icon

Letné prázdniny strávime znovu len doma

10. jún 2025

Letne prazdniny sa blizia a mne uz teraz stupa tlak. Tri deti, dva mesiace a ziadna dovolenka na obzore. Penazenka prazdna, robota necha oddych len na par dni, budeme zas len doma. Ako to ludia robia, ze idu kazdy rok k moru? A letecky. bozeeee prečo

Strana
z4
hajnalka17
11. jún 2025

My to riesime tak,ze kazdy mesiac odlozime do krabicky sumu a za nic ju neminieme na ine,ako na dovcu.takto sme vlani usetrili na predlzeny vikend cez Velkonocne sviatky na Orave,na tyzden v penzione v juli tiez na Orave a na tyzden all inc na Balatone.sme 2 dospeli a 2 tinedzerky..tento rok 2 dni v Podhajskej na Velku noc,5 dni v juli v Tatrach v hoteli a znovu tyzden na Balatone..radsej viackrat v roku na lacnejsie,ako na tyzden pri mori

trisha_r
11. jún 2025

Mám 31 ,v živote som nebola na dovolenke a s prepáčením nad takou *** nehorekujem. To je akože dovolenka to najpodstatnejšie v živote? Pochopím keď sa človek rozčuľuje , že robí ako mulica a má peňaženku prázdnu a chýba mu na základné veci. Dovolenka ,ale nie je základná vec ,ale vymoženosť.

pralinka86
11. jún 2025

Uvedomujes si, ze toto vsetko je len v tvojej hlave? A je to len tvoje zmyslanie... Nenakaz tym aj ostatnych... To je ako napr ja nemam rada mlieko, tak celej rodine nebudem davat mlieko
Zabava a zazitky cez prázdniny su aj o inom ako je more. Vies kolko je takých, co aj na to majú, ale just cez tie najväčšie horúčavy a ked je najviac ludi, tak neidu..
Uz sa spominal vlak zadarmo, kopec hradov je zadarmo/minimálne vstupne.. kazdy kopec, tura je zadarmo. Zober si jedlo, mas piknik v lese... Letne kina byvaju zadarmo v obciach, aj vecerne kino, aky zazitok to bude pre deti. Čelovky na hlavy a dalsia noc moze byt nocny pochod kdesi za dedinu. Mozno stan by sa dal pozicat, kúpiť a ist na 1 noc len tu kdesi.. jednoduchšie chaty vies najst v celkom dobre cene a ste hned niekde mimo domova. Pripadne spojiť este s nejakou rodinou, vyjde to aj lacnejšie. Dieta to nevnima ako ty. Len treba nad tym rozmyslat uz od septembra a planovat, nie v juni... Urcite by si vedela 20e odlozit kazdy mesiac bokom, nie je to veľa, ale hned bude cosi nasetrene . Nevzdychaj, ale planuj lepsie

breznica
11. jún 2025

Ja mám 38 a nikdy v živote som nebola pri mori,ani som neletela. Nie som z chudobnej rodiny,ale moja mama nie je cestovateľský typ a môj tatko precestoval svet ešte za slobodna. V dospelosti sa mi stalo veľa ťažkých vecí, kvôli ktorým som nemohla cestovať a nikdy som nikomu nezávidela, že chodí na dovolenku, k moru,letecky.... bolo a je mi to jedno. Ale každý má iné priority

martinadomianova
11. jún 2025

Tiež sa čudujem a tiež tíško závidím. Išla by som hneď, ale skôr na poznávacie zájazdy, než ležať pri mori. S priateľom máme celkom slušný príjem, len bohužiaľ asi dosť zlú finančnú gramotnosť.

eskop
11. jún 2025

Ja som nebola 12rokov pri mori a absolútne niesom sklamaná. Mam dcérku, chodíme na výlety celý rok a aspoň na tri dni po sk.. však vymyslite niečo, choďte k rodine, na návštevy na prazdniny k sesternice k bratrancom, na bicykli, ku priehrade k jazeru , do lesíka,stanovať ,opekať, na nejaké letné akcie č okolo väčšinou sú zdarma.. urobte im pekne leto aj doma sa dá.. q budú mať lepšie prázdniny ako keby pri mori na tyzden

snowflakenel
11. jún 2025

Inak, moj manzel akurat pozeral na nete stan. Ze pojdeme aj,stanovat,,ked budu teple noci. To som zvedava. 🙂
Ako deti sme xhodievali na stanovacky, trebars len j k susedom na zahradu a spiminame dodnes 🙂

jozin98
13. jún 2025

Ha ze more, najhoršia dovolenka akú som zažil bola pri mori v chorvátsku. Lode tam vypúšťajú splašky pri pobrežiach a ludia sa v tom kúpu. Keď fukalo od mora tak to bolo normálne cítiť. Na tretí deň sme toho tepla, slnka a soli mali tak dosť ze sa nám spravili až vyrážky. Takze sme mohli byť max niekde na izbe alebo v tieni. Jedlo všade hrôza ale nebolo to najhoršie. Dnes tie ceny musia byt tiež labúžo. 3rocny syn na štvrtý deň mal hlas jak Arnold Schwarzenegger po fláme, asi z klimatizacie na izbe. Určite nebola čistená od namontovania. Ubytovanie nebolo lacné. Posledné dni sme tam všetci ochoreli a liečili sme sa ešte 2 týždne po prichode domov. Takže Chorvátsko nikdy viac.

katty123456
13. jún 2025
@jozin98

Ha ze more, najhoršia dovolenka akú som zažil bola pri mori v chorvátsku. Lode tam vypúšťajú splašky pri pobrežiach a ludia sa v tom kúpu. Keď fukalo od mora tak to bolo normálne cítiť. Na tretí deň sme toho tepla, slnka a soli mali tak dosť ze sa nám spravili až vyrážky. Takze sme mohli byť max niekde na izbe alebo v tieni. Jedlo všade hrôza ale nebolo to najhoršie. Dnes tie ceny musia byt tiež labúžo. 3rocny syn na štvrtý deň mal hlas jak Arnold Schwarzenegger po fláme, asi z klimatizacie na izbe. Určite nebola čistená od namontovania. Ubytovanie nebolo lacné. Posledné dni sme tam všetci ochoreli a liečili sme sa ešte 2 týždne po prichode domov. Takže Chorvátsko nikdy viac.

@jozin98 ono tie splašky sú všade ..min rok v Taliansku sa nedalo ani kúpať..v kazdej krajine kto je blízko mora sa snaží kanalizáciu vypúšťať von...kašľu na turistov..

elia9
13. jún 2025
@jozin98

@jozin98 ja napríklad na chorvátske more nedám dopustiť, ale nie je Chorvátsko ako Chorvátsko..Istria je krásna, more vždy teplé a krásne čisté.. úžasný morský vzduch..keď porovnám napr. s Talianskom, ktoré ma síce očarilo ako krajina, ale more bolo špinavé, jedna veľká zátoka, slaný morský vzduch takmer žiadny, a preto sa opäť s radosťou vraciame do Chorvátska ♥️

Strana
z4