icon

Kupujú vám vaši muži - partneri kvety?

17. dec 2020

Dobry vecer,
ako je to u vás s kvetmi? Ked muž miluje, no kvety akoby neexistovali....., pritom vie, že by ma potešil velmi.
No, neriesit, ci komunikovat s nim o tom, opakovane?

Strana
z3
ice8
Odpoveď bola odstránená
vevapeto
19. dec 2020

Nie, zakázala som mu to. Povedzme si, že taká kytica stojí okolo 20€, potom hodím do koša. Keď chcem kvety do vázy, kúpim v lidli za pár eur. Milujem ho aj bez darčekov.

obcanka123
19. dec 2020

Môj mi kupuje kvety od začiatku vzťahu (už sme spolu 8 rokov). Kupuje mi ich na meniny, narodeniny - to je preňho samozrejmosť. Kupuje mi občas aj len tak,aby som mala krajší deň. Nekupuje už ale rezané kvety,ale kvety v kvetináči 😊😊 ja som šťastná z toho že mi takto robí radosť. Nestotožňujem sa s názormi typu: aj tak to zvädne a sú to vyhodené peniaze. Mňa to vždy poteší že si spomenie že má doma ženu,ktorej sa kvietky páčia a teší ho to,že mi vyčarí úsmev na tvári. Na tvojom mieste by som to neriešila.. nútiť niekoho do niečoho čo nepovažuje za dôležité alebo potrebné asi nepomôže. Môj otec napríklad nie je ten typ čo by mamine kúpil kvety aj v iny deň,ako vtedy keď má nejaký sviatok 😉

scila
Autor odpoveď zmazal
autor
19. dec 2020

@obcanka123 som sama zvedava, co spravi, narodeniny mam za chvilu.

scila
19. dec 2020

@ice8 tak veta: "dám vam, zienky, radu " mi príde dosť dôkazom hrania sa na dôležitého! A ešte keď tá rada je totálne blbá tak ma to celkom irituje...

ice8
Odpoveď bola odstránená
obcanka123
20. dec 2020

Určite sa ale nejak nad tým netráp. Nie každý chlap je taký, že to považuje za dôležité 😉 možno práve jeho dobré vlastnosti a osobnosť môže byť pre teba viac ako to,či ti kúpi alebo nekúpi kvety ☺️

autor
20. dec 2020

@obcanka123 dobre😊

scila
20. dec 2020

@ice8 jaaj tak ty si vlastne "jedinečným kvietkom" myslel žeruchu na okne. Ahá, jasné, veď kytica ruží vo váze a žerucha na okne, to je v podstate to isté 😂😂😂
Fúha, to som sa nikdy nepozerala na to, že keď ma trápia kvety, že mi je velmi dobre. Že by to bolo preto, že sú súčasťou mojej profesie? Alebo aj preto, že sú krásne a rovnako ako ostatné rastliny vyrábajú kyslík, takže sú nevyhnutnou súčasťou života na zemi? Alebo žeby preto, že izbové rastliny čistia vzduch od formaldehydu, benzénu atď. tak ich máme všade okolo?
Ďakujem za radu, ale osobne si myslím, že chlap, tráviaci svoj voľný čas na fóre pre mamičky, ktorý zakomponuje "orgazmus" aj do debaty o kvetoch, potrebuje radu viac ako ja. Ale skôr od nejakého odborníka...

ice8
Odpoveď bola odstránená
marikost
22. dec 2020

ked chcem kvety, musim to povedat.
Ked pojde na nakup, dopis mu to na nakupny zoznam.

dada0902
22. dec 2020

@elanor tak tak dobre napisane 🙂

miadi
23. dec 2020

Doniesol kvetky z potravin😊Ale tvoj ti urcite prejavuje lasku inymi sposobmi, Moj sa zas nerad fotii ( za 10r mame asi 5foto spolu) Vonku nejake drzanie za ruku nehrozi verejne prejavy naklonnosti nie su prenho atd . Kazdy mà svoje prednosti aj muchy.

andreatytler
23. dec 2020

@miadi Tie kvety z potravin su super. Minule som kupila v kvetinarstve a o 2 dni uz zcali vadnut, takze tam nie je zaruka kvality. Tieto z potravin mi vydrzia aj 10 dni.

miadi
23. dec 2020

@andreatytler hej lebo nikdy nevies ako dlho ich mali v kvetinarstve ak nahodou mali malo kšeftou Ved tie ich ceny su mega rozdiel. V potravinach velkych sa premelie ludi dost tak tam dlho nestoja.

Strana
z3