Lakomec - asi ma len využíva
Ahojte, idem si pre názor lebo mne asi zatemnilo mozog🤦♀️
Spoznala som muža (42) slobodný bez záväzkov vraj doteraz nemal šťastie na ženy. (ja mám 34) No mam taky pocit, že ma iba využíva.. mali sme naplánovanú spoločnú dovolenku, dva týždne pred nou mi napisal, že nemá peniaze ostalo mu vraj iba na benzín, tak že nepôjdeme nikam. No ja som nechcela nič rušiť tak som navrhla, že to zaplatím (že ak bude mať tak mi vráti) prešli už 3 mesiace a nič, pritom stale rozpráva ako veľa zarába, že mu zvýšili plat a pod. Mal narodeniny tak som mu kúpila darček, mne na narodeniny nedal nič iba mi zablahoželal, dokonca aj večeru som zaplatila ja🤦♀️ Co si o tom myslite?
Premúdrelé reči si nechajte! Dosť som sa na neho namotala a neviem ako z toho von..poraďte mi prosím.
Ďakujem za každú radu
@gabika0825 filozofické okienko mimo tému, verím že je to lepšie na srdiečku. Nie si ani z ďaleka vo veku 40+ a teda ani skúsenosti prislúchajúce veku. Ozvi sa, keď tam budeš a môžme sa porozprávať. Tersm nemáme o čom
Kopla by som ho do riti.
4 roky ste boli kamosi, a ty ho vlastne ani nepoznas, ked si si toto nevsimla, a nevies o jeho aktivitach
Ach dievča,dagobert ako vyšitý. Ide na dovolenku a neostanú mu peniaze. Potom nevie vrátiť,i keď dobre zarába.
Zober si ho za muža
Úplne ideálny chlap, všetky by sme ho brali 😅
Neviem co su v tomto pripade mudre a co hlupe reci, tak sa radsej nevyjadrim 🤦
@babulkomale Vsak hlupe su vsetky trefne a k veci, ako vzdy

@kornelies To je ozaj strasny pribeh :(
Ani neviem, Co na to povedat.