Láska verzus využívanie
Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou (pochopiť) môj vzťah. Resp. poradiť alebo čokoľvek, neviem sa ďalej pohnúť. Mam vzťah s 34 ročným mužom, ja mam 45. Pred rokom sme sa dali dokopy len ako milenci aj keď sme nemali nikoho iného, vzhľadom vekové u rozdielu. No po mesiaci sa zistilo, že priateľ ma nádor na mozku, následne epilepsiu a postupne prestal cítiť ľavú stranu tela....nasledovala operácia. Ja som mu bola celý čas veľkou oporou, starala sa o neho a samozrejme k sebe nasťahovala. Tak sa stalo, že mi začal akože vyznávať lásku atď. Tak som sa aj ja zaľúbila, no 2 mesiace po operácii sa začal meniť a zistila som, že si hľadá novú známosť, samozrejme mladšiu, keď som mu nato prišla tak som ho vysťahovala do druhej izby a oznámila, že je koniec a nech si nájde bývanie. Lenže po 2dnoch ma prosil o odpustenie, že ma miluje a aby som mu dala poslednú šancu. Samozrejme, súhlasila som. Vymazal všetky soc. siete a dal mi prístup k svojmu tel aby som mohla kedykoľvek pozrieť a presvedčiť sa, že už s tým prestal. No a teraz je to znova to isté. Už ma fb, stále na w online atď
S telefónom chodí všade, z ruky ho nepusti a zablokovaný. Na akúkoľvek otázku, reaguje krikom
Ale odísť nechce a ja neviem ako ďalej.
@basonika45 mňa by zaujímalo aký je ten zákon u vás, prečo ho nemôžeš vyhodiť. Dom nieje tvoj, on má taktiež zmluvu?
@basonika45 a keď si nič nenájde tak co ostane u teba do smrti🙄
@sashabb podla mna je to nezmysel, ved zmluvu ma len na svoje meno a s nim ju nic nespaja. Krasne ju vyuziva
@elizabet173 môže byť kľudne na zmluve ale aj nemusí byť ak nie je nebol by problém dat ho prec
@alexk12 Ved o to ide, ci ho niekde prihlasila, inak to nedava zmysel, nema s nim nic spolocne. Sesternica tam 17 rokov zila, spytala by som sa, ake su moznosti, len uz je neskoro
@basonika45
@alexk12 stale je lepsie vydrzat tri mesiace, ako ho mat na krku dlhodobo
@basonika45 ktorý zákon vo Švajčiarsku niečo také určuje? Bývaš v prenajatom byte? Vo vlastnom? Je prihlásený na byte ako Untermieter alebo mieter? Je prihlásený na Gemeinde, ak je slovak ma prihlásení adresu aj na migracnim a na povolení?
Ak aj toto všetko má a zmluva o prenajme je výlučne len na tvoje a synovi meno tak mu napíš list doporučení že ho žiada o vyťahovanie a je jedno ze to príde na tu istú adresu.
Žena zlata a ty si spadla z hrušky alebo máš úplne zastrety mozog????? Jasné,že si s tebou pichol,keď nemal nič lepšie a mladšie po ruke,potiaľto ok. Ale čakať,že mladý chlap bude s tebou,starou pani naveky a ešte ťa aj ľúbiť, je nieže naivné,ale úplne choré zmýšľanie. Samozrejme,že bude chcieť mladšiu a krajšiu,ovšem s diagnózou to bude mať už sakra tazke. Ja mám tiež 40+ ale toto by som nečakala už v tomto veku od žiadneho chlapa nieto mladého chalana. Veď buď trošku objektívna preboha. A áno využíva ťa,ja neverím,že toto môže napísať jedna normálna žena v temer dôchodkovom veku. Chore
Jane nad slnko že ťa využiva.Ked bývaš na podnájme a ON tam býva na čierno že majiteľ-teľka domu nevie že je tam a býva u teba na čierno tak aby si nemala zlé.To je ako keby tu niekto byval na podnájme a vzal na čierno niekoho iného.Ty ho miluješ ON ťa využiva umyje riad ale nikdy nie po mojom synovi páne bože neumyjem riad lebo jedol s toho, brat, sestra to je čo za nezmysel ved umyjem všetko.Pricucol sa na teba a ty cela rada a odrazu sa ti otvorili oči.Je iný áno je nie každy chlap mladši od ženy je rovnaky.11 ročny vekovy rozdiel ked je muž mladši je zjavne asi citeľni.Pokiaľ ty ho miluješ ON si vypisuje z nejakými z facebooku, zo zoznamiek a robi sa blby že najprv všetko povymazoval lebo si ho asi postrašila že mu dáš zbohom a čo len bola priležitosť tak si znova vytvoril profili a kedže si mu na to prišla je nervozni ak by nič neschovaval tak čo chodi z mobilom aj na WC.Jasne že našiel inú a to že ti prispieva peniaze neznamena že ťa ľubi vyhovuje mu situácia taka aka je pišeš že to bol lacný podnájom tak da polku na nájom a byva sa mu dobre za lacný peniaz.Ked by chcel tak už by odišiel či ved ked je niekde zlé tak sa odtiaľ odsťahujem.Lenže jemu to je dobre ale aby si ty nemala zle pred majiteľom ked tam pride.Ak majiteľ vie že tam máš priateľa tak kam by chodil lacno býva.A má všetko čo potrebuje k životu, upratane, navarene, sex byvať ma kde tak čo by robil kam by chodil.Najdi si rovesnika už len to bola chyba že si si ho k sebe domov nasťahovala pišeš že chceš aby odišiel no to asi take jednoduche mať nebudeš.Takuto vec si mala premyslieť viac krát mala si sa s nim len stretavať ako kamaráti z výhodami ale domov ho neťahať.Mal nádor potom epilepsiu tak nieje to sranda rozčulovať sa nemôže ale vyhodiť ho asi len tiež nemôžeš len tak.U nás na Slovensku je tak že ak je chorá osoba je to chránena takže na ulicu chorého človeka vyhodiť nemôžeš neviem ake sú zákony tam ale tu by si mala problém.Bola by si si ušetrila kopec nervov, stresu, keby si ho nebola ťahala k sebe domov. A ON robi teraz čo chodi normálne do roboty či čo robi cele dni.Ty ideš do roboty bežne cez týždeň a ON robi čo či nič iba tak oddychuje a neni schopny umyť riad po tvojom synovi a koľko má syn rokov.Lebo ked má 4 alebo 5 rokov je logicke že umyť riad asi nedočiahne ked je veľký tak ak vydi tanier po tvojom frajerovy nikdy ho neumyl to sa mi nechce veriť.Teraz je to tanier mojej sestri tak ho neumyjem to je čo za nezmysel.Uplietla si si na seba bič poriadne dlhý.A ja si myslim že to by bolo len na čas pokiaľ si nenájde nejaku inú lepšiu mladšiu krajšiu.Ja mám už tiež 40 plus ale chlapca vo veku 34 rokov by som si k sebe nevedela predstaviť.Je mu dobre ma všetko čo potrebuje.Lenže ked zistil že je všetko super na dobre sa ľahko zvyka tak čo by mal odvyknuť ked nemusi. Bude byvať s tebou a bude chodiť za druhou mladšou od teba.Mala si si najsť rovesnika alebo ešte pochopim mladšieho o rok o dva ale nie o 11 rokov.A teraz od neho čakaš čo nič nečakaj na krku ho už budeš mať ale asi si našiel aj mladšiu a budeš to mať ťažke.Musiš teraz rozmyšľať spôsob ako ho dostať z domu kde bývaš zo synom ak byva na čierno že majiteľ bytu domu o tom nevie že ak by sa to dozvedel aby aj teba nevysťahoval.Darmo teraz plakať teraz musiš hľadať riešenie a nabuduce si rozmysli skôr než take niečo urobiš.Mohla si sa s nim len stretavať a nemusela si si ho z vecami ťahať domov.A ON predtým byval kde čo tam neide zistil že s tebou mu je dobre nič mu nechyba tak kam by chodil hlúpy by bol. ON je vybyty hodilo sa mu to urobil na teba dojem niektorý chlapi to vedia nielen mladši ale aj starši a ty si naletela. A ANO využiva ťa.Snad si nemysliš že by s tebou žil ved 11 rokov je dosť ak starši no dajme tomu ale mladši ved to je ešte chlapec pokiaľ ty si zrela žena.
@basonika45 Bojim sa, ze Ta vyuziva. Mama hotel mu vyhovuje. Je jedno, ci je o 10 rokov mladsi, ci rovesnik. Ak nema dieta, pravdepodobne bude chciet vlastne a ty mu ho uz neporodis. Skus s nim prebrat tuto temu a povedzte si, co chcete od vztahu v buducnosti. Dalsia vec-zeny, ktore nemaju/nemali mladsich muzov za partnerov, nedokazu pochopit ako mozte byt spolu. Ja ano. 🙂
@basonika45 otvor si oci toto nie je laska.Prichylila si ho v chorobe, az potom ste sa zamilovali.Po roku by ste mali byt na ruzovych oblakoch.Pri vsetkej ucte v tvojom veku otehotniet by bol zazrak a podla mna si stavias vzdusne zamky a nevidis realitu.Ci Ta vyuziva neviem, ale chlap, ktory lubi si nevypisuje s kadekym a nema taku hlupu kominikaciu s partnerkoy neviem preco si to nechas posli ho do certa za 3 m stratis roky s takym deckom
@basonika45 aj sestrin bol nezhubny, zmeny v spravani nesposobuje rakovina, ale skor to, ze nejaky objekt tlaci na nervy v mozgu, laicky povedane zabera tam miesto, a po vybrati ostane po nadore prazdne miedto. Je to zasah do cns, bezne sa psychicke problemy a zmena spravania udavaju ako pooperacne stavy, zial trvale... ale ako pisem vyssie, nepoznam ho, neviem posudit. Ak vsak vravis, ze bol taky aj predtym, potom nevahaj. Preco vsak ty mas info od jeho byvalych? To si ich akoze kontaktovala?
Predpokladám že sa prisťahoval on k vám, alebo? Išla by som na verwaltung a riešila to cez nich, tri mesiace prejdú ako nič.
Ďalšiu šancu by som mu už určite nedávala.
Ty nechceš nás názor, ale ty chces asi počuť že to nieje pravda čo sa ti deje... pošli ho kade ľahšie alebo mu to tam “spríjemní” aby odišiel sám. evidentne si na neho moc mäkká.... a že ho lubis??? Obdivujem takéto sebatryznitelky. Zobuď sa!
@basonika45 pochopiť tvoj vzťah? ty sama asi chápeš, že pri partnerovi vôbec nemáš istotu, a že ťa pri prvej príležitosti pravdepodobne vymení za mladšiu.... polovica z nás ti toto napíše + nech ho pošleš preč - 3 mesiace prebehnú ako voda, ak sú teda podmienkou jeho vysťahovania, a druhá /myslím, že menšia polovica/ ti napíše, aby si to s ním skúsila... že treba bojovať o lásku... musíš sa sama rozhodnúť, a najlepšie čím skôr.
@maryon1 že bojovať o lásku🙂 v tomto prípade ako bojovať o vojnu 😁😁😁
V 45 plánuješ babetko wau. Klame ťa pekne recickami
@basonika45 vyhodit ho, vyuzil ta, mas naviac, sme v 21 storoci, poznaj svoju cenu a nerob handru, to si nitko nezasluzi,
@dilino máš pravdu, ako tak čítam všetko čo mi píšete ma význam, preto som sa rozhodla, že ho budem jednoducho ignorovať, nezaujímat sa o jeho problémy atď. Hádam keď zbadá, že už vo mne nená oporu tak odíde sám od seba.
Ďakujem všetkým, ktorí ste mali tu snahu a trpezlivosť mi napísať. Oči som už dávno otvorila len som chcela vedieť mienku nezainteresovanych ľudí.
@basonika45 Tvoj syn čo na to všetko hovorí? Musí to mať aj on dosť ťažké, keď vidí neskutočne zaľúbenú až zaslepenú mamu a spolubývajúceho, ktorí je prilepený ako hnida a nechce odísť. Aj kvôli synovi by si sa ho mala čím skôr zbaviť, ale zdá sa, že momentálne nie si v štádiu, aby si bola schopná byť bez neho a netrpela, tak radšej hľadáš dôvody ako sa nedá byť bez neho. Koľko má syn rokov?
@katkati syn je dospelý a nechce sa starať do toho
@basonika45 a už si mu oznámila písomne vysťahovanie? Resp zrušila Untermieter Vertrag? Alebo informovala Verwaltung že chceš prenajom výlučne na svoje meno?
@katkati a až taká zaslepený nie som, len som chcela vedieť názor iných
@sense na zmluve som ja so synom, on je len nahlásený na gemeide a nájomcovia o ňom vedia
@basonika45 Napíšeš po troch mesiacoch ako to dopadlo? Tvoj priateľ je Slovák?
@katkati jasne, napíšem a áno je slovak a ešte k tomu vychodniar, zlá kombinácia 🤔

ja by som to riskla a išla radšej do iného podnájmu....samozrejme bez neho... 😉