icon

Logika a zmýšľanie mužov

zuzanka999
10. mar 2013

Ahojte babulky, neviem či tu voľakde už niečo také nie je , tak pre istotu vytváram takúto diskusiu... Ach tí muži... Niekedy je ťažké pochopiť ich logiku a zmýšľanie... oni zas tvrdia to isté o nás, no keby troška rozmýšľali a vnímali nás viac, tak by tento problém zanikol xixi 😀 Vždy keď kávičkujem s kamarátkami tak sa rozprávame o našich mužoch (veľmi dobrá téma, zaberie aj pár hodín) a prichádzame na, to že tí naši muži sú si tak troška podobní... Chcem diskusiu poňať humorne. Ja som koniec koncov so mojim mužom spokojná, to o čom tu teraz budem písať sú len chybičky krásy, ktoré však niekedy vedia poriadne naštvať a rozpútať hádku. Takže ak máte nejaké príhody, pri ktorých sa vám až mozog zastavoval nad uvažovaním vášho muža/priateľa hoďte ich prosím sem  Ja pridávam pár o tom svojom 😅
- Môj manžel sa jedného krásneho dňa rozhodol že si urobí taký večer pre seba.. Dal si poriadnu sprchu, pekne sa vyumýval (inokedy to zvykne odfláknuť) našampónikoval, vydrhol sa sprchovačkou a čo je najdôležitejšie, oholil si isté ehm partie, ktoré už boli dlhšie zanedbané... 😀 😀 😀 Dokonca si dal i dezodorant (inokedy ho naháňam po byte s dezodorantom v ruke a on kričí ako o život, že „nie, nie ja to nechcem, ja to nepotrebujem. „ Našťastie nezvykne smrdieť potom no ja mám straše rada ak vonia takou tou „kupovanou“ vôňou) Vyšiel z kúpeľne celučičký voňavý, ja celá natešená.. 😵 no potom ma šokla jedna vec.... On si na seba obliekol pyžamo, ktoré nosil už tuším že viac ako mesiac !!! Nemusím vám hovoriť že to pyžamo ,už nevoňalo aj keď ho mal oblečené na voňavej pokožke... Neviem či to šoklo len mňa alebo táto informácia je tak troška šokujúca aj pre vás no MNE by sa niečo také nemohlo stať ani náhodou. Potom som uvažovala nad tým, ako ten môj muž vlastne uvažuje.. no neprišla som na nič  Samozrejme že som ho potom poriadne zdrbala a on si nechápavo obliekol čistú pyžamu 
- Môj muž akosi nevie pochopiť, prečo mám pri umývadle dve hubky na riad. Jedna je červená, tú používam len a len na riad, a tá druhá je žltá, tú používam na umývanie sporáka, stola a kuchynskej linky. No môj muž to nevie pochopiť, načo je ich tááák veľa. Neviem čím je to také ťažké rozlíšiť tieto dve farby no môj muž si to ani za boha nevie zapamätať, že ktorá je na čo. I dnes ráno  Tak som sa rozhodla, že mu nad umývadlo na kuchynskú linku vylepím papierik s presným popisom ako sa tieto dve huby používajú 🙂 A to sa ho to snažím naučiť už skoro DVA roky. No ja stále dúfam, že sa jedného krásneho dňa zobudím a môj manžel zahlási : „ Miláčik, už tomu rozumiem.. „ 🙂 Samozrejme sme sa kvôli tomu už pár krát pochytili, z čoho som ja vyšla ako "hubkový" blázon alebo maniak  To isté máme doma i s utierkou na riad a na ruky. Na ruky je froté uteráčik a na riad je klasická bavlnená utierka, no aj keď sú farebne úplne mimo (na ruky je biela, na riad sú rôznofarebné) môj muž ich akosi nevie rozlišovať 🙂

Tých maličkostí je oveľa viac no nechcem sa tu takto rozpisovať. Snáď som vás trošičku pobavila a spríjemnila vám tento škaredý upršaný deň. 🙂

lubikan
12. mar 2013

k tym hubkam...na kuchynskej linke,v umyvadle,na sporaku,myslite,ze su ine bakterie? predpokladam,ze sa v kuchyni robi s JEDLOM,tak teoreticko-prakticky by tam mali byt aj rovnake kmene bakterii...alebo sa mylim????..ci sa bojite,ze nejakeho "stafilokoka" z linky prenesiete oranzovou hubkou na modrohubkovy sporak,kde by podla niektorych tuna mali byt "streptokoky" iba?????????
A co tak potom,ked z kuchynskej linky prenasate tanier z nalozenym jedlom na stol? to aj spodok taniera umyvate pre polozenim na stol???

nechapem....ja mam hubku jednu v kuchyni,handru flisovu na utretie,po drhnuti hubkou,a zvlast hubku na kupelnu....wc umyvam kefou a inou handrou zotrem dosku

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
reanda
12. mar 2013

@lubikan mne osobne su napr. bakterie ukradnute.. co oko nevidi, to srdce neboli 😀 ..ale co mi vadi, je SPINA.. tiez by mi nechutilo jest z taniera, ktory je umyty hubkou, zasratou od pripalenych necistot zo sporaka..
ale inak nie som hubkomaniak 🙂 , mam len jednu v kuchyni.. a som vdacna pokroku za hubky 😀 , za mojho detstva sme umyvali riad aj celu kuchynu jednym vechtom, co boli povodne trebars spodne gatky 😀 😲 .. a moj setrny tatko nedovolil vyhodit vechet, kym sa celkom nerozpadol 🙄 😀

sissy27
12. mar 2013

@fidka79 jedna vec je zaspať unavený na gauči a druhá vec je zanedbávať hygienu - lebo žiaľ, takáto "maličkosť" sa stáva vecou verejnou v momente, keď dotyčný opustí svoj byt (díky moc za takého kolegu 😝 ) a mne osobne prepotené pyžamo a nedostatočná hygiena nepripadá ani trochu vtipná, ale tak holt každý máme hranice vkusu niekde inde 😎
btw. vo verejnom fóre si môžem riešiť, čo chcem, nie? tak ako ty si nemusela reagovať na môj príspevok, keď sa ti nepozdáva 😎

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sissy27
12. mar 2013

@fidka79 na mesiac denne používanom pyžame (tričku, košeli, trenkách, ponožkách...) nie je naozaj nič zlé, kým sa takýto jedinec nedostane do blízkosti iných (napr. kolegov, spolucestujúcich, spolubývajúcich, náhodných okoloidúcich, k lekárovi, do obchodu....)... a poniektoré, keď už stratili čuch, tak by si mohli zachovať aspoň akú takú súdnosť a hrdosť a trošku sa zamyslieť predtým, ako niečo verejne napíšu... nie kvôli druhým, ale kvôli sebe 😉 opoznať tu takto niekde kolegovu manželku a prečítať si, hmmm ... 😀 😀 😀

digysa
12. mar 2013

@fidka79 No neviem...Ja uz mam par rokov.........ale za svoj zivot si nepamatam, ze by som nejaky KUS OBLECENIA nosila mesiac.........ani, ked som bola chora, ozrata, zlomene nohy, mimo domu......nikdy, nikdy, nikdy...... Ja si to neviem ani v realnom zivote predstavit...... (takze, co je strasne na mesacnom pyzame??? Vsetko...pre boha)

Na druhej strane......ja si myslim, ze zakladatelka temy tu dobu "jeden mesiac" sem napisala iba pre zvyraznenie jej komentara.....Urcite to pyzamo nemal mesiac....ale mozno tyzden/dva (co je pre mna tiez prilis dlho 😅 ale lepsie ako mesiac....vsak ano 😵 )

fidka79
Odpoveď bola odstránená
digysa
12. mar 2013

@fidka79 Ano, chapem...ked si das nejaky sveter napr. a mas ho v kine na 2 hodiny, tak to samozrejme nejdes prat..... Vydrzi ti aj mesiac.....

Ale my piseme, ze ma jedno pyzamo cely mesiac........fuuuj 😀

digysa
12. mar 2013

@zuzanka999 Sory, ze to tu rozoberame...ja verim,ze nenosi pyzamo mesiac...urcite si iba dramaticky pridala dni, aby to vyznelo dobre.... Ja uz sa bavim vseobecne.... 😉

reanda
12. mar 2013

keby nejaka zena nosila pyzamo mesiac, pozeral by zato niekto krivo na jej muza, ze ako ci mu to nevadi a co s tym nieco nerobi? 😕

terezka1947
12. mar 2013

velmi zabavna tema 😀 normalne si zacinam vazit svojho manzela este viac 😉 samozrejme,ze ma svoje "chlapske" pohlady na vsetko,ale uz to neriesim,nenutim do veci,kt.vraj robim zbytocne,nevysvetlujem,preco to robim a preco sa to ma a mal by aj on....a predstavte si-akonahle som s vysvetlovanim prestala,zacal sem tam robit veci sam od seba(tie iste,kt. som ja robila zbytocne) 😀..pridam iba jeden- dva priklady na vase pobavenie,posledne sme riesili "sviatocne" kosele...vraj naco su mu nove,ved tie co ma este z promocie a z obdobia "za slobodna" su cele,vobec ich nepotrhal 😀...Nakupovanie oblecenia prebieha asi takto:...nehovor mi,co si mam kupit,ja to budem nosit...po hodine bezradneho chodenia hore-dole pride a spyta sa:no co si mi vybrala? 😀...a v kabinke ho mam nechat POKOJNE skusat a ist si nieco pozriet a ked uz dlho nechodi a idem ho hladat,samozrejme uz viem,ze do kabinky....tak zufalo zvola,ze nooo koneeecne si prisla,kde behas,preco ma nechavas sameho..to ako si mam vybrat? 😀 ......a ine bonmoty

terezka1947
12. mar 2013

Zienky,neriesme tu hygienu...to je kazdeho osobna vec,myslim,ze autorka temy chcela vsetkym nam sprijemnit chvile na MK,aby sme sa hoci aj s nadsazkou zasmiali na nasich milovanych manzeloch,kt. aj tak lubime 🙂 takze zasmejme sa a NERIESME 😀 problemov na riesenie ma kazda z nas urcite dost.

lubikan
13. mar 2013

@wendy62 ten moj mi neviem preco, (asi aby sa moj milenec stihol schovat do skrine) 😀 vola cestou domov(cesta z roboty mu trva cca 15 min),niekedy je 10 metrov od vchodu....ze uz som na ceste....minule som sa ho pytala,preco mi volal, "ze aby si vedela"...

alebo ide z nakupu ,obchod mame 10 minut cesty az do bytu..a on mi po ceste vola,co nakupil,ze na aku dobru akciu natrafil...to mi potom este aj doma referuje hodinu

something
13. mar 2013

ach, tak tu by som toho vedela popisat strasne vela, len skoda ze nemam tolko casu. v skratke...starky bol cele dopoludne s malym a pridem domov, v kuchyni bordel ako v tanku, opytam sa, co si cely cas robil....odpoved: staral som sa o maleho :o) Takze ze cierne zmolky v celej kupelni z trenirok a ponoziek ma asi neprestane hnevat nikdy, tanier 10cm od dresu ( mame umyvacku) odchadza ma 3tyzdne, papuce necha na prostriedku chodby a na vesiakoch vetrovky. ...no uz sa budi maly, urcite este prispejem

zuzanka999
autor
13. mar 2013

Ach som rada, že väčšina z vás baby pochopila na čo som vytvorila túto diskusiu 😀 Pôvodne sa volala "Ach tí muži" no nakoniec mi ju premenovali. A aj napriek tomu že sa táto diskusia volá Logika a zmýšľanie mužov, asi by sa mala volať "Mesačné pyžamo môjho manžela" .... no čo už, aj keď sa človek snaží akokoľvek rozveseliť a troška odľahčiť toto fórum že "Rodinné problémy" kde sa väčšinou riešia dosť smutné veci, nájdu sa i také čo to akosi nepochopili a proste musia začať rýpať a rozoberať nepodstatné veci... ale to by sme neboli my ženy že? 😀 Skláňam sa pred vami, čo si váš manžel mení pyžamo každý druhý deň ! A aby som to vlastne uviedla na správnu mieru... samozrejme že to pyžamo NEBOLO mesačné !!! chcela som len zdramatizovať situáciu pre väčšie pobavenie (no poniektoré kvôli tomu zrejeme teraz nemôžu ani spávať 😀 ) Snažím sa aby bol môj manžel vždy tip-top no bohužiaľ ak sa 24 rokov na neho nekládli takéto nároky, veľmi ťažko sa za dva roky dokáže zmeniť !!! Nie je to výhovorka ale holý fakt ! Určite mi mnohé z vás dajú za pravdu 😔 Viac sa k téme pyžamko už nebudem vyjadrovať lebo táto diskusia FAKT nie je o tom ! Tak to prosííím už poniektoré konečne POCHOPTE !!! Ďakujem za pochopenie 🙂

miriam40
18. mar 2013

@zuzkabeno moja reč , môžeš mu hovoriť kolko chceš aj tak si urobí po svojom...

uglybetty1234
25. máj 2013

s chuťou som si prečítala túto diskusiu :D už ten názov je veľmi lákavý, nakoľko logika a muži idú ťažko dokopy (teda ženská logika, nakoľko mám tiež svoje chvíľky :D )
nemám veľmi čím prispieť, môj chlap umýva riady, pyžamo mení každý deň, vysáva, upratuje, žehlí si košele, dáva prať, spraví všetko o čo ho poprosím a ešte mi aj večer donesie čajík, aby mi neuniklo nič z paneláka :D Jediné čo ma vytáča je, keď ohrieva vždycky celý hrniec 😠 (ale z toho už tiež upustil, takže ma to teda vytáčalo).
A kedže som neprispela v rámci mužov, tak trošku zhodím mňa ako ženu. Trvalo mi dobrú pol hodinu kým som pochopila systém fungovania váhy v stavebninách. Nakoľko tam bolo dosť mužov okolo, tak som v ich tvárach naozaj nepostrehla logické porozumenie :D

adri266
26. máj 2013

@zuzanka999 sice to nie je o manzelovi, ale raz som videla svokru, ktora tou istou handrou, ktorou umyva linku, vytrela zachodovu misu 😠 😠 😠 Som myslela, ze ma porazi

dominika_sk
26. máj 2013

Poviem k tomu iba tolko, že každe dva -tri dni zoberiem to v čom spi a hodim to do pračky. Keby spal mesiac v neopratom pyžame, brala by som to skor ako moju chybu. Moj stary si tiež vyzuva ponožky pri posteli a keby som mala čakať kym ich hodi do koša, asi by k posteli viedol uzky chodnik, cez ktory by sa trebalo prebojovať 😀

matozazzo
26. máj 2013

@zuzanka999 To by som vedela pisat... 😀 1. vzdy, ked pride z treningu, vyvesi veci na radiator v obyvacke... nemusim vraviet, ake su spotene. teda v zime, v lete na balkon, ale v zime ked sa topi, ten smrad.. X-krat prosila, nech to dava inde, tyzden akceptuje, potom sa vraj 😀 pribudne 2. taska z treningu, ma vyhradene miesto na chodbe, no ostava v obyvacke-ved ked uz vyvesi tricko a kratasy, tak uz je tam..., 3. aby nemusel umyvat riad, kupili sme mycku - dodnes nechape princip naskladania riadu, uz som vzdala vysvetlovat mu to, 4. ak vedie dcerku do skolky, bunda a ciapka su zbytocnost, ved bude 20 stupnov, ale ze rano je 12 a chodia aj von, to mu nejak stale unika..., 5. pravidelne zabuda vziat pyzamo do skolky, o citani odkazov v skolke ani nevravim 😀 6. co totalne neznasam, je vecer, ked ideme spat, otazka - uz si si umyla zuby? 😀 Nie je to preto, ze si ich musim umyt, ale aby vedel, ci este ma cakat alebo uz ideme spat (chodime naraz, a aby sme nezobudili malu, ktora je s nami v spalni) 😀 Ale neeeeskutocne tuto otazku neznasam 😀
a u nas v pohode vezme hubku na riad, umyje, co treba, pec a kludne aj vanu a spinavu (lebo uz nepusti) vrati naspat... tak ja ju pekne vezmem a vyhodim do kosa, dam novu a on sa nad tym ani nepozastavi 😀 Ale ja mam tiez kopu chyb a zlozvykov, tak si ich navzajom tolerujememe 😀

cmulinko
26. máj 2013

ja som si zobrala za manzela cloveka,tak je nad slnko jasne,ze nie je dokonaly.su situacie,ktore my sposobuju zvyseny krvny tlak ako napriklad konverzacia typu '' co si robila?... Nic.....zaspala som na gauci,lebo som bola strasne unavena.......a on na to......a aj si nieco varila? No a za dalsiu vec mozno ani nemoze,lebo pochadza z 5 deti a tam sa nikdy nic len tak nevyhadzuje.Moj manzel si vyfuka nos do papierovej vreckovky...pekne ju posklada a ulozi ju na okno do kuchyne.Vie,ze to neznasam a vzdy mu to vyhodim a este sa on ide rozculovat nad tym...vraj tam este bolo miesto na dalsie pouzitie.A este taka malickost na zaver.Sedi na zachode asi pol hodinu.Spytam sa ho co tam robi tolko a on mi vzdy odpovie ;; ty si myslis,ze je to len tak '' pridem,vytlacim a odijdem '' ?..a ja mu na to '' ano,robim to tak od malicka'' 😀

pflegerin
26. máj 2013

Môj priateľ robil desiatu pre moju 14ročnu dceru,,urobil jej 5rožkov ako keby išla do školy na týžden.Samozrejme každý rohlík pekne zabalil do desiatových servitiek,čo je nomálne,ale každý rohlik,aj zlvášť do sáčku 😀 pýtala som sa ho či to pripravuje na celý týžden. 😀

figurka1985
26. máj 2013

😀 toto sa stalo kamaratovi: rodicia mu dali do ruky 500 este SK, nech kupi parky na ranajky.... On sa vratil z obchodu, a vravi mame- kupil som spisske parky, ale nebolo dost, tak mi dolozili z viedenskych... 😀 Ano zeny- nakupil parky za 500 SK !!! 😀 😀 😀
jedlo bolo na dva tyzdne iste a odvtedy ho volaju vsetci "parkar" 😀

zuzanka999
autor
26. máj 2013

Ja sa musím posťažovať na môjho brata 😀 Minule bol u nás na návšteve, manžel vtedy nebol doma a ja som si pri odkladaní riadov všimla že sa mi uvoľnila rúčka na panvici tak som sa ho opýtala či mi to teda zašraubuje. Ráno som si všimla že manželovi padol šraubovák z jeho stolíka dole ku košu na prádlo no nedvihla som ho, tak vravím bratovi že šraubovák je v spáli dole pri koši na prádlo. On ho vzal a panvičku mi teda opravil. Neskôr som šla po niečo do spálne a zrazu dejavu ... šraubovák bol opäť dole na zemi pri koši na prádlo... tak sa pýtam brata že ako to je je šraubovák opäť tam a on na to : " ja som si myslel že vy si ho tam odkladáte kedže si mi hneď vedela povedať kde je tak som ho tam vrátil späť... " 😀 😀 😀

zuzulienka1973
26. máj 2013

@wendy62 Tak takuto nasobilku musim pri mojom manzelovi pouzivat aj ja 😀

petraxy6
26. máj 2013

@zuzanka999 napríklad, ja som pochopila 🙂 a ani by ma nenapadlo riešiť pyžamo, lebo som sa bavila na celku 🙂 Nič si z toho nerob. 😉 Len pekne pridávaj "hlody", nech sa máme na čom smiať 😀

zuzkat1
26. máj 2013

Jej uz nazov je vtipny🙂 ze logika muzov🙂
Este som temu necitala ale pustim sa do nej... Moj muz je tiez vtipny... Teraz mi nic narychlo nenapada ale iste prispejem v blizkej dobe... 🙂

zuzkat1
26. máj 2013

@cmulinko to s tym zachodom... 100bodov... Hodinu tam cita a ked mu nadavam nech jam neleze ked mu netreba,ze nech ide az ked potrebuje tak sa cuduje o com tocim,ved jemu treba ale chce to cas😀