Láska verzus využívanie
Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou (pochopiť) môj vzťah. Resp. poradiť alebo čokoľvek, neviem sa ďalej pohnúť. Mam vzťah s 34 ročným mužom, ja mam 45. Pred rokom sme sa dali dokopy len ako milenci aj keď sme nemali nikoho iného, vzhľadom vekové u rozdielu. No po mesiaci sa zistilo, že priateľ ma nádor na mozku, následne epilepsiu a postupne prestal cítiť ľavú stranu tela....nasledovala operácia. Ja som mu bola celý čas veľkou oporou, starala sa o neho a samozrejme k sebe nasťahovala. Tak sa stalo, že mi začal akože vyznávať lásku atď. Tak som sa aj ja zaľúbila, no 2 mesiace po operácii sa začal meniť a zistila som, že si hľadá novú známosť, samozrejme mladšiu, keď som mu nato prišla tak som ho vysťahovala do druhej izby a oznámila, že je koniec a nech si nájde bývanie. Lenže po 2dnoch ma prosil o odpustenie, že ma miluje a aby som mu dala poslednú šancu. Samozrejme, súhlasila som. Vymazal všetky soc. siete a dal mi prístup k svojmu tel aby som mohla kedykoľvek pozrieť a presvedčiť sa, že už s tým prestal. No a teraz je to znova to isté. Už ma fb, stále na w online atď
S telefónom chodí všade, z ruky ho nepusti a zablokovaný. Na akúkoľvek otázku, reaguje krikom
Ale odísť nechce a ja neviem ako ďalej.
@basonika45 😊A ty azda zapadniarka?
@katkati nieee, som stred. slovensko
@sense všetko nahlásené u mňa, oficiálne
@basonika45 ale bez zmluvy? Alebo máš s nim aj Untermietervertrag?
@sense bez zmluvy, nájomníci o ňom vedia lebo vedeli o jeho zdravotnom probléme, nemohol ostať sám v takom prípade
@basonika45 Prosím Ťa, prepáč, nechcem sa Ťa dotknúť, ale, ako to slušne napísať... nebuď taká strašne hlúpa. Akože keď ho budeš ignorovať, tak on odíde sám od seba? Preber sa z tohoto sna! Normálne sa za Teba hanbím, lebo som Tvoja rovesníčka. Nerob nám, 45-kám hanbu, lebo si mladé baby budú myslieť, že sme všetky nielen staré, ale aj sprosté.
A ten výrok, že je Slovák a ešte k tomu východniar=zlá kombinácia (aká kombinácia???), tiež o niečom svedčí. 🤦🏻♀️
@basonika45 tak potom nemusíš čakať 3 mesiace, stačí mu písomne oznámiť ako som písala ze mu dávaš 30 dní na vysťahovanie resp na nájdenie si nového byvania... Pretože na ulicu ho len tak vyhodiť nemôžeš ale nemusíš ani čakať 3 mesiace keďže medzi vami nie je žiaden zmluvný vzťah o prenajme alebo podnájme
@basonika45 mňa fascinuje, že si si chlapa len na sex po mesiaci nastahovala domov. Ty si neskutočná naivka, to ako by nejaká 17 - ka písala
@basonika45 nic si nerobte z komentarov typu a co si si myslela...si naivka...🙄. Je strasne jednoduche cloveka odsudit, je jednoduche povedat "to by sa mne nikdy nestalo"...lebo pravdou je, ze zivot ani vztahy nie su ciernobiele. Ja verim, ze daky zaklad tam bol, zrejme vas jeho choroba zomkla, on bol vdacny, mozno tam aj nieco ako laska bolo. Ale nie je. Vyzera to tak, ze kompletne stratil respekt voci vam, vy ste asi citlivejsia a on to zneuziva. Ked mu to vyhovuje, tak sa hra na dobreho, ale poza vas chrbat vas vlastne podvadza. Kedze ste mu to uz raz, ci mozno aj viac krat prepacili, tak sa prestal snazit. On sa nezmeni, toto bude iba horsie. Co najdalej od neho, ak vam mozem poradit. Budete spokojnejsia aj vy aj vas syn. A navyse, budete mat sancu si najst niekoho dobreho, kto vas nebude vyuzivat a klamat. Drzim palce!🤞
@sidicek si lepšie precitaj prečo som ho k sebe nasťahovala, dostal epilepsiu, čiastočne ochrnul na ľavú stranu tela..... zmyslala som ako človek co chce pomôcť nie ako zaľúbená krava!
@lucilucik20 ďakujem, už viem čo mám robiť
@basonika45 @dilino ma pravdu bohužial všetko do bodky sedi ona vie tak polopate naporiadok dat veci.Odpichni sa od jej rady
Neni pekne od neho, že ta zneuzil,varila su ma prala zehlila ,ked bol chory a mal operaciu, liecbu, dlhy a ked je zdravy tak ti zamava rychlosťou blesku a leti za mladsou.Za dobrotu na žobrotu Nemusis sa naňho hnevat život to zariadi tak, že nejaka mlada využije jeho a odkopne.To su stare pravdy a legendy a zakony, ktore funguju v prirode a vesmire
Je to škoda, že ho lubiš a on teba asi až tak nie, ale treba mat dósrojnost a nedoprosovať sa hlavne pre tvoje dobro.Lebo ťa obtiahne ešte o viac peňazi ( dlhy si spominala) a potom utečie 2x tak rychli...
Tak maj svoju hrdosť a bez dramatickych vystupov mu kludne ten odchod za mladšou ulahči a nakresli šipkou, kde su dvere a ked bude zas na dne, nech sa nevracia spáť
Držim palce👍

@basonika45 tak nemusíš 3 mesiace čakať, stačí mi písomne najlepšie doporučene oznámiť, že ma 30 dní na vysťahovanie, keďže nefiguruje na nájomnej zmluve a predpokladám ze Untermietervertrag spolu spisany nemáte.
Ma aj adresu zmenenou v povolení? Bol hlásiť zmenu na migracnom úrade? Ci len na Gemeinde? Ma odtiaľ Wohnsitzbestätigung?