icon

Leto končí a my sme neboli na žiadnom výlete

11. aug 2025

Ahojte,mame deti 10,13 rokov a zatiaľ cele prázdniny sme doma..deti chodia von s kamosmi,urobia si program a cez víkend doma my dospeli..resp prechádzky po lese v okoli..
Dôvod? Muž je úplný lenivec,nikde nechce ísť..jemu stačí pivo!!.že treba okolo domu..ja som sa až raz odhodlala s nimi na autobuse ( keďže vlak mame najbližší 3 hodiny cesty), ale to bolo take dlhe cestovanie,že sme už boli unavení ..isli sme na túru.Auto mame len jedno a ja si netrúfam dlhšie cesty a muž mi ho dá len po okoli..keď tak ideme po mojej práci na prechádzku do lesa,prechádzky, ale deti to už moc nebavi..hlavne staršieho.Ihriska ich už prestali bavit, s mladším zmrzka,kino...Ja chodím domov z prace okolo 16:30 hod..zobrala som si aj dovolenku, ale muž sa ráno rozhodol, že je unaveny! Na dvore sme mali bazén pre mladšieho, bol tam par krát kvôli počasiu..som už zúfalá z tej situácie, taktiež nemám extra peniaze na drahsie výlety..mám ešte naplánované nejaké kúpaliska tento týždeň, ale všade ideme busom, čo je 1 hodina cesty aj viac, lebo muž tento týždeň auto potrebuje kvôli práci..
Len taký výlev ..😬

Strana
z5
katkajaromer
13. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis nie,byvame v meste, preto mame tie ihriska,zmrzky,prechádzky ..cize sa dostanem všade peši..len deti už nebavia detske kútiky,ihriska..a kúpaliska mame tak cca 1 hodinu..( no take , chudobnejšie okresné mesto)..vlak najbližšie 2-3 hodky autom...áno je to blb🫣..niekedy sme chodili,ale deti boli nadšene z okolitých výletov po meste..stačilo im to..
@ibrunova už chodím s nimi sama dlhšie..len nie sú take možnosti ako keď sme chodili autom..cize len po okoli

@anonym_autor Když měl syn 10 let, jeli jsme a cestovkou na 4 dny do Paříže. 14 hodin v buse. No a co? Bylo to super. A Ty řešíš dvě hodiny ve vlaku??

slavomira236
13. aug 2025

@anonym_autor ja chodim s detmi sama aj ma jednodnovy vylet vlakom z humenneho do kosic alebo tatier. Aj na 2 dovolenkach s s nimi bola sama

autor
13. aug 2025
@slavomira236

@anonym_autor ja chodim s detmi sama aj ma jednodnovy vylet vlakom z humenneho do kosic alebo tatier. Aj na 2 dovolenkach s s nimi bola sama

@katkajaromer
@slavomira236 v dobrom vam závidím tu vašu samostatnosť..no teraz by to bolo aj ok,keď sú deti vacsie tak ten Paríž musel byt zazitok …

Strana
z5