Láska alebo sloboda
Dobrý deň,
monžno to sem nepatrí a možno je takýchto ľudí viac. Potrebujem sa podeliť s niekym nestranným o situáciu kotrú prežívam a bola by som veľmi rada, za každý názor.
Momentálne som v situacii kedy nam to s partnerom neklape, viem že ho ľúbim, ale popravde prvý krát neviem či máme buducnosť aj ked on tvrdí, že áno. Karierne sa mi začalo veľmi dariť, možno ma caka opatovne povysenie. Je tu však sen ktorý by som si rada splnila a to odísť na rok do Ameriky. Znamenalo by to vzdať sa priateľa (neviem či by počkal, to sa nedá sľúbiť, to chápem) a vzdať sa práce, ktorá ma aj baví. Na druhej strane by som si splnila svoj sen, kedze mam tuto moznost aj ked je situacia aka je vo svete.
V oboch prípadoch sa vzdám niečoho dôležitého. Budem rada ak mi vyjadríte svoj názor na vec, prípadne ako by ste sa rozhodovali vy/riešili túto situaciu. Ďakujem krásne vopred 🙂
Necital som prispevky od inych, ale kedze sam byvam s manzelkou v zahranici s vyborne platenou pracou, mouem Ti poradit. Chod za svojim snom do US. Partnerovi navrhni, ze ho vezmes so sebou a ze mu financne pomozes... Ked Ta miluje, pojde, alebo Ta pocka doma.
taka prilezitost sa uz nemusi opakovat, CHOD!

Ja by som odisla.. potom by som si to vytikala..
Ak ta lubi vydrzi a pocka.rok zbehne.Ak nie pride iny muz.Podla mna si chod za svojim snom.Neobmedzuj sa koli niekomu.