Mal by muž počas randenia darovať kvety?
ahojte, ospravedlnujem sa za trapnu otazku, ale randim s muzom uz mesiac a este mi nic nedal ani jeden kvietok … nechcem aby to vyznelo materialisticky je ku mne dobry ale bola som zvyknuta ze mi chlap v zaciatkoch dal aspon obcas nejaky kvietok co si o tom myslite je to nepodstatne ? dali vam vasi chlapi v zaciatkoch aspon raz nejaky kvietok alebo az neskor ? ide len o to ze mam kvety rada a urcite by ma to potesilo, stale ma to velmi potesilo a pri tomto ani raz 🤷🏻♀️
a vie vobec ze mas rada kvety? mne by toto ani nenapadlo..
a ked niekde idete, zaplati?
Kvietok sa zda niektorym chlapom trapne nosit. No ked mate rande, pozve ta, zaplati, kupi listky...?
@anonym_autor nedal, lebo som mu povedala, že si na to nepotrpím. Neskôr, po pár rokoch sa mi kvety začali páčiť. Povedala som mu, že sa mi najviac páčia lúčne kvety, tak mi začal na prechádzke trhať kvety a robiť z nich kytice.
Povedala si mu, že ti takéto veci robia radosť? Treba spolu iba komunikovať.
Nie mne by to prišlo možno až smiešne ako z telenovely, žiadne kvety, láska a náklonnosť sa prejavuje aj ináč, ty si mu čo kúpila? Doteraz ti nevydržal žiadny vzťah takže kvety boli zbytočné zjavne
Nie, nedal mi manzel ziadne kvety, ani v zaciatkpch, ani neskor. Vzdy platil veceru, kino, bol galantny, prisiel pre mna autom, odviezol ma. Takze toto som neriesila a podla mna to riesis zbytocne aj ty. Zalezi od toho, ako sa k Vasmu randeniu stavia-ci je ochotny zaplatit ucet, ci sa o teba zaujima, o to, aky si mala den atd.
Jasné, že mi nosil a nosí kvety... robí to naprosto spontánne, hoci vie, že žiaden extra milovník kvetov nie som. Ale jemu to príde pekné gesto, ktoré aj po rokoch mne zase dáva signál, že na mňa niekde tam vonku cestou domov myslí❤
Dal hneď prvý týždeň, ale to lebo som mala meniny, inak by mi to prišlo prvý mesiac len tak zvláštne, ja nie som fanúšikom nosenia kvetov na rande..
@anonym_autor a čo si mu dala ty ?
Mne tiež nedal, ale, keď som mala sviatok, boli vianoce, tak áno, darčeky sme si vymenili
Máš moc veľké očakávania
mne nedal a ani by som nechcela. a že ty očakávaš - to je ale tvoje očakávanie 🤷♀️
o čom sa bavíte keď ste spolu? veď po mesiaci ste sa už mohli ako tak poznať…
@anonym_autor ako muž si myslím že darovanie kvetov by malo byť spontánne rozhodnutie nie predpis. Takisto neuznávam Valentín. Romantický večer si urobím keď to s partnerkou uznáme za vhodné a nie keď mi to bude prikazovať hlúpy dátum v kalendári.
Nedal mi kvety v zaciatkoch a nedava ani teraz, ani pri narodeninach, vobec. Nikdy som sa nad tym nezamyslala.
Mne príde zbytočné vyhadzovať peniaze za kvety. Za pár dní zvädnú a skončia v smetnom koši. Keď mi chce dať nejaký darček, tak radšej niečo, čo mi ostane navždy.
za mna je to prezitok. a sice som dostavala kvety ale konecne aj muz pochopil ze toto nie je cesta 😀
Áno dostávala a dostávam, je to pre mňa pekne gesto. Inak by ma zaujímalo, čo dávali diskutujuce počas prvého mesiaca mužom s ktorými randili
Áno dostávala a dostávam, je to pre mňa pekne gesto. Inak by ma zaujímalo, čo dávali diskutujuce počas prvého mesiaca mužom s ktorými randili
@misiak7777 Ja akurat tak svoj cas😃
Na kvety nie som, takže pre mňa irelevantné. Ale.. prečo nekomunikujete? Prečo sa očakáva, že druhý telepaticky vycíti? 🤔 Nevravím, že na štýl "naval kvety" 😁, ale normálna komunikácia aká som, aký je môj jazyk lásky, čo ne/chcem bla blaaaa
Dostala som kvety na prvom rande a dostavam dodnes, za mna to prežitok nie je a je to pekne gesto.. tu podla mna nie je na mieste otazka "co si mu dala ty?" 🫠
@anonym_autor ano, je to nepodstatne, ja by som povedala ze az klise. Podstatne je ako da chova v standardnych aj zatazovych situaciach, ako jedna s rozlicnymi ludmi, atd
nedala mu manželka vreckové 😂 a teraz inak, zaplatil večeru, kávu a pod.? kvety ti hádam dá keď budeš mat sviatok a čas ukáže ako sa bude správať, v začiatkoch je každý milý a pozorný, ale prečo hneď kvety, všímaj si reakcie, správanie.....
@misiak7777 seba,jedlo a čas a tak to bolo aj z druhej strany
Mne nosil kvety iba jeden . Veľké kytice červených ruží 😍.Pred ním ani po ňom som od muža žiadne kvety nikdy nedostala.Nejde o to že či je to materiálne alebo nie ale je to krásne gesto od muža ktoré ženu alebo väčšinu žien poteší
@anonym_autor ak máš 50-60 rokov, patrilo by sa, ak si mladšia, stačí pozvanie do reštaurácie, do kina, platiť by ste mali na striedačku.
Nosil a bolo to pekne otravné 😀v podniku, kam sme došli s tou kytkou, som musela pýtať vázu , potom mi zavadzala a nakoniec aj tak potvora zmrzla, lebo sme sa hodiny prechádzali v zime pri Dunaji . Ja nemám rada rezané kvety , som divná, viem , ale je to také morbídne tie mŕtve kvety vo váze 🫣
Ja mám tiež ten názor že je to zbytočne vyhodených 20€, ktoré do týždňa pôjdu do koša. Áno vizuálne sa mi to páči ale tam to končí. Keď sme spolu začínali chodiť, tak sa ma opýtal či by sa mi páčilo keby mi doniesol kyticu. Ja som mu povedala svoj názor a odvtedy je to vybavené 🙂 tak to možno skús niekedy aj ty medzi rečou povedať že napríklad kamarátka mala výročie a muž jej doniesol kyticu, že to bolo pekné a aj teba poteší keď dostaneš kvety.

preco by mal??? co si mu dala ty?