icon

Lakomý priateľ

printesa
4. júl 2013

Ahojte,založila som si nový nick,lebo mám na to svoje dôvôdy.Neviem ako začať,môj problém je v tom,že mám veľmi lakomeho priateľa. ☹ sme spolu skoro 2roky a z toho rok bývame spolu.Teraz vidím aky je lakomý,kým sme spolu chodili,tak to bolo v pohode,všetko sme riešili,že raz ja zaplatim,raz on a nebol žiadny problem.Ale som začala pracovať v zahraničí a príjem mám troška väčší ako on,ale nezarába ani on zle.Poblem je v tom,že ma už nebví všetko nakupovať,platiť nakup,polovicu na učty to beriem,aj ked niekedy zaplatím viac ako on,všetko na varenie nakupujem ja,výlety cvakám ja a teraz zase vymyslel výlet s tým,že ja zacvakaám naftu.Vôbec už neviem čo mám robiť,už som mu aj od zlosti povedala,že je strašne lakomý,ze aj ked niečo potrebujeme tak to on nekupi.Napriklad,mali sme isť ráno nakupiť niečo na ranajky,hovorím mu,ze dobre,potom som sa išla osprchovať s tým,ze nech zatial zbehne do obchodu,tak mi povedal,že ved si dame makový závin,čo tam ešte mame,len aby nemusim on platiť a ani mu nevadil,že kolač je tam už viac ako týžden,skoro ma drblo,radšej bude jest starý koláč.Dokonca prišlo vyučtovanie za elektriku a to som u neho bývala len dva mesiace a nedoplatok vypýtal odomna,skoro som odpadla.Ja už naozaj neviem čo robiť a je toho ovela viac.Vždy som si myslela,ze ked dvaja spolu žiju,tak učty plati muž a čo sa týka stravovania,tak sa postará žena,ale v tejto domácnosti som ja chlap,bohužial. 😠 dokonca som chcela aby sme kupili vysávač,nakoľko su všade plávačky,sluboval,sluboval a aj tak som ho len sama musela kupiť,pokazila sa pračka,tak mi zahlasil,že musime kupiť novu,ale na polovicu,už ma toto naozaj nebaví,jednoducho to nie je chlap,hlava rodiny na ktoru sa ja môžem spolahnuť,lebo všetko riešim a hlavne platim sama.Niekedy mám pocit,že je somnou len kvôli peniazom,aj ked sa to zda možno niekomu divne.

Strana
z5
dilino
29. jan 2019

kúp si len pre seba na raňajky koľko potrebuješ najesť sa môžeš isť aj do mesta na obed kúp sebe jemu nič a večeru tiež len pre seba na bývanie daj polovicu na ostátok se vykašli nevar mu neni z čoho a neper on si svoje peniaze odklada a teba vyciciava

Strana
z5