Kvôli švagrovcom som musela svokrovcom vrátiť peniaze, náš svadobný dar
Ahojte, stala sa nám taká vec, že sme sa s mužom nedávno brali, a k svadbe sme dostali od svokrovcov peniaze. Nikto okrem rodičov na svadbe nebol. Švagrovci zistili z výpisu účtu, koľko nám dali svokrovci do obálky, a teraz od svokrovcov pýtajú nezmyslene peniaze (mladí kupili davnejšie auto, na ktoré im svokrovci prispeli časť, no slúbili im presnú polovicu) no a teraz od nich zo šupy pýtajú že to nepočká atd... Viem že je to len preto lebo zistili kolko nám dali. No a keďže oni peniaze neserú, vypýtali si od nás svadobný dar naspať, vrátili sme im ho samozrejme, len mi to je ľúto, lebo im dali k svadbe viac ako nám, ešte sa nám ospravedlnovali, že vedia že majú dve deti, ale že už im to nevychádza, že inokedy nám ešte pomôžu, a aby sme sa nehnevali, bla bla....Konfrontovať ich, aby s tým prestali?? Myslím švagrovcov... Nechať to tak?
Akoze normalne citam a nechapem 😲. Svagrovci maju sakra stastie, ze nadabili na takych perfektnych svokrovcov/rodicov a svagrovcov, akí ste vy s muzom. Ja by som si veru servitku pred usta nedavala. Nedokazala by som byt ticho po takejto "neprávosti". A pekne by som im to dala vyzrat...myslim hlavne svagrovcom. Ako si vobec moze vypytovat svagor peniaze od svojich svokrovcov a pritom im zaplatili svadbu - 13.000 €??? Neskutocneee. Ja ako dcera, by som si to nedovolila od vlastneho ocina a nieto, aby moj muz od neho pytal!!! A svokrovci su tiez az prilis laskavi a prajni, ked im ju zaplatili a este prislubili zaplatit polovicu auta. To preco? Lebo maju dve deti? Waaaau. Nechapem fakt. A potom to skonci tak, ze oni vypytaju od vas spat svadobny dar 🙄
A chudaci teraz budu setrit, aby vam ho vratili...padnute na hlavu toto cele 😕
nerozumiem ako niekto nieco taketo moze robit, nechapem, ja by som si nieco taketo v zivote nedovolila, ved to kolko dali bolo na nich, je to ich vec, ich peniaze, tak co to henti riesia??
A preco chces nieco povedat svagrovcom? Oni pytat mohli, svokrovci im mali vysvetlit. Je to rozhodnutie svokrovcov a nie svagrovcov.
Hlava mi to neberie, ale ludia su rozni.. Ale aspon vies co mas od istych ľudí cakat, kt. su v tv okoli (blizkosti). Plac vraj pomaha 😂 😁 😁 😂
Nikdy viac by som nič neprijala od nich . Nikdy . Nejde o to či vám dali 100 alebo 1000€ je to vypočítavosť zo strany švagra a asi si ešte naozaj krátko vydatá a myslím že toto je len a len začiatok za pár rokov budeš mať možno situácii nazbieraných na knižku. To nieje že nemali to je presne to aby ste si naaahodou nekúpili niečo viac ako majú oni. Držím palce a veľa trpezlivosti.
Som sa pobavila😃😃😃To mas take ako u mna ...svokra odobrala z toho co mala dať do venca dcére 100e( 50e na večeru aby sa zabavila a 50e na účes aby bola pekná)
V zivote som vacsiu absurdnost nepocula!Privydala si sa do pekne jebnutej rodiny.By som im vratila dar a V ZIVOTE by som sa so svokrovcami ani svagrovcami nebavila.Ze ich vsetkych hanba nefacka.
Ako to dopadlo?
Švagor im pomáha, aby mali načas poplatené účty ? Sranduješ....chce mať o všetkom prehľad a že je jeho žena to nevidí, tak je dobrá trúba. A mimochodom, s IB vie narábať aj blbec ☹ Už by som si od nich nevzala ani cent a so švagrovcami by som prerušila akýkoľvek kontakt...No a tvoji svokrovci mi pripadajú ako nesvoprávne bábky, s ktorými manipuluje v podstate cudzí človek.
Tak ako, stale máte nenažraneho švagra co buzeruje svokrovcov ?
tiez by ma zaujimalo ako toto pokracuje

Daj potom vedieť, či "vrátili" 😂😀
Len či tu ešte budeme 😂