Kvapka na trenkách
Ahojte,
Idem sa sem popýtať lebo sama neviem.
Keď idem bežne prať veci kontrolujem ich a občas nájdem na manzelovych trenkách kvapku, bielu akoby spermie a tak ja nechcem robiť paniku len sa pýtam, mávajú také muži bežne aj bez toho aby mali sex.
Lebo veď nechcem ho upodozrievať z nevery ale nerozumiem tomu, je to v poriadku, mávajú to aj vaši muži?
@sardinka336 🙂) 🙂) 🙂) 🙂)
@indiankaindi nepytala 🙂 To bola odpoved k tvojmu podivujucemu sa (ciastocne obhajobnemu) komentu, ze preco sa do nej tak pustili. Tak presne pre toto. Zla otazka = odpovede o niecom inom ako chcela pocut. Tot vsio.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Heľena heľena ty si snád zelená 😀 😀 😀 Takéto problemi riešiť. Ja si neviem predstaviť, keby moj chlap doma pral. Apotom na fore písal, že " našiel som na ženiných nohavičkách biele kvapky. čo to môže byť?? môže mať výtok? je to bežné? alebo bola s niekym iným a vytieklo to z neja uschlo jej to na nohavičkách"
aaaaaaach 😀 😀 😀 😀
Ja neviem, takéto somariny by ma nikdy nenapadli...tiež periem, sledujem flaky, lebo tie treba inak ošetriť, aj trenky môjho manžela, ale aby som to tu riešila...možno máš perfektné perfektné manželstvo a riesiš tu somariny lebo sa nudíš..Každá z nás by malavedieť čo má doma...A ked nie, nenápadne by som zisťovala čo sa deje, tu ti odpoved nikto neda, leda jak výsmech, ale o ten ty isto nestojíš, hlavne ked myslíš svoju tému vážne..
@sardinka336 keď by tam mal na slipoch škrkátko tak je predsa gay... boooože to nevieš? :D úplne si ma zabila :D
Aké máte manželstvo???Vychadzaj z toho a nerieš somariny. Ked všetko klape, tá kvapka mohla byť polúcia, ale ked budeš zapárať do somarín, tak to môže byť začiatok krachu tvojho manželstva
Ale teraz vážne. To sa stane každému chlapovi. Proste ho cez den niečo vzruší / kľudne to môže byť myšlienka na teba/ a proste tá kvapka rozkoše mu ujde. Nieje to znak nevery ani zdravotné ťažkosti. Môžeš si gratulovať že máš zdravého muža. Nestresuj sa.
@sardinka336 ha ha ha ha my s chlapom sme sa teraz dobre na tomto zasmiali - spinave slipy, posrava ha ha
ano,ano,už si z tohto robia pi*** aj inde...ide vam ženy,perfektne temy zakladate :D
@salfusco mentalita niektorych sloveniek sa nezaprie 😀 MOj muz ma sakra stastie, ze trenky hodim do pracky a neskumam flaky. Poniektore zeny tu na konovi su sliepky
Baby, a toto je vážna téma alebo si zas niekto robí dobrý deň??? 😂😂😂
@svetluska82 no vsak aspon som sa zasmial hned zrana..taketo vtipy hned zlepsia naladu a len ma potesilo,že taketo nieco nemam doma 😀 😀
Jednoznacne ta podvadza, to je dokaz ako zemegula. Okamzite chod podat navrh o rozvod. 🙂
@helenalena ahoj citala som komentare vyssie a neda mi to neodpovedat ti vies ja som tiez pri hadzani do pracky natrafila nahodou na presne to iste ako ty a tiez ma napadlo presne to iste ako tebe, potom som si vsak uvedomila ze u nas zien je to stale ja napriklad ani jeden jediny krat nedam do prania uplne ciste nohavicky podla mna aj muzi sem tam maju nieco take alebo ked idu na wc tak neviem proste kvapka mocu tam ostane alebo tak , myslim ze by si sa nad tym nemala trapit a zobrat si to tak ako napr.ja 🙂
mňa skôr zaráža to, ako môže existovať človek, ktorý je až tak zákerný, že takúto diskusiu dá ešte aj do rádia...... 😠 ....netvrdím, že sa aj ja nezasmejem, ale z tohto, čo sa tu posledne deje mi ostáva rozum stáť..... 😠
jeeej a mne usla takato tema? 😀 😀 😀
@puklica13 nemam komu kontrolovat. mozgu este neperiem a ani to nemam v plane 😀 😀 a moj synator, ten vo svojich 13 rokoch musi byt okvapkany durchom. ked idem prat, tak triedim tmave, farebne, biele a vobec neriesim kvapky, pruzky a ine detaily 😀 😀 nie som hladac pokladov. sice ano, jedine, co kontrolujem, su vrecka na rifliach. tot vsjo :-P
inak mi to pripomenulo kontrolu podla receptu starych materi.... ked chces vediet, ci podvadza, napusti do lavora vodu, posad tam chlapa. ak ma vajcia plne, pojdu ku dnu, ak prazdne, budu sa vznasat 😀 😀 😀 😀 😀 ked som toto kedysi pocula, skoro ma prekotilo 😀 😀 😀 sup sup zeny, lavor, vodu, posadit chlapa a hned mate jasno 😀

Kocky,uz davno som nedala tolko lajkov 🙂 skvela diskusia 😉
Moja poznamka k teme (asi na to nik nie je zvedavy 😉 ) podla mna by kocka nemala flaky cielene sledovat,vyraba si sama paranoju.. urcite pochadzaju z bezneho dna... ako niektora podotkla-v pripade nevery by si urcite kvapky lasky utrel a nenechal v trenirkach ako dokaz 😉