Kvôli práci sme spolu raz do týždňa. Ako to vydržať?
Kvoli práci sme spolu 1 krát za týždeň ako tento dočasný stav vydržať?
No buď vydržíte mať takýto vzťah alebo budete hľadať riešenie, ako to zmeniť, aby ste boli spolu normálne celý týždeň (presťahovať sa, bývať spolu, jeden zmení prácu).
Ako docasny stav by to mal byt? Podla mna od toho toto cele zavisi a hlavne ci vas to niekam pracovne posunie alebo nie
Ja ti poviem tak ja som s tým mojim chodila rok a bývame spolu 3 roky ale som rada že na víkend vypadne z domu lebo mi už lezie na nervy. Takze buď rada že to máte takto lebo sa ho presitis
@hesloveslo áno zajedno máš pravdu a viem, že sa to časom zmení ale niekedy na mna už prídu také chvíľky, že sa cítim strašne sama a chýba mi.
No my s priatelom spolu byvame a coskoro nam kvoli praci zacne obdobie, ze sa uvidime takto: on mna vecer po prichode z prace ako sladko spim. Ja jeho rano pred odchodom do prace ako sladko spi. Nasledne sa uvidime obcas cez vikend, pokial nebude ten druhy niekde inde, napr on na cyklistike, kt ja nedam alebo na rybach na druhom konci slovenska a ja u rodicov alebo u seba v byte (tiez na druhom konci slovenska). A ak nahodou budeme cez vikend spolu, pri priatelovej extrovertnej povahe budeme ten vikend travit niekde s dalsimi 3 rodinami...
Ale dame to, lebo to dat chceme a budeme si o to blizsi 🙂

Nijak, užite si to vždy vtedy keď ste spolu. Alebo zmeňte prácu no... nikto ti nedá lepšiu radu, telefonujte, videohovory atď. :D