icon

Lenivý muž

1. nov 2022

Ahojte, uplne som na nervy. Ja som na rodicaku, moj muz chodi do prace na osem hodin, od 8 do 16, v kancelarii, doma neurobi vobec nic, a stale ked aj maly nieco chce robit tak mu povie nech ide maminka s tebou, ked mu poviem, ci by nemohol nieco doma aj on urobit alebo s malym, jeho odpoved ja chodim do prace a zajtra rano idem zasa …. Normalne rozmyslam, ze ked zacnem aj ja robitc na co mi takyto chlap bude!! Ja budem potom tiez chodit do prace, okrem toho este aj do brigady, ktoru mam teraz pri rodicaku, akoze neviem si to predstavit, ze ja budem chodit do prace, do druhej, doma vsetko sama, s malym vsetko sama a na co mi taky chlap akoze bude …. Lenivy, nemozny, ani opravit nic nevie, ziadne muzske roboty nic … chce sa mi plakat a uz mi aj zle sa na neho pozerat …. Mali ste to niektora takto? Dokazali ste takehoto muza zmenit? Alebo poslat do riti? Dikes

Strana
z4
jozef11111111
1. nov 2022

@elizabet173 waw málokto rozdáva rozumi...zadarmo ..takých málo

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamutka
1. nov 2022

To je otrasný chudák. Predpokladám, že je taký lenivý aj v posteli. Ale ak náhodou nie, treba ho odmietnuť. Keď sa k žene chova ako k handre, nemá nárok sa jej ani dotknut. Povedať, sorry, som 16 hodín denne v službe, roky som nespala celu noc v kuse, nevládzem. Neexistuje, mat sex s niekym kto ženu takto ponižuje a využíva. A držím palce a odsťahovaním k rodičom pre začiatok, rozvodom, predajom. Hento nie je chlap. To chlapa ani nevidelo

lenkacanigova
1. nov 2022

Veď mu povedz že on robi od 8-16 ale tvoja robota nema konca kraja,kedy si mas odpocinut ty??

ropucha6
1. nov 2022

@77katarina naco chces agoniu predlzovat? Budes si hlavu trieskat, ze si mohla odist aj skor.

autor
1. nov 2022

@mamula20 ja mam pracu v kancelarii, od 7 do 15, brigadu mam 2x do tyzdna po 2 hodiny, to nie je problem u babky byva maly napriklad

autor
1. nov 2022

@panelacikova ako pises, ja si tiez vravim, ze mozno pri niekom inom sa zmeni, ked mu budu vztahy krachovat na tom istom, pri mne uz sa nezmeni asi urcite …. A presne ako pises, nechodi do krcmy, len proste je neschopny uplne v zivote, len je nauceny odpocivat, ze je chudatko a tak

autor
1. nov 2022

@mamutka ja s nim prave uz ani nespim, lebo ho mam za to uplne znechuteneho, za to aky je neschopny a lenivy

autor
1. nov 2022

@lenkacanigova on mi povie ze co akoze som na materskej dovolenke tak co, to je pohoda, ze toto robia zeny bežne co on po mne chce

mikadooo
1. nov 2022

Povedz mu, že si hľadáš prácu. A po práci bude treba najať opatrovateľku, upratovačku a kuchárku od 16.00-21.00 k malému, tak nech si šetrí peniažky, lebo ty budeš "po práci a na druhý deň ideš tiež". Ak sa nezapojí ani napriek tomu, tak by som mu povedala, že to dieťa a tá domácnosť sú aj jeho a ak nezmení prístup, tak ho vlastne v svojom živote nepotrebujem, je mi len na príťaž. Ďalej zoznam činností na papier a nech si vyberie polovicu, ktorú bude robiť. Ak to naozaj s ním nepohne, tak áno, ja by som vedela odísť, čo je na tom. podať žiadosť o rozvod a čau čau zhni si v svojom bordeli a syna/dcéru ak budeš chcieť, budeš sa musieť o neho aj postarať...🤷.

77katarina
1. nov 2022

@ropucha6 žeby možno kvôli platu a prac.dobe ? A aj kvôli dieťaťu je v začiatočnej puberte, zle by to nieslo ...

autor
1. nov 2022

@mikadooo presne to si ja hovorim, ze ja vlastne neviem na co ho potrebujem, to len jak dalsie decko doma, ktore musim obskakovat

ropucha6
1. nov 2022

@77katarina no ako myslis…aspon teda mas cas sa na to pripravit.

ropucha6
1. nov 2022

Ja toto dneska citam muzovi tieto pribehy (v poslednych dnoch niekolko podobnych), tak len nechape.

panelacikova
1. nov 2022

@77katarina no to s tou pubertou máš pravdu. my sme odišli, keď mala 7. neviem si predstaviť predlžovať to a odísť teraz, má 12. takto je s tým už dávno zmierená, ja som vydatá, ona rešpektuje môjho manžela a má ho podľa mňa aj rada, ale ona je taká hrdá paličatá hlava, že to nikdy nepovie nahlas 🙂 odísť v tomto veku by bola chyba... buď to stihnúť to maximálne 6-7 rokov alebo potom niekedy po cca 16.roku. inak môžeš byť fakt za tú zlú potom ty :(

77katarina
1. nov 2022

@panelacikova Moje má 10 rokov a puberta s ním lomcuje. Odísť v tomto veku je ako vykopať si vlastný hrob 😉 každý deň poznámka, drzé správanie, ... niekedy mám pocit, že ja som dieťa a nie rodič. Keby som od partnera teraz odišla, tak by to bolo ešte horšie.

marco88
2. nov 2022

Podľa knihy 5 jazykov lásky, ty potrebuješ od manžela skutok služby, aby ti proste pomáhal v domácnosti. On ti dáva niečo iné, no nie to, čo potrebuješ. Ak sa manžel nezmení, nebudeš štastná.
Skús si prečítať tú knihu.
Držím palce👍🏻

panelacikova
2. nov 2022

@marco88 on jej dáva preležaninu na pohovke

sticker
matulik19
11. aug 2023

Ahoj, mozes mi prosim ta napisat ako ste dopadli? Mam podobnú situáciu 😔🙈 a uz ozaj dakedy rozmýšľam, ze s deťmi mi bude lepsie samej. Kde tu nieco urobí ale je to bieda, potom sa este tvari urazene ked mu nieco poviem a to podotýkam, ze nema stále zamestnanie. Uz ma to s nim nebaví, v mojich očiach je strasne neschopný motak. Len chodi hore dole, mota sa … na nervy mi ide. Som radšej ked je niekde preč, mame síce malé dvojičky ale radšej si sama porobim uz ako pocuvat tie sprosté reči ked kŕmi jedného nebodaj. A to nehovoriac aký je maminkar este, katastrofa, vsetko jej vešia na nos.

Strana
z4