Letné prázdniny strávime znovu len doma
Letne prazdniny sa blizia a mne uz teraz stupa tlak. Tri deti, dva mesiace a ziadna dovolenka na obzore. Penazenka prazdna, robota necha oddych len na par dni, budeme zas len doma. Ako to ludia robia, ze idu kazdy rok k moru? A letecky. bozeeee prečo
Mám 31 ,v živote som nebola na dovolenke a s prepáčením nad takou *** nehorekujem. To je akože dovolenka to najpodstatnejšie v živote? Pochopím keď sa človek rozčuľuje , že robí ako mulica a má peňaženku prázdnu a chýba mu na základné veci. Dovolenka ,ale nie je základná vec ,ale vymoženosť.
Uvedomujes si, ze toto vsetko je len v tvojej hlave? A je to len tvoje zmyslanie... Nenakaz tym aj ostatnych... To je ako napr ja nemam rada mlieko, tak celej rodine nebudem davat mlieko
Zabava a zazitky cez prázdniny su aj o inom ako je more. Vies kolko je takých, co aj na to majú, ale just cez tie najväčšie horúčavy a ked je najviac ludi, tak neidu..
Uz sa spominal vlak zadarmo, kopec hradov je zadarmo/minimálne vstupne.. kazdy kopec, tura je zadarmo. Zober si jedlo, mas piknik v lese... Letne kina byvaju zadarmo v obciach, aj vecerne kino, aky zazitok to bude pre deti. Čelovky na hlavy a dalsia noc moze byt nocny pochod kdesi za dedinu. Mozno stan by sa dal pozicat, kúpiť a ist na 1 noc len tu kdesi.. jednoduchšie chaty vies najst v celkom dobre cene a ste hned niekde mimo domova. Pripadne spojiť este s nejakou rodinou, vyjde to aj lacnejšie. Dieta to nevnima ako ty. Len treba nad tym rozmyslat uz od septembra a planovat, nie v juni... Urcite by si vedela 20e odlozit kazdy mesiac bokom, nie je to veľa, ale hned bude cosi nasetrene . Nevzdychaj, ale planuj lepsie
Ja mám 38 a nikdy v živote som nebola pri mori,ani som neletela. Nie som z chudobnej rodiny,ale moja mama nie je cestovateľský typ a môj tatko precestoval svet ešte za slobodna. V dospelosti sa mi stalo veľa ťažkých vecí, kvôli ktorým som nemohla cestovať a nikdy som nikomu nezávidela, že chodí na dovolenku, k moru,letecky.... bolo a je mi to jedno. Ale každý má iné priority
Tiež sa čudujem a tiež tíško závidím. Išla by som hneď, ale skôr na poznávacie zájazdy, než ležať pri mori. S priateľom máme celkom slušný príjem, len bohužiaľ asi dosť zlú finančnú gramotnosť.
Ja som nebola 12rokov pri mori a absolútne niesom sklamaná. Mam dcérku, chodíme na výlety celý rok a aspoň na tri dni po sk.. však vymyslite niečo, choďte k rodine, na návštevy na prazdniny k sesternice k bratrancom, na bicykli, ku priehrade k jazeru , do lesíka,stanovať ,opekať, na nejaké letné akcie č okolo väčšinou sú zdarma.. urobte im pekne leto aj doma sa dá.. q budú mať lepšie prázdniny ako keby pri mori na tyzden
Inak, moj manzel akurat pozeral na nete stan. Ze pojdeme aj,stanovat,,ked budu teple noci. To som zvedava. 🙂
Ako deti sme xhodievali na stanovacky, trebars len j k susedom na zahradu a spiminame dodnes 🙂
Ha ze more, najhoršia dovolenka akú som zažil bola pri mori v chorvátsku. Lode tam vypúšťajú splašky pri pobrežiach a ludia sa v tom kúpu. Keď fukalo od mora tak to bolo normálne cítiť. Na tretí deň sme toho tepla, slnka a soli mali tak dosť ze sa nám spravili až vyrážky. Takze sme mohli byť max niekde na izbe alebo v tieni. Jedlo všade hrôza ale nebolo to najhoršie. Dnes tie ceny musia byt tiež labúžo. 3rocny syn na štvrtý deň mal hlas jak Arnold Schwarzenegger po fláme, asi z klimatizacie na izbe. Určite nebola čistená od namontovania. Ubytovanie nebolo lacné. Posledné dni sme tam všetci ochoreli a liečili sme sa ešte 2 týždne po prichode domov. Takže Chorvátsko nikdy viac.
Ha ze more, najhoršia dovolenka akú som zažil bola pri mori v chorvátsku. Lode tam vypúšťajú splašky pri pobrežiach a ludia sa v tom kúpu. Keď fukalo od mora tak to bolo normálne cítiť. Na tretí deň sme toho tepla, slnka a soli mali tak dosť ze sa nám spravili až vyrážky. Takze sme mohli byť max niekde na izbe alebo v tieni. Jedlo všade hrôza ale nebolo to najhoršie. Dnes tie ceny musia byt tiež labúžo. 3rocny syn na štvrtý deň mal hlas jak Arnold Schwarzenegger po fláme, asi z klimatizacie na izbe. Určite nebola čistená od namontovania. Ubytovanie nebolo lacné. Posledné dni sme tam všetci ochoreli a liečili sme sa ešte 2 týždne po prichode domov. Takže Chorvátsko nikdy viac.
@jozin98 ono tie splašky sú všade ..min rok v Taliansku sa nedalo ani kúpať..v kazdej krajine kto je blízko mora sa snaží kanalizáciu vypúšťať von...kašľu na turistov..
@jozin98 ja napríklad na chorvátske more nedám dopustiť, ale nie je Chorvátsko ako Chorvátsko..Istria je krásna, more vždy teplé a krásne čisté.. úžasný morský vzduch..keď porovnám napr. s Talianskom, ktoré ma síce očarilo ako krajina, ale more bolo špinavé, jedna veľká zátoka, slaný morský vzduch takmer žiadny, a preto sa opäť s radosťou vraciame do Chorvátska ♥️

My to riesime tak,ze kazdy mesiac odlozime do krabicky sumu a za nic ju neminieme na ine,ako na dovcu.takto sme vlani usetrili na predlzeny vikend cez Velkonocne sviatky na Orave,na tyzden v penzione v juli tiez na Orave a na tyzden all inc na Balatone.sme 2 dospeli a 2 tinedzerky..tento rok 2 dni v Podhajskej na Velku noc,5 dni v juli v Tatrach v hoteli a znovu tyzden na Balatone..radsej viackrat v roku na lacnejsie,ako na tyzden pri mori