icon

Len tak na odľahčenie

22. sep 2022

Baby čo by ste spravili ,alebo by ste si pomysleli keby zistíte že vás svokrovci v byte (svojom) a vás snúbenec vo svojej izbe sledujú kamerami..sám mi to povedal a mne bolo čudné že všetko vie,kedy idem na wcko, kedy čo jem , kedy som kŕmila ich psa , koľkokrát som ho pohladkala..
Akoze najprv mi to bolo trápne a doteraz sa mi to hnusi ...
Alebo ide kúpiť chleba a chce odomna polku peňazí zato ..za chleba, nehovorime o dovolenke , kde som si jasné všetko platila sama😄
Ja som sa už samozrejme rozhodla len ma zaujíma , čo by ste baby vy ,s rôznymi povahami ktoré sa tu zišli ,robili 😉

Strana
z2
diewcatqoo
22. sep 2022

Preco si s niekym takym?

alenamihal
22. sep 2022

CHORE !!!!!!!! UTEKAJ KADE LAHSIE !!!!

autor
22. sep 2022

@diewcatqoo nie som , píšem že ja som sa už rozhodla

autor
22. sep 2022

@alenamihal utiekla som nebral to práve najľahšie 😄

viestta
22. sep 2022

No nič by som si nepomyslela. Už pri tom chlebe by mi v hlave svietil maják, po dovolenke už by som tam nebola

lili929
22. sep 2022

No utekala by som aj ja hned, spehovat niekoho cez kamery mi pride chore a uchylne a o tych peniazoch sa ani nevyjadrujem.
Divny to chlap, lutujem tu dalsiu, ktoru si najde...

autor
22. sep 2022

@viestta áno dovolenka bola v podstate posledná časť nášho spoločného života..ale nie kvôli tým financiám celkovo ..

autor
22. sep 2022

@lili929 áno aj ja , ale tak jedináčik , bohaty jedináčik , možno niektorá sa ulakomi ..aj keď je lakomi😅

luccija
22. sep 2022

Asi potrebuju mat svokrovci synacika pod dozorom🙂chore ani nerozmyslaj nad inym ako rozchod

autor
22. sep 2022

@luccija vieš čo tu nebolo jasné kto je väčší idiot , či on alebo rodičia ..oni mali svoje kamery po byte a on svoju v izbe

syslik81
22. sep 2022

ja mam tiez v byte kamery ... teda nie tajne ale su - ked som na dovolenke spehujem macku co stvara a ked som doma su otocene do dvora a zahrady ... takze mozno su kamery z bezpecnostnych dovodov-kazdopadne mali to povedat ak ste boli spolu dlhsie .. to ze je lakomec je ina kava ... keby mam zaplatit pol chceba aj tu pol by som si dala stranou a nedajboze by sa mi jej dotkol :P

kittykat22
22. sep 2022

toto je podla teba tema na odlahcenie? 😀 to si asi robis srandu, nie?

autor
22. sep 2022

@syslik81 nie oni to nainštalovali kvôli mne ...a sú v byte vysoko

katarinka89
22. sep 2022

Máš šťastie ze si bola osvietena ešte pred svadbou

autor
22. sep 2022

@kittykat22 áno ,prečo?😄 Veď aj smajlíkov som tam dala 😄

syslik81
22. sep 2022

no tak snad si ta nenatacal aj pri intimnostiach ... by som sa bala kde to vytiahne ak mu oznamis odchod ..

autor
22. sep 2022

@katarinka89 och,svadba by tak skoro nebola ..po Tom čo mi povedal že deti nechce a je to pris nákladná investícia , a chcel od mojich rodičov 50 000e na NAS byt, akoze na štart do života , som začala cúvať , a toto ostatné to úplne zabilo

autor
22. sep 2022

@syslik81 to je trestne nie?

autor
22. sep 2022

@syslik81 ale už som odisla

wheel
22. sep 2022

Pekna tema. Dobre si sa rozhodla ;)

blancheporte
22. sep 2022

"Běž, Forreste běž!!!!

autor
22. sep 2022

@wheel prečo pekná téma? 😄 reálny život ,žijem ďalej

tykat
22. sep 2022

Chlieb by ma nas*al ale z kamier by som mala paranoju este na dlho.

autor
22. sep 2022

@tykat aj mám kolkokrat , blbý pocit keď vieš že ťa sledovali 3ludia , teraz má to koľkokrát napadne a to teda som už prec

kittykat22
22. sep 2022

pretoze to je velmi vazna tema a mohla a toto je normalne na zalobu. To je trestna cinnost.

autor
22. sep 2022

@kittykat22 vieš čo už to pre mňa nie je aktuálne , , ja som to dala naozaj len na odľahčenie , pretože je to tu sama inflácia, rozchody,nevery atď , tak som to dala ako životnú skúsenosť..že aj také sa stáva..

podmostom
22. sep 2022

A čo ti povedal, že prečo on mal tie kamery? Čo sa všetci báli že ich okradnes? A akože keď ste spolu.. to úplne všetko natáčal? To on ma doteraz niekde vaše intímne chvíľky natočené? To je iné psycho toto.. Ešte by ma zaujímalo, čím si ťa na začiatku získal.

autor
22. sep 2022

@podmostom vieš čim 🤔 cestovateľským životom , veľa sme cestovali ,,(on za svoje ,ja za svoje), bol to iný život ako už keď si usadena ,mala som 22rokov tak to musíš tak brať že sa mi to rátalo , videla som ,zažila som..ale keby nebolo toho tak sme spolu není, pretože nás držalo iba to pokope..
Podľa všetkého natáčali obývačku, spálňu a našu izbu, možno kuchyňu..asi sa báli neviem ,že ich okradnem 🤷boli na svoje peniaze veľmi háklivý , avšak ani neviem či doma nejaké mali , pretože som nikdy nelasovala

autor
22. sep 2022

@podmostom a vieš čo on sa pretiekol ,inak by som na to nemala šancu prísť ,mňa to ani nenapadlo ...žeby mohli mať

danica2711
23. sep 2022

magori, čo iné povedať, dobre, že to je už minulosť

Strana
z2