icon

Koľko peňazí dať ako svadobný dar sesternici?

Dnes o 15:50

Koľko peňazí dať ako svadobný dar sesternici za 1 osobu? Malé mesto na východe, klasická svadba.

martinmmartin
Dnes o 15:53

mozes sa riadit pravidlom ze aku skodu na svatbe "vytvoris" . Cize cena vecere plus minus nieco na vyse podla toho ako silno sa hodlas zabavat

autor
Dnes o 15:56
@martinmmartin

mozes sa riadit pravidlom ze aku skodu na svatbe "vytvoris" . Cize cena vecere plus minus nieco na vyse podla toho ako silno sa hodlas zabavat

@martinmmartin Idem len z povinnosti, max do 23

autor
Dnes o 15:56
@martinmmartin

@martinmmartin Cenu jedla to isto pokryje, dávam aj kvety

anonym_2f69cb
Dnes o 15:58
@anonym_autor

@anonym_autor 100 eur

martinmmartin
Dnes o 15:58
@anonym_autor

@anonym_autor min 50 max 100

janulka155
Dnes o 16:01

Ja by som dala 100 ak je to z rodiny plus nejakú len ružičku ozdobenu. Z peňazí budú mat väčšiu radosť ako z kytice. A keď si predstavia že jedlo stojí na osobu cca50/60€ tak aby mali aj trosku navyše z peniazkov než len za “večeru”

brrunetkaa
Dnes o 16:04

Ja by som dala 50. Hlavne keď idem iba z povinnosti a nemám nejaký bližší vzťah, aj keď je to rodina….

anonym_b23ce2
Dnes o 16:05

100 je slušná suma + mala kyticka
Aj keď ideš z povinnosti nech to má úroveň

anonym_7c4e0e
Dnes o 16:05

Ideme na svadbu kamoške a dáme 100-150€ na osobu + kytica.

anonym_d7a21e
Dnes o 16:17

Neberte kytice je s tym potom len oštara,symbolicky 1 ruža stači . Autorka 100 a skus sa tam netvarit ako kysla uhorka a snaž sa zabaviť

catherin4
Dnes o 16:23

150

anonym_741f09
Dnes o 16:37

My sme ako pár dali 300€ mužovmu kamarátovi, ktorý sa ženil. Plánovali sme menej, ale keďže sme aj prespávali, dali sme nakoniec takto. Či je to veľa? Určite. To ešte nepočítam kaderníka, kozmetičku, šaty, lodičky, cestu tam a naspäť… Ale tak, všetci dávali tých 300€, tak sme dali aj my. Ak je to pre vás veľa, tak dajte podľa možností..

anonym_7a4513
Dnes o 16:50

Ked tam mas ist len z povinnosti, tak ani nechod. Stane sa nejaka tragedia ked nepojdes? Mala si podakovat za pozvanie a povedat, ze neprides ked to beries ako povinnost a mozno aj neprijemnu

anonym_2fe47f
Dnes o 16:53

minimalne 50 by som dala ja, alebo nesla

anonym_190b67
Dnes o 17:16

Dala by som 100 a žiadne zbytočné kvety

anonym_008052
Dnes o 18:13

@anonym_autor daj jej 20€, zaplatis im naklady na svadbu a smitec, vsetko poriesi nepopisana obalka.

nika_nika4495
Dnes o 18:33
@anonym_008052

@anonym_autor daj jej 20€, zaplatis im naklady na svadbu a smitec, vsetko poriesi nepopisana obalka.

@anonym_008052 ja neviem ale v dnešnej dobe mi príde dať 20 eur ako totálna hanba 🙈 aj niekomu kto nie je z rodiny by som dala viac a to nemám vôbec peniaze nazvyš. Ja by som dala 100 veď je to svadba...

mam1na
Dnes o 18:41

@anonym_autor ak ideš iba z povinnosti a bez partnera, tak 50. A namiesto kytice peniažky v tej hodnote prihodiť k 50. Kvetom sa dnes už nepotešia bohužiaľ...