icon

Kto žije so svokrou v jednej domácnosti?

3michaela23
27. feb 2021

Kto s nou zije v jednej domacnosti?jeden dvor,kuchyna atd?

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23 tak doplatíte a ten dom zrúcaninu aj s pozemkom predáte. A kúpite si vlastne, veď dnes stačí aj maly bungalov.

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 a niesu tam nahodou podmienky,ze cela suma sa neda hned vratit?

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23 prečo by sa nedala? Teraz sa dá všelijak v banke dohodnúť.

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 uz minule povedal,ze to predavat nebude ae to bolo este pred incidentom

katkami123
28. feb 2021

Bezne tak ľudia robia, ze sa rozhodnú predať nehnuteľnosť a kúpiť niečo iné. A keď napríklad vyhraté peniaze v športke, tak tiež si môžete hneď vyplatiť hypotéku a nebudete čakať 30 rokov a splácať každý mesiac 500€

katkami123
28. feb 2021

Len keď je to starý dom, bude potrebovať ešte peniaze na jeho rekonštrukciu a zaberie to aj nejaký čas. To dá Vam neoplatí radšej kúpiť bungalov niekde?

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 nevidela som ako ma dohodnutu zmluvu..ae ona jej vadilo ze si pripada ako vzduch . Ked som s nou moc nevravela a potom aj ze akym tonom som saco povedala a to som iba zdoraznila v reci

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23
Tak povedz mužovi, ze nech si pripadá kľudne ako vzduch, lebo všade hľadá chyby a ty už nevieš ako s nou máš rozpravat, aby na tom nenašla niečo zlého. A ze si za to môže ona sama, ze sa s nou radšej nebudeš rozpravat ako ma hľadať zase chyby v tvojom tone a neviem čo. Takto budeš mat aspoň kľud. Aj keď ešte aj na tom nerozpravani ona nájde chybu. Už by som pred tvojim muzom reagovala vždy- no co, čo zase tvojej mame vadi tento krát?

katkami123
28. feb 2021

A to aj tvoji rodicia riešia každú takú somarinu na tvojom mužovi ako rieši svokra na tebe?

katkami123
28. feb 2021

Ešte by som mužovi povedala, ze tvoji rodicia tiež neprirovnavaju tvojho muza ku nikomu a neriešia akým tónom s nimi rozpráva a podobne blbosti, tak nechápeš, prečo to robí ona.

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 nasi sa snazia az ma dieta oboch rodicov a nie ako jeho may,mna posiela ku nasim,ae kde vynechala mnoz cislo,ze aj chlap ma istt
Vravela,ze maleho jej staci 2x za roj ukazat cez video

3michaela23
autor
28. feb 2021

@3michaela23 este o tyzden tam musim ist kvoli detskej poradni cize musim tam aj prespat a na druhy den vypadnuttt..len ked tam bude aj ona nvm ako sa k nej spravat,zas maaleho bude brat na ruky

iluviel
28. feb 2021

Ja, aj ked len tak "polovicne" (mame vlastny byt v BA ale rozhodli sme sa pocas korony zit s nou v dome na vidieku). Znasam to dobre, som na materskej, ona skoro cely den v praci a potom pride, navari nam, zahra sa s detmi. Malokedy sa stane, ze sa nepohodneme, uz si vlastne na taku situaciu ani nespominam a to sme tam s malou prestavkou od aprila 2020...

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23 no ona je chorobne posadnutá vlastným synom a ktovie, či aj na vlastného vnúčika nežiarli, ze sa ešte aj s ním musí deliť o lásku so synáčikom. A keby si všetko povedala rodicom, nech sa ešte oni porozprávajú s ním ako so zaťom, ze to takto ďalej nejde a nech sa jeho matka stiahne? Nech mu ešte oni dohovoria.

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 ako ona stiahne?zit s nou a zmierit sa?pochybujem raz sa ukazala bude to furt a ona manzela uz nema

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 bolo to tak ze sa odula ja som nevedela preco a vravim to mojmu a on ze co sa jej stalo a ona sa uz vyzalovala,najhorse ze ked urobila cirkus na druhy den bez ospravedlnenia sa ku mne chovala akoze sa nic nedeje ..pozdravila,,a to bolo cele potom prisel moj pre mna a uz bola zas ofucana stala otocena chrbtom

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23
A musíš pri nej bývať? Choďte bývať zatiaľ k vasim, kým nenájdete niečo vlastne. A ona nech sa do vášho manželstva nestará ak je veriaca, povedz jej, ze rozbíjať manželstvo je ťažký hriech. U nej neostavajte, to by si sa zbláznila. A jej nebude trápne, ze syna odtrhla od rodiny, keď iba teba so synčekom posiela preč k rodicom a ženatý syn býva pri mamičke ako cecek? Veď to je na hanbu. Opýtaj sa muza, či tie hádky nevyvoláva naschval, aby ho mala iba pre seba a ty si odišla preč aj so synčekom. Niektoré tie baby sú riadne bláznivé.

3michaela23
autor
28. feb 2021

@katkami123 no a co si myslis o nej pis sukromnu spravu radsej,ak chces...no zatial mi robila nakupy aj cez vikend uvarila ..bo to je velkomesto a ja som tam nic nepoznala ...

katkami123
28. feb 2021

@3michaela23
Zvyknes si aj na veľkomesto, radšej by som sama pobludila ako niečo od nej chcela. Svoj názor som ti už napísala co si o nej myslím hneď v mojom dlhom prvom komentári.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
3michaela23
autor
1. mar 2021

@elizabet173 ak sa ti nepaci,tak to necitaj,nikto ta nenuti a nazor si spravim ja,iba sa tu vyrozpravavam

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenkamatus1989
2. mar 2021

@3michaela23 Dobrý večer ja žijem.so svojou v jednej domácností už 13 rokov prešla som si aj také dni ze z nervou som.odpadla

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkami123
3. mar 2021

@lenkamatus1989
Môj svokor takto odpadava z mojej svokry. Čiže s takou osobou si ja spoločnú domácnosť predstaviť neviem. Obdivujem kazdeho, čo to trpí. Ja som len rada, ze svokra je tam, kde je a je ďaleko praďaleko.

lenkamatus1989
4. mar 2021

@elizabet173 ono to už je za nami ne raz.sme sa pobalili a išli na hotel pár dni sa ukľudnit ono to nemá zmysel manžel sa hneval nerozpraval sa zo svokrou dokonca ju ignoroval no bola ešte.horsia už.je to 3rok co mame pokoj ......no ešte jeden háčik v tom je že je strašne leniva od.rana do večera sa nepohne vipijem kavu jak vstane a naje sa a celý deň presedi až do večera ešte ani postel si neustlie no proste nič nerobí a bude na mňa pozerať ako varím upratujem proste všetko sama a mám.3.deti 12rocny syn 10 ročná autistka je dcera a najmenší ma 4 ...kto nezazije nevie

lenkamatus1989
4. mar 2021

@lenkamatus1989 manzel pracuje od 7 do 15 tak potom mi on už pomôže z deťmi nie.zeby som nestihala to nie ani sa.nerozculujem žijem svoj život z.manzelom a detmi a proste seriem na svokrovcou a manzel tak tiez

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenkamatus1989
5. mar 2021

@elizabet173 dom je nás svokrovci žijú u nás a im to nevychádza ani podnajom poberaju 220eur a ani cent nechcem aby prispeli ani na stravu nič...ved načo hned by som počúvala ze ako rodičia nakrmia 10deti a rodičom niet kto dať

elizabet173
Autor odpoveď zmazal