Ľúbi ma, no neodpisuje hneď
Baby, co si myslite o tomto spravani sa muza pred 30tkou: vsimla som si, ze hoci je na tej appke, cez ktoru piseme, aj tak ma niekedy nerozklikne a neprecita napriklad v ten vecer, ale az na druhy den napriklad... Byvaly robil to iste - bol tam, no precital a odpisal mi az za trebars hodinu. Alebo povie, ze nebol velmi na telefone, preto mi neodpisal, no na tej appke bol... To robi udajne velmi zamilovany chalan.
Dakujem.
mne môj drahý neodpíše aj celý deň keď je v práci a nikdy by ma nenapadlo pochybovať o tom, či ma miluje 😇 proste sa sním skús porozprávať a možno ti povie kde je problém..možno len nevypína Data a tým pádom ti ukazuje online stav na apke..Vďaka Bohu, že som celým týmto hlúpostiam dala zbohom 🙏
@monicatko20 mne tiež chlap neodpíše, keď má prácu. Ani ja neodpíšem, keď nemám čas. Veď to je normálne. Tu je ale iný problém, tu si len píšu resp. len ona mu vypisuje a on hoci je online, jej neodpíše. A ona ho ešte sleduje, čo lajkol a pozeral atd. Čiže evidentne ju úmyselne ignoruje a ona by chcela, aby jej písal.
mňa neprečítal, mňa nerozklikol...To je nový partnerský slovník? Kurňa, zase si ma nerozklikol!!! Asi ťa vôbec nemiluje. A teraz vážne. Ak máte naozaj pred 30, toto určite prestaň riešiť. Je to choré.
Inak aj mna niekedy ukazuje prihlásenú aj keď niesom na mobile 🤷🏼♀️ A tiež občas idem pozrieť na FB len tak preletim, ale neodpisem na správy lebo sa mi nechce a idem robiť radšej niečo iné 😄 však keby nechcel tak ti neodpise vôbec 😉
Ja tiez svietim na vsetkych apkach ako aktivna, moj partner, rodina aj kamarati tiez, takze toto som sa naucila neriesit. Keby sa mam zapodievat tym, ci je niekto online po odoslani mojej spravy a neodpise mi hned tak by ma asi porazilo. 🙂
Ty máš koľko rokov🤦🏻♀️ riesis podľa mňa úplne kktiny 🤦🏻♀️
Ja robím to isté všetkým 😂 keď nemám čas odpísať alebo náladu alebo neviem, čo odpísať - napr. keď sa ma niekto opýta aké plány mám na ďalší deň atď.. Takže v takom odpisovaní nevidím nič zlé. 😂 Ale zase záleží cez akú appku to je, či ste sa stretli, ako ti odpisuje, ako sa k tebe správa, čo ti píše....
Lebo to ma vypocitane, kedy moze, aby ta namotal co najviac a ty mu zobala z ruky. Nemoze ti odpisovat hned, ked si pise zaujimavejsie spravy s dalsimi tromi. A do tretice; nie, nejde o lasku. Ta to bude vtedy, ked si budes az taka ista uplne vsetkym, ze sem na MK by si nenapisala otazky a problemy. Ser nanho a presne si vymerkuj cas, kedy mu aj ty odpises. Ale ked si budes pisat s niekym, kto bude zaujimavejsi, tak si chlapec este o to dlhsie pocka.
to že ti hneď neodpíše nič neznamená, má svoje koníčky a sústredí sa na ne, či nemá náladu na písanie (je lepšie neodpísať ako odvrknúť lebo nemáš náladu) alebo má veľa ¨práce¨, predsa to máš aj ty nechce sa ti písať tak nepíšeš.
Chlap môže byť po uši zamilovaný ale nemusí byť stále na telefóne a čakať, že mu odpíšeš. Neboj sa jeden deň je v poho aj 2, ak to bude týždeň skús mu napísať znova, možno to nebola vec na ktorú by rád odpovedal. Určite neskúšaj mu písať hneď ďalšiu správu, môže nadobudnúť svoje predstavy a začať chladnúť
aj mne sa to stavalo.. :D a vsetci uz su byvali... ak ta lubi a je tam to znamena ze ma cas ale nie si prenho dolezita az tak.. natahuje cas medzi odpisaniami.. ked chlap lubi, vola pise, chce byt s tebou.. to proste citis ci fakt je to ten chlap s velkym CH co ta ma fakt rad alebo len typek ktoremu je s tebou celkom prijemne.. ak mas dovod pochybovat a davat sem taketo otazky to uz znaci ze to nebude ten pravy a uprimny..

@klip0 😂 😂 😂 mohla si toto? 😂