Lakomec - asi ma len využíva
Ahojte, idem si pre názor lebo mne asi zatemnilo mozog🤦♀️
Spoznala som muža (42) slobodný bez záväzkov vraj doteraz nemal šťastie na ženy. (ja mám 34) No mam taky pocit, že ma iba využíva.. mali sme naplánovanú spoločnú dovolenku, dva týždne pred nou mi napisal, že nemá peniaze ostalo mu vraj iba na benzín, tak že nepôjdeme nikam. No ja som nechcela nič rušiť tak som navrhla, že to zaplatím (že ak bude mať tak mi vráti) prešli už 3 mesiace a nič, pritom stale rozpráva ako veľa zarába, že mu zvýšili plat a pod. Mal narodeniny tak som mu kúpila darček, mne na narodeniny nedal nič iba mi zablahoželal, dokonca aj večeru som zaplatila ja🤦♀️ Co si o tom myslite?
Premúdrelé reči si nechajte! Dosť som sa na neho namotala a neviem ako z toho von..poraďte mi prosím.
Ďakujem za každú radu
@dianka555 býva v podnájme ..viem kde pracuje samozrejme no netuším aké platy tam majú
Aj s tým kde a čo robí, ťa možno klame ...a či vôbec robí
Idealny priklad lakomca. Poviem ti iba priklad z mojho okolia. Nieco podobne sa stalo kolegyni. Ona zaplatila dovolenku v Egypte, s tym, ze si priatel zaplati svoju cast, ked bude mat vyplatu. 36 rocny pan, bezdetny sa k nicomu nemal. Zrazu prislo doplatit za dovolenku nejake letiskove taxy, cca 300E. Slubil, ze to uhradi, priatelku presvedcil, ze je vsetko vyrovnane. O par dni telefonat a spravy z CK. Majitelka kontaktovala kolegynu, ze jej priatel sa jej vyhrazal a nic nezaplatil. Kolegyna nevahala, zistila kod do mobilu a ze ju klame, poziciava si peniaze, mina, nevracia a so svojim najlepsim kamaratom si vymienal spravy, aka je blba, skareda, ze sex s nou ma len preto, ze plati vecere, atd. Zrutil sa jej svet v 46 rokoch. Bola na koni, ze ma mladsieho, dobre vyzerajuceho pratela a to bol had na prsiach. Prosil o odpustenie a na Valentina jej kupil mliecnu cokoladu, aby mu odpustila. Vecera sa samozrejme nekonala, lebo vsetko je drahe. 🤣
@autorka plat sa dá zistiť aspoň okrajovo, nie úplne koľko zarába ale dá sa. Podnájom si platí, musí aj niečo jesť, piť, obliekať sa a ak má aj auto aj poistka a benzín niečo stoja. Možno nemá nazvyš a pri tebe si prilepší a ušetrí, alebo je lakomec. Začni byť ako on, odteraz tiež nemáš peniaze pre neho. Sú dve možnosti je lakomec alebo využíva ženy a ušetrené peniaze si odkladá alebo naozaj nemá.
Povedz mu, ze ho pozves na dovolenku, ale musis zaplatit zalohu-nech ti vrati.😁
Mne to trochu pripomína dokument Podvodník z Tinderu. Len v menšom balení. Pozri si to, je to super dokument pre naivné ženy.
Ak vieš názov firmy, vieš približne zistiť koľko sa tam zarába
@marcellka32 už som si pozrela, 1400€ v hrubom uvádzajú v ich firme ako priemer.
Nebuď blbááá, ešte dnes sa ho opýtaj, kedy ti vráti peniaze za dovolenku.
dalsia blba, zalubena co si vydrziava gigola. Zeny kedy si zacnete vazit samu seba? A ze sa daju nachytat len seniori.....
Ja sa ti čudujem, ja by som na dovolenku radšej šla sama ako ju zaplatiť chlapovi, ktorý mi len tak povie, že na ňu nemá. Áno, sú ľudia, ktorí si dovolenku dovoliť nemôžu, ale nenechajú si ani takto úboho zaplatiť od ženy. To isté večera, darček k narodeninám. Otras, utekala by som od neho niekam veľmi ďaleko. Ale to som ja.
Však ked sa bude chvalit ako dobre zaraba, tak mu treba dobre nahlas pripomenut, že zabudol zaplatit za dobolenku, najlepšie pred niekym z jeho znamych. Načo maš usta, pytaj peniaze za dovolenku.
No ti co sa najviac chvalia, maju vacsinou velke nic. Podla mna ani nerobi, kde ti povedal, ze robi. Cisty odrb..nieze je lakomy, ale je vychcany a podla mna nie si prva, ktoru si tak pekne vyuzil. Mozno je to jeho zivotny styl..
@magic08 Ako poviem ti narovinu že nie je to vždy tak, že za tým niečo je. V tejto dobe je ozaj ťažké niekoho si nájsť a nikdy nevieš dôvod prečo to tomu človeku nevyšlo. Netvrdím že to je prípad toho chlapa, ale nie každý sa chce viazať hneď po roku randenia, čo napríklad taký čo mal dlhší vzťah a tá druha strana ho sklamala? Čo je na tom zle že si hneď neurobí dieťa a nezoberie si tu ženu ak si nie je istý či s ňou chce byt? Ako to je nejake pravidlo že 40 ročný musia mat 3 deti a minimálne byt 2x rozvedený aby boli v poriadku podľa teba? 🙄 bože toto uvažovanie spred 50 rokov, kedy sa všetci nasilu brali v 18tich lebo ženská bola tehotná, tak inak sa nedalo. Ja nemám zďaleka 40 aby si nemala blbe narážky ale nemám ani 20, aby si zas nemala blbe reči, mám medzi tým vekom ale necítim sa vôbec blbo že nemám deti, že nejsom 2x rozvedená, lebo nenacapim sa na niekoho s kým to nemá žiadnu buducnost len preto aby má nikto neodsudzoval. Ja mám šťastie že tých 40 a viac nemám, že mám ešte relatívne čas. Ale zas sa viem vcítiť aj do ľudí co majú bohužiaľ smolu na vzťahy. Ale to z nich divnych ľudí nerobi co ešte raz opakujem, že to nemusí byt prípad tohto muža. Muž si vie urobiť deti aj v 55ke. Cize tak
Uz si si odpovedala. Viac nesexy ako lakomec je len prizivnik
A tebe autorka… To, že si zaplatila tu dovolenku ti nikto nekazal. On sa zachoval férovo že ti narovinu povedal že nemá peniaze. Proste sa môže stať v živote hocičo. Kto ti bránil od neho cúvnuť už vtedy? Naco si to ťahala a naco si tu dovolenku platila? Veď keď druha strana povie že nemá že pôjdete inokedy keď bude mat, tak pôjdete inokedy. To je tvoja dobrá vola že si tu dovolenku platila a ešte aj očakávala že ti niečo vráti, keď toho človeka až tak dobre nepoznám. Teraz sa už nadarmo sťažuješ. A to že hovorí že teraz dobre zarába? Tak čo sa mu nepripomenies že kedy uvidis peniaze za tu dovolenku? Veď sa mu normálne pripomen že ti mal vrátiť peniaze, že keď sa mu teraz darí tak kedy ich máš čakať na účte. My nevieme čo sa tu medzi vami naozaj stalo a ako čo bolo. To že ti nekúpil nič na narodeniny tak to je smutne, to je asi jediná vec kde si reálne môžeš povedať že to je deb*l. Inak si veci robila sama zo svojho presvedčenia, zo svojej naivity. Aj platenie večere, k tomu asi nemám co už napisat. Keď si až takto naivná že on ti nedá ani darcek, ledva ti zablahožela ale ty ho ešte pozves za toto na večeru a robíš sa že nič, neskôr sa vyhovoriš na to že si namotana 😀 ach bože
@gabika0825 asi si to dobre nepochopila ide o princíp viem, že mi nikto nič nekazal .. a poznáme sa dosť dlho ( predtým sme boli cca 4 roky kamaráti) až neskôr sme sa dali dokopy. Nepoznám ho z netu a nič podobne…myslela som, že je normálny ako kamarát taky bol no ako priateľ už som pisala ..
Slubil vratit? Slubil.
Takze si opravnena ich ziadat. Nebola dohoda, ze dostal tu dovolenku darom, ci si ho pozvala a zasponzorovala.
Sice ste si na to splatenie dlhu nechali taky ten slušácky neurcity termin, ze "ked bude mat" (co moze byt aj nikdy), spytat sa mozes aj tak. Aspon uvidis reakciu, ked bude situacii, zeby mal naozaj vytiahnut penazenku.
@moonlight1210 presne tak, som rada, že niesom sama čo to tak chápe 🙏
Ale to nič nemení na tom že ti nikto nekazal aby si mu platila dovolenku 😀 a keď si ho poznala 4 roky si nevedela aký je? Veď určite mal počas tých 4 rokov nejaký vzťah a určite ste sa bavili o tom prečo skončil. Neviem, príde mi to zvláštne cely tento príspevok. Však sama si napisala že čo všetko robí zle a že mu všetko platíš tak ako môžeš byt na takého človeka namotana ? Však mna by odmotal hneď pri takomto prístupe
Ale veď my ťa chápeme!
Myslíš, že my/ja sme neboli naivne?
Boli, ale v dvadsiatke. Ved ty presne vieš, o čo mu ide, len to potrebuješ potvrdiť. Áno využíva. V 42 rokoch, majú ľudia svoje byty, zázemie, našetrené, ako také auto. Zarába slušne. Proste je vol a hotovo. Strácaš s ním čas
@gabika0825 prosím ťa. To je typické. Nemám, urobiť zo seba obeť. Samozrejme vedel, že to ona cvakne. A takíto blbi, teraz sa smejúl ebo Je s kým, ale na starosť budú sami ako prsty, všetko sa im to vráti späť.
Inak clovek sa dokaze zmenit. Ale patologicky lakomec nie, tam je to nemenne, pre 5 eur si da koleno vrtat, vyuzije, co sa da, naklady rozrata na posledny cent, v horsom pripade ta to necha uplne cele zatiahnut, hoci ma ovela viac penazi ako ty. A vobec ale vobec mu to nie je ani trochu trapne. Viem, o com hovorim, 15 rokov zivota. Podla toho, co si opisala, jasny pripad. Takze sa rychlo "odmotat" a vycuvat, bude to tak stale.
Hej ja som si tak raz zaplatila rande 😄😃😄 keď za mnou došiel jeden bývalý tak mi nakuckal že si zabudol peňaženku a že nema na benzín pri sebe a že mu treba tankovať 😄😃😄 tak som mu dala 20 eur s tým že mi hneď na ďalšom rande vráti cmuk cmuk 😄😃 a čuduj sa svete doteraz nič haha a mne bolo trápne pýtať …. Síce,,len,, 20 ale princíp … bez hanby úplne ..teraz by som ho nechala ísť na výparoch 😂
@moonlight1210 súhlasím . Pýtať si a ešte by sa opovážil niečo povedať … skúsil by raz zo mňa urobiť chuderu že pýtaš vrátiť tak by som hneď hodila spatecku… s lakomcom sa ťažko žije
Tak uz vies, preco nemal stastie na zeny 🙂 v 42rokoch zistit dva tyzdne pred planovanou dovolenkou, ze nemam peniaze? Tak urcite…asi vedel, ze to zacvakas. Normalne popytaj naspat a ked sa bude otalat, posli ho kadelahsie.
Doklad o pozicani máš? Predpokladám,že nie....co už na to napísať,pouc sa,kopni ho do p.dele a chod ďalej,nie je to posledný chlap na svete
Toto nie je partner na celý život. Určite odíd z toho vztahu

@tiezjedna pekne si to napísala, presne tak..