icon

Mám to brať ako koniec komunikácie?

3. júl 2026

Ahojte, minulý týždeň som sa zoznámila s chalanom cez zoznamku. Cez víkend prišiel za mnou /je z iného mesta/ a boli sme spolu. Potom sme sa mali stretnúť v pondelok, ale mne nebolo dobre a tak som sa mu tri hodiny pred stretnutím ospravedlnila, že ma to mrzí, že si to vynahradíme. Na druhý deň sme si písali - ale bolo to menej. V stredu mi napísal, že na mňa myslí. Ja som mu napísala, že škoda, že nie sme z jedného mesta, aké by to bolo ľahšie. A od vtedy nič. Na správu už neodpovedal, neodpísal. Ja nechcem byť dotieravá, ak nenapísal, asi už nemá záujem. Možno stretol niekoho iného. Každopádne, zo zoznamky sa odhlásil.
Príde mi to také zvláštne, akési neukončené. Čo myslíte?

Strana
z2
anonym_2fb49f
3. júl 2026

Kasli na to

autor
3. júl 2026

Doplním, že si zrušil aj profil na sociálnej sieti a účet na messengeri.

anonym_fe0501
3. júl 2026

Asi si myslel, ze si sa vyhovorila na chorobu a tak vycuval.

autor
3. júl 2026
@anonym_fe0501

Asi si myslel, ze si sa vyhovorila na chorobu a tak vycuval.

@anonym_fe0501 ja som sa nevyhovorila na chorobu, bola som veľmi unavená a ubolená - mala som svoje dni. Ale preto si zrušil aj profil na sociálnej sieti aj účet na messengeri? Veď sme si potom ešte normálne písali. Také zvláštne mi to prijde.

anonym_501f0b
3. júl 2026

Randil s viacerými (tak sa to vraj teraz robí) a vybral si inú. Zabudni na neho.

thereisabear
3. júl 2026

Možno mu ich zrušila manželka.

autor
3. júl 2026
@thereisabear

Možno mu ich zrušila manželka.

@thereisabear to by mi dávalo zmysel. Ale nie je ženatý, to viem isto. Ale priateľku mať môže samozrejme.

anonym_869f4a
3. júl 2026
@anonym_autor

@thereisabear to by mi dávalo zmysel. Ale nie je ženatý, to viem isto. Ale priateľku mať môže samozrejme.

@anonym_autor mozno nezrusil, len ta vsade zablokoval.

anonym_44ba79
3. júl 2026

snad si sa s nim nevyspala.. kazdopadne ak by mal zaujem pred zrusenim socialnych sieti by ti napisal dovod.. hold nema gule aby povedal pravdu tak to riesi takto

autor
3. júl 2026
@anonym_869f4a

@anonym_autor mozno nezrusil, len ta vsade zablokoval.

@anonym_869f4a nie, ma zruseny ucet, pozerala si jeho profil aj kamoška. Nič nemá, koniec.

autor
3. júl 2026
@anonym_44ba79

snad si sa s nim nevyspala.. kazdopadne ak by mal zaujem pred zrusenim socialnych sieti by ti napisal dovod.. hold nema gule aby povedal pravdu tak to riesi takto

@anonym_44ba79 nie, bola to káva a koláč v meste, nič viac. Hodina a pol.

anonym_e62b53
3. júl 2026

Mas vobec nanho nejaky iny ko takt? Ak nie a zrusil si ucty na soc.sietach tak to je jednoznacne koniec ak mas iny konktat pockala by som ci sa ozve. Ved po jednom stretnuti nemozes byt ani nanho naviazana, zivot ide dalej.

autor
3. júl 2026
@anonym_e62b53

Mas vobec nanho nejaky iny ko takt? Ak nie a zrusil si ucty na soc.sietach tak to je jednoznacne koniec ak mas iny konktat pockala by som ci sa ozve. Ved po jednom stretnuti nemozes byt ani nanho naviazana, zivot ide dalej.

@anonym_e62b53 mám na neho tel. číslo. Nie som vôbec naviazaná, len ma to prekvapilo, lebo väčšinou sa veci dajú pekne ukončiť. Úplne chápem, keď nemá záujem, stačilo napísať... akúkoľvek výhovorku si mohol. je to muž nad 35 rokov, nie chlapec.

anonym_23688e
3. júl 2026

Nevedel ako ti povedať že nemá o teba záujem tak radšej vymazal zoznamku aj messenger

autor
3. júl 2026
@anonym_23688e

Nevedel ako ti povedať že nemá o teba záujem tak radšej vymazal zoznamku aj messenger

@anonym_23688e to rozumiem... jasne, že nemá. Len nerozumiem potom na čo boli ešte tie návrhy, že kam všade pôjdeme... hlava mi to neberie, ale nemusím všetkému rozumieť.

anonym_0251cc
3. júl 2026

Nevidime do jeho hlavy. Ale divne ukoncenie. Ved mohol priamo..

primarycyansnake
3. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_23688e to rozumiem... jasne, že nemá. Len nerozumiem potom na čo boli ešte tie návrhy, že kam všade pôjdeme... hlava mi to neberie, ale nemusím všetkému rozumieť.

@anonym_autor ja tomu tiež nerozumiem, ale mám kamosku ktorej po spoločnom víkende (nespali spolu) chalan písal veci typu ako mu už chýba, nech dá hneď vedieť keď dôjde domov atd a ako došla domov už jej neodpísal 😆 storky ale pozeral a na správy prečo neodpisuje nereagoval

axve
3. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je chumaj

anonym_e7021f
3. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_fe0501 ja som sa nevyhovorila na chorobu, bola som veľmi unavená a ubolená - mala som svoje dni. Ale preto si zrušil aj profil na sociálnej sieti aj účet na messengeri? Veď sme si potom ešte normálne písali. Také zvláštne mi to prijde.

@anonym_autor prisla mu na to manzelka

patrike
3. júl 2026

Mne ked napises "škoda, že nie sme z jedného mesta, aké by to bolo ľahšie", tak si to prelozim takto : nechcem ta, lebo si daleko, chcem miestneho, nie som ochotna urobit nieco pre vztah na dialku. Tiez by som sa ti viac neozval.
Nabuduce vol ine slova.

patrike
3. júl 2026
@axve

@anonym_autor to je chumaj

@axve Nie. Len si vazi sam seba a nema cas na spekulacie a natahovacky.

autor
3. júl 2026
@patrike

Mne ked napises "škoda, že nie sme z jedného mesta, aké by to bolo ľahšie", tak si to prelozim takto : nechcem ta, lebo si daleko, chcem miestneho, nie som ochotna urobit nieco pre vztah na dialku. Tiez by som sa ti viac neozval.
Nabuduce vol ine slova.

@patrike nie, je to presne tak, ako som to cítila. Ja nechcem chlapa z iného mesta, čiže dobre sa stalo, len mi to prišlo divné ukončenie. Všetko je tak ako malo byť. On dobre vedel, že ja to nechcem... ale tlačil, tak som zvolila na kávu. A po káve tlačil ďalej.

danica2711
3. júl 2026

takých blbcov ešte stretneš...

anonym_4c22bb
3. júl 2026

Neponizuj sa a nechaj nech sa ozve on ak chce

patrike
3. júl 2026
@anonym_autor

@patrike nie, je to presne tak, ako som to cítila. Ja nechcem chlapa z iného mesta, čiže dobre sa stalo, len mi to prišlo divné ukončenie. Všetko je tak ako malo byť. On dobre vedel, že ja to nechcem... ale tlačil, tak som zvolila na kávu. A po káve tlačil ďalej.

@anonym_autor Preco si potom pises s ludmi z ineho mesta ? Po jeho prvej sprave "ahoj, som Ivan z XY" mas odpisat : prepac, hladam miestneho a nie s nim marnit cas.

bjnr
3. júl 2026

Keď veci prestanú ísť hladko, namiesto priamej komunikácie nastupuje analýza náznakov a predčasné uzatváranie scenárov. Všimnite si, ako rýchlo ste si v hlave vytvorili hotový príbeh: neodpísal, asi nemá záujem, stretol niekoho iného, odhlásil sa zo zoznamky. Tento vzorec slúži ako obranný mechanizmus. Chráni vás pred bolesťou z možného odmietnutia tým, že ho sama vopred vyhlásite za hotovú vec. Formulácia „nechcem byť dotieravá“ sa často stáva dokonalým alibi na to, aby ste zostali v pasívnej pozícii. Tým však odovzdávate všetku moc nad situáciou druhej strane a zostávate uväznená v neistote. Váš víkendový odchod na poslednú chvíľu (hoci zo legitímnych zdravotných dôvodov) mohol na muža, ktorý za vami cestoval z iného mesta, pôsobiť ako signál nezáujmu. Keď ste mu neskôr napísali, že „škoda, že nie sme z jedného mesta, aké by to bolo ľahšie“, vy ste to možno mysleli ako povzdych nad logistikou. On to však mohol prečítať ako: „je to príliš komplikované, radšej to vzdajme“. Ľudia sa odhlasujú zo zoznamiek z desiatok dôvodov, možno bol preťažený, možno ho unavilo online písanie, alebo jednoducho na základe vašej správy vyhodnotil, že investuje energiu niekam, kde to nemá budúcnosť. Pointa je, že to nevieme. Vy momentálne nereagujete na neho, ale na svoju vlastnú interpretáciu jeho mlčania. Ak chcete mať veci ukončené, musíte ich aktívne ukončiť (alebo otvoriť) vy. Čakať, že niekto iný prinesie bodku za vaším príbehom, je rezignácia na vlastnú pohodu. Poslať jednu priamu, úprimnú správu. Ak potrebujete vnútorné uzavretie, urobte ho vy aj cez rozhodnutie: „toto bola krátka skúsenosť, ktorá nemá pokračovanie v mojom živote“. To nie je rezignácia, to je regulácia vlastnej pozornosti. Čo vo vás robí ťažšie zniesť, to, že to nevyšlo, alebo to, že nemáte kontrolu nad tým, ako to skončilo?Dôležitý bod, ktorý býva nepríjemný, ale oslobodzujúci, neodpoveď je tiež odpoveď. Nie je to vždy o vašej hodnote ani o „chybe“ v komunikácii.

anonym_680df3
Včera o 05:08

Najprv si stretnutie zrušila pretože ti nebolo dobre. Už toto bol signál že akosi nemáš záujem o stretnutie. Potom mu napíšeš divnu správu,že škoda že nie ste jedného mesta. Ďalší smutný signál že nemáš záujem o stretnutie s tým mužom. Keby si veľmi chcela sa stretnúť tak sa stretneš. Jednoducho nemala si záujem ty. Preto bud ta zablokoval alebo vymazal svoj profil účet. Jasné si mu dala vedieť že ho nechceš . Tak sa teraz nečuduj. Správala si sa tak že ho nechceš. 🙂

ria_sprout
Včera o 05:20

Tak mne príde že si ty nebola nejaká zhava do stretnutia s ním, no načo ma ukoncovat niečo čo vlastne ani nezačalo? Možno to už jeho bol xty pokus s niekým sa zoznámiť, tak ho celá zoznamka prestala baviť a vymazal si ju.

Ja byť na jeho mieste, kde žena viac krát odmietne sa na to tiež vykašľala a nikomu nič nevysvetlovala, naco veď ste boli raz na kratuckom rande.

autor
Včera o 05:45
@ria_sprout

Tak mne príde že si ty nebola nejaká zhava do stretnutia s ním, no načo ma ukoncovat niečo čo vlastne ani nezačalo? Možno to už jeho bol xty pokus s niekým sa zoznámiť, tak ho celá zoznamka prestala baviť a vymazal si ju.

Ja byť na jeho mieste, kde žena viac krát odmietne sa na to tiež vykašľala a nikomu nič nevysvetlovala, naco veď ste boli raz na kratuckom rande.

@ria_sprout to bol jeho xy pokus so mnou a nechcela so od začiatku a dávala som mu to jasne najavo. A teraz som to neukončila, len som áno - nebola žhavá. Ani nebudem, lebo to nie je môj typ. Len mi nesedí to ukončenie - že sa vymažem aj z facebooku a zruším si messenger. Ale ok, každý to má inak. Ten môj vnútorný pocit, že tento nie, bol teda správny.

rozculena
Včera o 12:42
@anonym_autor

@anonym_autor zrušil alebo ťa zablokoval?

Strana
z2