icon

Kto prehnal a ako by ste reagovali vy?

lafamme
8. feb 2014

Mama mala ísť so synom na lyžovačku, teší sa už 2 mesiace, kúpili sme mu kameru na prilbu, no nedržala dobre, muž ju chcel uchytiť takými malými cuplíkmi, mama to nechcela, že to bude škaredé, muž sa nahneval, povedal že je to tak vždy.. a mama povedala, že nikam nejde. Vždy, keď muž chce niečo spraviť, mame sa nepáči ako, vždy keď nieje po jej, urazí sa, najviac mam mrzí, že malý nejde nikam, kto to prehnal a akoby ste reagovali?

Strana
z2
kikina84
9. feb 2014

@lafamme ja by som mamu hnala ohnivym bičom,ja jej davam razne najavo ze neznesiem ked sa pletie medzi mna ,muza a moju malu..vela krat sa aj hadame,ale hned vyskocim,ked sa mi začne rýpať do mojich osobných vecí..Ona rodinu mala,mala možnosť si veci robiť po svojom,tak nechápem,prečo nenechá teraz vás aby ste si robili to čo vy uznáte za vhodné..jednoznacne sa matka nemala pliest do tohto,urcite a vzdy by som si muza zastala v tychto beznych veciach 😎

lafamme
autor
9. feb 2014

ďakujem v ošetkým za príspevky, je to zložité, zatiaľ bývame spolu, na jar idú do domku na dvore, muž nemal doma otca, aby mu ukazoval ako opravovať veci a tak a ona nechápe jeho riešenia opráv a tak, myslí, že sú na nič, prilbu sme mu kúpili,aby sme videli ako lyžuje a možeme s ňou chodiť na výlety, lebo je malinká, lyžovať sa nechystáme, mám menšieho a sním sa mi na svah nechce, to by som ho viac prezliekala, ešte spáva cez obed. Nakoľko má muž prácu ako kamionista, je cez týždeň preč, brávajú malého cez leto na dovolenky, my si to dovoliť nemožeme a muž by ani dovolenku cez leto nedostal. mama a muž majú rovnaké povahy, keď nie je po ich, je zle, ja zasa radšej ustupujem, ja som bola naučená poslúchať na slovo a muž rozhodoval za otca, lebo sa staral doma o všetko aj o mladšieho brata, inak si rozumie muž s mamou veľmi, chodia na výlety, aj bezo mňa tak, ona ho však neberie stále vážne.

bastika
11. feb 2014

@lafamme mat tak vaše problemy 😀 inak babka bude asi ješitka riadna. Chuda dieťa mohol ísť lyžovať 😖

lafamme
autor
11. feb 2014

@bastika ja viem, že sú to maličkosti, ale aj také veci sem tam je možné riešiť, mne sa napríklad nepáči, že skupina Montessori urobí z pohárika s vodou úžasný vynález.. ale nekomentujem, nikto nepozná život druhého. Nepoznáš moj život, nevieš, že ako 22-ročná som sa po operácii modlila, aby som tej rakovine ušla, bolo to o minútu dvanásť a doma ma čakal 2-ročný syn, nevieš ani to, že som bola na pohrebe svojho 21-ročného brata, potom 26-ročnej sesternice, ktorá mi bola ako sestra, že pes pred mojimi očami dohrýzol staršieho syna a na hlave mal sedemnásť štichov a veľa nepekných vecí..takže je dobré sa treba odreagovať maličkosťami🙂

lyzzy
11. feb 2014

maminka by sa mala naucit robit kompromisy a zacat sa ovladat a nehystercit....nici si pekne chvile so svojou rodinou.Ja by som si vazila ze muz sa snazi dopriat dietatu pekne a zaujimave chvile a vykaslala by som sa na to ako co vyzera...no ale holt niektorym ludom je prednejsi vyzor ako radost zo zivota...smutne

bastika
11. feb 2014

@lafamme práve preto ze si vsetko toto zažila by si mala na takéto hlúposti kaslat kedze uz isto vies co je v živote dôležité a nie sú to malicherne hádky rodinných príslušníkov tie ja riešim takmer denne no s úsmevom tiez žijeme 4 plus mama plus babka teraz je tu uz 3 mesiace sestra mame 2 psy a každý den chodi na návštevu otec🙂 ale ako som písala prehnala to babka tým ze sa chcela vrsit na malom a nezobrat ho lyžovať kvôli blbej prilbe 😀

iva812
12. feb 2020

Kto je na vine? Mama. Mala by mať rozum, keď zať ho nemá už len kvôli vnukovi, čo sa teší na lyžovačku.

julka828
12. feb 2020

@iva812 tema je z roku 2014

iva812
12. feb 2020

@julka828 ale na aktuálnosti nestraca, preto asi nie je ani zmazana, hlupáci, čo kazia radosť vnukovi a svojmu synovi je aj v roku 2020 dosť.

laguna28
12. feb 2020

@lafamme z môjho pohľadu máš dosť netolerantnu mamu. No chudák tvoj brat. Príde mi to že je dosť povrchná. Neberie ohľad na bratove pocity, ani na snahu tvojho manžela, čo k tomu dodať. Asi nebude nikdy s ničím spokojná, kým jej život nedá poriadnu príučku, aby zmenila hodnoty a priority v živote

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2