Kupujú vám vaši muži - partneri kvety?
Dobry vecer,
ako je to u vás s kvetmi? Ked muž miluje, no kvety akoby neexistovali....., pritom vie, že by ma potešil velmi.
No, neriesit, ci komunikovat s nim o tom, opakovane?
mne kupuje tiez na vyrocie, narodky, meniny...obcas prinesie z Lidla kyticku, ale ja mam radsej kvety na luke 🙂 mam ku kvetom jednu veselu prihodu - manzel vzdy chcel 2 dcerky. Pri prvej som dostala kyticu a zlate nausnice, ked sa narodila druha, dostala som 25 ruzi (mala som 25 rokov) a kazdy den mi nosil jednu sipovu ruzicku 🙂 (mala sa narodila 24.4.) na jesen nosenie kvietkov ustalo a vysvetlenie - ved uz v parku nekvitnu 🙂 mimochodom, pri prvej s mojim bratom preliezli pkot do nejakej zahrady a ukradli pre mna kvety - do rana bol nocny stolik plny chrobacikov 🙂
Mne na sviatky vzdy. Stane sa obcas aj ze aj v obucajny den ale to tak raz za rok. Ale na sviatky,vyrocie svadby vzdy. Na narodky som dostala 77 ruzi. Ze stastne cisla. 😂 na vyrocie pred rokom 61 lebo sme boli spolu 6 rokov a za kazdy rok 10 ruzi. Tento rok na vydocie nevedel zohnat ruze tak som dostala obrovsku kyticu s laliamia neviem cim vsetkym.
kupuje 🙂 vysvetlila som mu, ze to nemusi byt vzdy kytica za 50E ale rovnako potesia aj tulipany z Lidla alebo kyticka z Terna, ked ide na nakup, tak sa "naprogramoval" a ked ide na nakup a prechadza okolo tychto kvetov donesie 🙂 a na vacsie sviatky a vyrocie dostavam velku kyticu
môj má zákaz mi kupovať kvety 🙂 občas mi utrhne v záhrade ale vyriešili sme to tak, že mi odfotí a pošle 🙂 skoro každý deň nájde nejakú na fotenie 🙂
Ja môžem povedať, napísať, že áno. Aj mimo sviatkov. Chodí do nemecka na turnusy a keď má dlhší, že je dlhšie preč, tak mi nechá poslať kvety. Moc si to na ňom vážim
Dnes rano som sa na mm usmievala spomenula som si co som sem vcera pisala. On ze co sa usmievam, Ja ze len tak myslim na vsetky tie krasne kvety co mi cele roky dava.A on ze dobry napad dostanes nejake na vianoce . 😊a tak mà pocit ze to bol jeho napad. On mà tiez rad kvety. Prenho su vyhodene $ šperky 🤣k tomu ho Neviem naucit.Mne sa pacia ale uz si ich moc nekupujem par drahych som stratila pri cestovani.
Na sviatky, výročia mi dáva kvetinky,poprípade ak je to veľký okrúhly sviatok,tak mi kúpi kyticu stabilizovanych ruží. Občas donesie aj len tak ružičku, poprípade sa dočkám kvetiniek aj keď si "žehlí" 😅
Nosi, nastastie uz len take tie kytice z lidla,z tesca za par eur. Som radsej, ked sa ideme prejst len mi dvaja a rozpravame sa. Tento rok som dostala na vyrocie "len" vylet na maly rozsutec, zariadil deti,vzal si dovolenku. Buduci rok to dufam bude "len" vylet na kriváň 😂
nie nekupuje pretoze ich nechcem.. za tie peniaze si viem vybrat pre mna nieco hodnotnejsie
Kupuje 😊😊
Môj nie, lebo vie, že mŕtvolky si nevystavujem 😆 ale kupuje mi jedlo len tak 😂
Áno, nosil mi krááásne kvety. A vždy ma to strašne sralo, že stali kopec peňazí a za týždeň som ich mohla vyhodiť 😖 Ok - ruže by sa dali vysušiť, ale nič viac ako dekoráciu neznášam tak ako zoschnuté, zašedivelé sušené kvety 😨 Tak raz som si povedala, že romantička-neromantička, poviem mu pravdu. Povedala som to čo cítim - že rezanými kvetmi sa mi nezavďačí, že je to pre mňa totálne vyhadzovanie peňazí, že aby mi namiesto toho kúpil črepníkový kvet. Alebo dobré víno so syrom. Viete ako ma pichalo pri srdci keď som dostala XY kytíc na svadbe? 🤐
Nie nekupuje, ale vie že nemusím doma kvety. Na lúke, v záhrade áno, doma sa o kvety stará on.
@paulinka17 🌷
Volakedy iba na sviatok,ale rokmi sa naucil a vidi,ze mam kvety rada,tak donesie obcas kyticu len tak alebo kvet v crepniku a vianocnu ruzu pravidelne kazdy rok kupuje
Ked mi este len dvoril, tak kupoval, odkedy sme manzelia, tak som mu povedala, ze by som radsej ocenila rucne nazbierane kvetiny (nemam rada komerciu a ani tie ceny😁). Takze ked ide z prace a po ceste uvidi zakvitnutu luku, tak ma potesi stale rozne vyskladanou kyticou.💐❤️
@ice8 zlá odpoveď. V interiéry sa nedá pestovať ani ježibaba, ani levandula 😁
Takže pán "múdry", keď budete mať nabudúce chuť dávať múdre rady, robte to v oblasti, o ktorej niečo viete. Velmi rada by som si pozrela, ako by si v podmienkach Slovenska pestoval zo semena orchideu a aj to, ako by si sa k tým semenám dostal 🤔
Pre tvoju informáciu, izbové rastliny pestované dlhodobo v slovenských interiéroch sa rozmnožujú najčastejšie meristémovo - v laboratóriách z vrcholových buniek (tie čo kupujeme v obchodoch). Alebo z odrezkov, ktoré si ľudia vymieňajú, alebo delením trsov. Pretože väčšina pôvodných druhov, ktoré by sa dali vypestovať zo semena (ale v byte sakramentsky tažko), by v našich podmienkach neprežili. Napr. také pôvodné antúrie sú velmi náročné ma vzdušnú vlhkosť a sú úplne nevhodné do dnešných bytov. Tie čo si kupujeme v obchode boli roky šlachtené, aby boli odolné voči suchému vzduchu v bytoch a množia sa len vegetatívne, aby sa tieto vlastnosti zachovali, kedže pri pestovaní zo semena sa nikdy nevie, aké vlastnosti semenáč bude mať.
Takže si strč svoju jedinečnú radu o jedinečných kvietkoch niekam, kedže o tom nemáš evidentne ani šajn.
Mať doma takéhoto "múdreho", skončí pod kompostom 😵
Vždy dostanem veľkú kyticu na narodeniny,mňa to poteší.
Kupuje, od manzela to je samozrejmost, nie ze ja to vyzadujem ale on to berie ako samozrejmost, lebo ma chce potesit. Dava mi kvety na kazdy sviatok, vyrocie a velakrat len tak... leba ma lubi , lebo mi chce spravit krajsi den... a nikdy ich od neho nepytam.. spravi to sam od seba, su to malickosti ktorymi preukazuje lasku, vacsinou mi kupi ruzu alebo viac, niekedy kyticky z gerbier, tie sa mi tiez pacia a raz na narodeniny mi kupil kyticu z 61 ruzi... a raz 31 ruzi...obrovska, nadherna, vydrzala fakt dlho lebo ju kupoval vo velkoobhode a pobehal cele mesto aby mi taku kupil..
Pre niekoho vyhodene peniaze, ano... ale nie len z chleba je clovek zivy....
Su to prejavy lasky a su krasne 💓
@ice8 čo je s lopatkovcom? Vieš snáď zohnať na slovensku klíčivé semená? Lopatkovec ich doma nevytvorí. Čo by ho opelilo aby tie semená vytvoril? A objednávať semená niekde z trópov, kde prirodzene tvorí semená???
Zabudni na pestovanie izbových rastlín zo semena, tvoja rada bola totálne mimo real. Skús sa robiť dôležitým niekde inde 🤦

Nie kedysi kupoval ale odkedy som ho sfukla ze nemam rada rezane kvety uz nekupuje 😂a tiez suhlasim skoda penazi 😂