Len na pobavenie. Ako sa na toto pozerajú chlapi?

duplessis
3. jún 2016

Chcela som si pozrieť, aké rodinné problémy môžu riešiť chlapi medzi sebou a na tomto som sa zasmiala, ale musím uznať, že v mnohom je to pravda, je to na zamyslenie milé dámy:

//www.hojko.com/materstvo-t196290.html

jana_eyre
3. jún 2016

😀 super link.. Ale nikto tomu jednemu neodpovedal, kolko z nich uz ma deti.. 😅

miku1
3. jún 2016

@duplessis Tipujem, že títo chlapi majú maximálne tak netere a synovcov....Najviac sa mi páčil ten, ktorý si s frajerkou robí srandu, že tie matky majú titul Phdr.......no po pôrode predpokladám, že sa k tým titulovaným matkám pridá aj ona 🙂

janickacrazy
3. jún 2016

@duplessis pravda je taká, že to nie je porodom, ale internetom, ja som pri prvom dieťati nemala ani počítač a bola som v úplnom kľude, vobec som neporovnávala, kedy čo urobil a či to už mal urobiť alebo nemal, či je lepší taký vitamín D alebo onaký, lebo doktorka mi dala Vigantol a nič iné vtedy nebolo, atd. len teraz je toľko možností, že nám už z toho trochu šiši 😀

cichlida
3. jún 2016

A vo vela veciach maju pravdu, pokial som nemala deti, moje nazory boli obdobne, teda stale su s mierne prizmurenymi ocami, a odkaz na blog "agresivne supermatky" uplne sedi.

juhseverzapad
3. jún 2016

@duplessis Perfektné a svätá pravda. Prečítala som aj linky na blogy tej Martiny (tuším), správna baba.

miriam11
3. jún 2016

maju taku pravdu, ze az 😀

mimla
3. jún 2016

Ha ha. Som sa dobre pobavila. Aké som ja mala plány, ako mi nebude harašiť, ako budem nad vecou, ako budee mať studený odchov...A následne čo všetko moje deti budú a nebudú robiť. Ako hovorí staré včelie príslovie, Ak chceš Boha rozosmiať, povedz mu o svojich plánoch.

pes123456
3. jún 2016

je z časti pravda, že niektorí si myslia, že neporodili dieťa ale vysokoškolský titul na všetko v živote

moba59
3. jún 2016

Pekne.. Mňa by len zaujímalo, či by takéto niečo povedali aj žene do očí. 🙂