Leto bez zážitkov
Je tu niekto, čo nemá nič rezervované na leto?my nič.trápi ma, že yun sa bude asi cez leto nudiť.žiaľ nemá kamarátov nie jeho vinou.a zrejme čo sa týka výletov tiež žiadna sláva.ja nešoferujem a manžel veľa pracuje.možno ho vezme na jeden dva výlety jednodňovky aby sa neppvedalo, že nikde nebol.trápi ma, že pred nami nudné leto, ni nevuem to zmeniť.bez manžela sa nedá. tu nis sú dibré spoje a manžel nemá rád výlety, nechce nikam chodiť a veľa pracuje
@mamusa123456789 my sme takto všetci vonku sťanovali, dnu sa chodilo iba ma WC:D
Od kial ste prosim? Syn v akom veku? Spoluziaci nie su kamoši?
@elizabet173 nehovor, kým si to nevyskusala. Ja som bola vždy introvert, ťažko som nadväzovali kontakty, plachá, tichá, hanblivá.... A predsa som mala krásne spomienky z tábora, kde som bola ako 13rocna, našla som tam priateľky s ktorými sme ešte roky písali listy navzájom.
@simca06022011 možno za pár rokov budeme všetci, ale tento rok určite ešte nie najmenšia je podľa mňa ešte veľmi malá, ma len 1,5 roka
Nechcem sa vás dotknúť ale píšete ako z pomocnej školy. V prvom rade nedáte základnú info že máte dve deti co mení celu situáciu. Nenapíšeme ani odkiaľ ste aspoň okres. Ale keď už máte taký problém s autobusmi a malým dieťaťom. Neviem aká je stará dcérka zas neúplná informácia. Ale ak má aspoň rok tak si zvykne v autobuse. Jedno dieťa sa musí vzdať komfortu v prospech druhého a naopak nemôžete syna odsunúť bokom lebo mladšia dcéra chce spat. Každopádne ak bývate v dedine tak asi bývate v dome možno byte ale určite sú ihriska alebo miesta v okoli dediny kde viete so synom ísť na prechádzku. Nejaký potôčik alebo jazierko deťom veľa netreba. Proste sa musíte snažiť nájsť niečo.
A predstav ze ja muza nemam hladame vylety a ideme aj ked 4 spojmi a 2km peso na stanicu. Nebud leniva a nesamostatna.
Ani z voza ani na voz 😂😂Vždy sa dá niekam íst a koho je vina že nemá kamarátov?

Ahoj, my ideme prave na bycikle. Ak bycikle nemate, skuste sa popytat susedov, ci niekedy nepozicaju, verim ze 2 biky zozenies na par dni. Popozeraj jam vsade sa vies na nich dostat...staci len chciet