Lajk na fotke bývalej
Baby dnes som si všimla, že môj priateľ lajkol fotku bývalej. To ze sa maku v priateľoch aj naďalej som brala OK ale ten lajk ma rozhodol. Ja nemám bývalým potrebu niečo lajkovat... Váš názor? Mam to riešiť? Dotklo sa ma to. Ďakujem
Neprežívala by som to tak na Tvojom mieste.
@adrianajozko nie každý sa rozišiel v zlom, že svojho ex už nechce radšej ani vidieť... my sa máme stále v priateľoch, teda keď niečo pridáme, vyskočí nám to a kľudne si na to dáme aj like, sem tam pridá naozaj krásne fotky z výletu ... dokonca aj na narodeniny si napíšeme a prehodíme pár zdvorilostných správ kto sa ako má... ale na 100% k sebe už nič necítime, sme šťastní vo svojich aktuálnych vzťahoch (ja určite a on dúfam tiež), len sme spolu prežili nejaký kus života a aj keď sa naše cesty rozdelili, nemám dôvod sa tváriť, že tá minulosť neexistuje... takže nie vždy to musí niečo znamenať...
To myslíš vážne? 😆 normálne lajkujeme obaja.
Aha teraz vidím že ste spolu len 3 mesiace, no to sa možno ešte dá tvoja reakcia pochopiť.. 🙂 my sme spolu už takmer 16 rokov, teda lajky bývalým partnerom či láskam nás ani jedného absolútne nerozhodia 🙂
Je to len sociálna sieť.
Takze ty len na tajnasa sledujes co postuje tvoj byvaly- to je ok. Ale ak frajer tukne prstom na na displej to uz je zle?
@adrianajozko Tí, čo majú očakávania z blbého Liku na fotke sú nevyzretí ľudia (podľa mňa)...
Najdi si konicek alebo spolocnu aktivitu s priatelom. Potom ta to trapit nebude lwbo nebudes mat cas overthinkovat nad kravinami.
Žasnem z toho koľko tu na MK je žien ktoré sú také sebavedome, že môj dotaz o lajku ktorý má úprimne zamrzel a keďže to nerobím ja, čakám, že nebude ani on. Wauw, super dievčence. To by normalne ani človek nepovedal 🩷 ale je to pravda aj ja začnem lajkovať, keď ma bývalý pozve na kávu alebo ma zavolá, čo je natom? Úplná pohodka. Iba nezáväzný pokec, ved sme známy. Ďakujem, otvorili ste mi oči 🤣 P.S. tie ktoré píšu opak zväčšia by boli nasrate viac ako ja.
Presne takto to aj ja vnimam a nieje natom nič nezvycajne sme uplne sebavedome a zdrave bytosti pretože ľubime a pochybujem že by to nevadilo nejakemu chlapovi. Rovno sa ho na to spytaj a uvidiš.
@adrianajozko sme spolu krátko a úprimne ma to zneistilo, nakoľko za tak krátku dobu sa nedá vybudovať dovera a ani ho nemôžem poznať natoľko dobre.
A ako si teda na to prisla? 🙂 lebo ja si ani neviem predstavit ako by som to videla. Jedine, ze ju mam aj ja v priateloch🙂 a tym padom to uz bude pravdepodobne uplne okej… ci?
@zuza265 povedala mi to známa. Ktorá jeho ex pozná.
Zaroven nie je dovod mu nedoverovat🤗 prepdokladam, ze ste nejaku rec o predoslych vztahoch prehodili a vies vycitit, ci je z nich uz okej🤗
@autor Ono bývalí by absolútne nemali byť v priateloch ani spolu komunikovať teda pokial nemajú spoločné dieťa,deti tam to mení situáciu .Neviem, asi vyžadujem vela v dnešnej dobe podla mňa to vôbec autorka neni normálka.Ja by som sa za toto dokázala aj pohádať pokial by s tou dotyčnou dalej komunikoval.Minulosť by mala byť minulosť uzavretá a žiadne takéto kamarádčaky.Nerobí to dobrotu.Ja by som sa kvôli tomuto dokázala aj rozisť pretože by som si myslela že furt žije minulosťou a ktovie čo aj preberajú spolu.Toto neni o žiadnom sebavedomi.Ale malo by to byť automatika.Končim vzťah tak načo dalej komunikovať o čom? o nesmrtelnosti chrústa
@adrianajozko ja som sama so sebou vyrovnaná, mne moju sebadôveru nenahloda žiadna by alka. Keby bola lepšia ako ja je s ňou, nie so mnou. Takže v súťaží o toho konkrétneho chlapa som vyhrala ja a to víťazstvo si nenechám znechutiť takými, čo na mňa nemaju
robit problem kvoli nejakemu lajku hmm. Doteraz mam obcasny kontakt s jednym mojim byvalym. Na kavicky nechodime, lebo to ani nemame za potrebu a navyse ani nezijem na Slovensku. Like si na fotky nedavame, lebo ja tam nic nepridavam a na facebook ani nechodim. Vyuzivam len obcas messenger. A ci moj muz nieco "lajkuje" to neviem, lebo ma to ani nezaujima.
@viestta ono toto co si napisala nemusi platit “keby bola lepsia ako ja je s nou, nie so mnou”. Mohla sa s nim rozist ona a on by ju stale chcel… atd atd milion moznosti. Ci niekto vyhral alebo prehral. Mozno ste vyhrali obe🤷🏼♀️ aj ty, ze ste spolu a aj ona, ze spolu nie su… ale teda neviem ako to jemne povedat a myslim to slusne - si sebavedoma poriadne 🙂
@adrianajozko porazené ma netrápia. Prečo by ma mali trápiť? A na druhej strane nie som blbá, viem ze ma nejakú históriu, nie so z tých co žiadajú rituálne spali všetky fotky, elektrosokmi vymazať spomienky. Je toto dôkaz, že to uzavrel. To ste fakt také naivne, že si myslíte, že keď ju vymaže z priateľov nikdy si na ňu nespomenie? To ste tak nesebavedome, že považujete za neprípustné ak neskočí z chodníka rovno pod auto ak by ju mal na ňom stretnúť, nedajbože pozdraviť alebo dokonca pokecať? Neviem, ale to co vám šrotuje v hlavách mi príde cudne.
@zuza265 ale ak aj vyhrala ona, že sa ho zbavila co ja s tým? Snívať o nej môže, to co mu beží v hlave už nie je v mojich možnostiach zmeniť. Co môžem ovplyvniť je, aby zostal pri mne
Keď neostane, tak sa s tým nejak zrovnam. Nie je môj majetok, ja nie som jeho. Sme iba a len Partneri, ktorí nie sú k sebe prikovaní okovami, zatiaľ sme spútaní len láskou a potrebou byt jeden s druhým, ale to sa môže kedykoľvek zmenit
Tak ak ma potrebu lajkovať fotky svojej ex, asi sa mu páči, inak by to nerobil. Jedine, ak by to bola nejaka vtipná momentka alebo niečo na zasmiatie, prípadne je tam s deťmi, vtedy je to iné. Ale ak ste vo veku tínedžerov alebo adolescentov, kedy baby hádžu sexi pózy a naháňajú lajky na zvýšenie sebavedomia, tak toto by aj mna zarazilo. Ale ak je to nejaka obyčajná bežná fotka niekde z výletu, tak nech.
Môj frajer chodieva so svojou bývalou na diskotéku 😄. Boli kedysi partia, nejdem to trhať. Dôvera je základ.
@autorka to, ze ty nieco nerobis neznamena, ze to zrazu ostatni nebudu automaticky robit tiez.
Neviem ako casto ste spolu, ale u dospelych ludi je to celkom dost casu na spoznavanie, minimalne na vyvinutie dovery na tolko, ze viete komunikovat, pokladat jeden druhemu otazky a odpovedat.
Usta predpokladam, ze mas, tak mu povedz, ze ti to vadi.
A predstav si, aj s byvalym ist na kavu pokecat je v pohode. To, ze teba vytoci toto neznamena, ze ine zeny co ti to tu komentovali by reagovali horsie - ako si napisala.