. Na každú cokoladku som mu nalepila lepku za čo všetko mu Dakujem. Pri príprave tohto darčeku som si spomenula na mnohe veci, ktoré pre mna v zivote spravil. Nielen, že som sa pri príprave darceka rozplakala, ale cokoladky mi nestačili. Boli tam veľké veci ako to, že mi išiel ručiť na leasing na auto, keď som mala 20 rokov, či založil mi jeho dom na moju hypotéku (mama s tymito vecami nesúhlasila), až po maličké veci z detstva ako má učil bicyklovať, či šoférovať. Tiež ako rodič spravil mnoho chýb, nie vždy sme si rozumeli, ale som vďačná, že je mojim otcom a keď si to dá takto všetko človek do sumára, spravil pre mňa toho v živote veľmi veľa.

portret7
2. mar 2023

Ano ja som mala a aj moje dieta ma❤️

milanemila
2. mar 2023

Ani ja som taleho nemala a preto som si sakra dala zalezat, akeho si vyberiem pre svoje deti a podarilo sa 🙂 mala som ale perfektnych obidvoch dedov a super stryka, kt v detstve travil somnou vela casu, nuz len ten otec nejaky nepodareny 🙈

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
lenkalenka1987
2. mar 2023

@karolinakr Ano, boli aj slzy z jeho strany a veĺke dojatie 😊

elenita
2. mar 2023

Ja mam tiez ocka, na ktoreho sa mozem vzdy spolahnut. Najde riesenie na kazdy problem, je oporou a pomocou a svoje vnucatka zboznuje. V mojom manzelovi teraz nasiel syna, ktoreho nikdy nemal a ja som stastna, ze si moji dvaja chlapi tak rozumeju ❤️ Dal by nam prve posledne, aj mojej sestre.

iwuanka
2. mar 2023

Ja nie ale moj manzel ma skveleho otca.

andrea78
2. mar 2023

Ale existuju. Ja mam tiez uzasneho otca, rovnako fantastickym otcom je aj moj manzel, svokor tiez, aj moj brat.

iapam
2. mar 2023

Ja takého nemám. Zaujímal sa a ostalo to doteraz iba o brata. A mama to isté. Ale moje deti majú ocka na 1*.

malalienka85
2. mar 2023

Ja mám skvelého ocina, venoval sa nám na maximum keď sme boli decká, naučil ma všetkým možným športom, chodil s nami na kupko, na dovolenky, lyžovačky čo sa týka detstva mám na neho super spomienky. Aj teraz je taký pomôže mi keď môže a má aj krásny vztah s mojím synom, jediným vnúčikom. Je ale strašne ukecaný, pusa sa mu nezavrie a hrózne rád sa baví o politike 😀

mima1608
2. mar 2023

Môj otec je najlepší na svete. Ja som mala práveže smolu na mamu, ktorú vždy zaujímali viac ako ja a sestra jej kamarátky, prípadne milenci, atď, a dosť často ma ako dieťa fyzicky trestala 🫤
Ale otec nám to vykompenzoval, staral sa o nás aj miesto nej, zabezpečil nám absolútne všetko, čo sme chceli, aj napriek zdrav. problémom robil od nevidím do nevidím, aby zaplatil školy, oblečenie, nejaké to vreckové, a pod. Naozaj nemôžem povedať, že by mi niekedy niečo chýbalo - či už materiálne alebo emočne. Dokonca aj po rozvode som žila s ním a bolo to to najlepšie rozhodnutie pre mňa ☺️❤️

duduska25
2. mar 2023

Vsetkym vam ticho zavidim😞

19mmm71
2. mar 2023

ja mám užasného otca aj svokra❤

sim_icek
2. mar 2023

Ja mám príšerného otca. Ani mi to nejde vysloviť že otec😝 ale môj muž má úžasného otca, vždy sa mi tisnú slzy do očí, že ja som toto nezažila 🥺 a rovnako aj môj muž je skvelý otec ako ten jeho

silvike
2. mar 2023

Moje deti 🙂

olivia1425
2. mar 2023

Ja mam teda uzasneho otca. Mamina sa vydala.2x cize aj s vyzenenym otcom mame velmi pekny vztah a aj moj partner je skvely otec.ked pocuvam ine.skusenosti je mi to velmi luto ak niekto nema take stastie na rodicov 💓

marisoul17
2. mar 2023

Ja síce dobreho otca nemám, ale vďaka nemu som presne vedela čo nechcem pre svoje deti a na výbere partnera som si dala sakra záležať. Síce som nikdy nezažila, ake je to byt ockovou princeznou, ale som nesmierne šťastná, že moje dcéry to vedia ♥️

dzejsik
2. mar 2023

moj je tiez super 🙂

lilly46
2. mar 2023

Tiež sa musím pridať. mám úžasného tatina. Neviem, čo by som bez neho robila.

jankac22
2. mar 2023

Az ma to dojalo, ked citam, kolko je dobrych otcov.. ja takeho nemam, ani nahodou, ale mam uprimnu radost za kazdu z vas..😊 A aj ked som uz davno dospela, chcela by som zazit ten pocit, ze otec je ten, pri ktorom sa citim v bezpeci a chranena, a nie naopak....

31majka12
5. mar 2023

Ja som sa narodila mojim rodičom ,keď už mali po 40tke.
Ocino dokonca 47r.
Ale zato detstvo a aj čas po rozvode som mala skvelé. Škoda že už není medzi nami ...bude tomu už 5rokov.
Mali sme vynikajúci vzťah ...asi preto že som bola jedina baba medzi súrodencami.
U nás v našej rodine bola vždy prísna mama...
Ale tak nejak v každej rodine musí byť niekto prísny.
Dala by som čokoľvek na svete aby som sa mohla opäť stretnúť s rodičmi....😥
Ale ako sa hovorí čo dobre odíde,,,dobre príde ....mám skvelých budúcich svokrovcov....☺️

Strana
z2