icon

Ľúbim dvoch mužov

polaria
28. jún 2013

viem ze je to sialene ale je to tak,.....najde sa tu este niekto kto je a tom podobne?

maria1989
3. júl 2013

@henrieta16 a kedy to pominie? 🙂 to môžme rovno zostať s prvým mužom, ktorého v živote stretneme. veď aj tak ošiaľ pominie 😀

henrieta16
3. júl 2013

@maria1989 pominie, ver mi! Každý túži po tom, čo nemôže mať, ... vlastne, mohla by si, ale stojí to za to? Ak áno, tak vyskúšaj, ale nesťažuj sa potom. Máš vlastný rozum, vlastný úsudok a pozerám, že aj dosť rokov na to, aby si sa toho vedela zbaviť. Alebo sa s ním o tom iba porozprávaj, ty vieš vôbec, ako to je z jeho strany? Možno ti iba chýba to vzrušenie, také tie "zvláštne" pocity, ktoré prichádzajú a nedajú sa odohnať. To ale nie je láska 😉 drž sa a rozhodni sa správne, hlavne mysli na rodinu a manžela a skús sa vžiť do jeho situácie, keby to bolo naopak. A keby si to už aj spravila, urob to prosím diskrétne a vezmi si to do hrobu, také veci sa ťažko podľa mňa vysvetľujú. 🙂

maria1989
3. júl 2013

@henrieta16 jasné, máš pravdu. ja som len tak teoretizovala, že keď si napísala, že ošiaľ pominie... dobre, tak som s mužom, a keďže už je môj muž, a mám s ním rodinu, tak to má tak ostať. pretože s ďalším chlapom to bude po čase o tom istom 😀 ale už toho nechám, jasné že o tom sa dá polemizovať donekonečna 🙂 inak čo si napísala, "keby si to už aj spravila, urob to prosím diskrétne a vezmi si to do hrobu", v mojom prípade by to nebolo nutné, pretože môj muž vie o všetkom čo robím a chce byť so mnou aj keby sa stalo neviem čo 😀

maria1989
3. júl 2013

@henrieta čiže láska je v živote človeka len jedna?

henrieta16
3. júl 2013

@maria1989 akože vie aj o tomto fóre? Neuraz sa, ale ja byť tvojím mužom, pre mňa by to bola skôr urážka 😉 nech je ako chce, na čo si ubližovať? A myslím si, že dvoch mužov sa ľúbiť nedá, aj keď by sa dalo o tom polemizovať...môžeš ich mať rada pre rozličné veci, môžeš ľúbiť aj 10 ďalších ľudí, ale nie tak, ako to svojho manžela. 🙂 Drž sa

maria1989
3. júl 2013

@henrieta16 tak díky za názory 😀

maria1989
3. júl 2013

@henrieta16 inak muž o fóre vie. ale ja tu neriešim svoju konkrétnu situáciu 🙂 muža nepodvádzam. žijem "ako sa patrí". a keď si chcem povystrájať, robím to spolu so starým, ak teda máme obidvaja náladu na vylomeniny 🙂

trifigenia
3. júl 2013

baby zmenila som meno lebo ma administrator blokol dufam ze to uz bude okej teraz,....posnazim sa odpovedat vsetkym....tak sa nezlaknite ze vam pise niekto iny,.....stale som to ja 😉

trifigenia
3. júl 2013

@vefi89 keby to tak bolo ze sa bojim novych veci typu co by bolo keby, tak zostanem pri kamosovi a zacnem si skor snim ako skocik do vztahu s neznamim clovekom, ktorym pre mna chvilu bol moj muz.....neviem to je len moj pohlad na vec.

trifigenia
3. júl 2013

@moonlight1210 "lebo ty nepotrebujes citit, ze on je dobry, skvely, zavidenia hodny manzel, ale ze si on vie vazit teba"
myslim ze toto potrebujem citit smerom od neho a nie si to len nahovarat ,...... neviem mozno sme sa v tom mnohom nepochopili.....musim si tvoj povodny prispevok precitat este raz...

trifigenia
3. júl 2013

@labacik neviem ci je to jasne pre inych ale pre mna nie, keby to bolo jasne tak myslim ze by som so svojim muzom tak dlho nebola ako som....

trifigenia
3. júl 2013

@sharmana hmm zidealizovaneho za 16 rokov sa cosi o druhom dozvies ked si s nim 10 rokov den aj noc pomaly,.....kusok sme spolu byvali na vyske,.....a neviem myslim ze poznam aj jeho "temne stranky"

trifigenia
3. júl 2013

@steniatko28 rozvadzat sa nebudem, doma sme v pohode, ja som zazila rozpadavajucu sa rodinu a nechcem dakujem stacilo.....

victory1
3. júl 2013

@trifigenia Laska ma rozne podoby...laska k muzovi, dietatu, rodicom..k priatelom. Myslim, ze u teba je to skor tuzba hlbsie spoznat niekoho, koho mas rada uz dlhe roky. Mozno sa ti stale vynara otazka, co ak.....ak by sme sa vzali, mali spolu dieta, zazili spolu sex.... Je to tuzba po nepoznanom..a ak si rozumna, aj to nepoznane zostane. Asi by som v tvojom pripade obmedzila stretnutia s kamaratom na minimum...a casom to opadne.

trifigenia
3. júl 2013

@victory1 dakujem za prispevok, jasne tuzba po nepoznanom mozno z casti (sex) ostatne poznam, stretnutia obmedzene su max 4 rocne ale skor vobec,.......casom to opadne .......10 rokov zatial nestacilo, co myslis kolko by malo byt to casom?

vefi89
3. júl 2013

@trifigenia nie, ja to vidím inak. ty si sa bála kamarátovi vyjadriť city, našla si si muža, s ktorým si pár rokov (nepamätám koľko ale viem že som to čítala kdesi), a teraz sa podľa mňa bojíš skočiť zas do niečoho iného. ale jedno ti poviem, toto som zažívala aj ja, ale skončilo to veľmi rýchlo, ja si manželstvo nepustím len tak, hoc to rok aj čosi dozadu vyzeralo úplne inak, zažehnali sme všetko, a ja som vďačná, že som neskočila hlavou do prdele 😅 mám síce stereotyp, furt to isté, každý jeden deň je vernou kópiou toho predchádzajúceho, ale keď si vezmem, čo všetko pre mňa polovička spravila, a čo pre mňa robí, ako sa snaží, ako sa derie, aby sme sa mali dobre, pochybujem o tom, žeby mi niekto iný dal viac ako on. ja to vidím len ako túžbu po dobrodružstve, alebo to sladké snenie, čo by bolo, keby. ale samozrejme s rukou na srdci prehlasujem, že aj ja občas vybočím myšlienkou k inej osobe, ale skôr je to spojené s tým, čo by sa stalo, keby... nie, že by som po niekom túžila. skôr je to zvedavosť. ale jedno je isté podľa mňa. aj keby si (čisto len teoreticky) skočila do druhého vzťahu, ukončila manželstvo, po roku, možno dvoch a možno troch by sa našiel znova niekto iný, možno by to bol už tvoj exmanžel, možno nejaký stratený známi, alebo podobne. pre mňa je to kolobeh jednej a tej istej veci dokola 🙂 je to pokušenie, a takisto nenarážam len na sexuálny život, ale skôr o ten citvový 🙂 snáď sa chápeme, lebo píšem ako debil, ale to ja rád 😀

trifigenia
3. júl 2013

inak vsimol si niekto vobec co je napisane v prvom prispevku? ......"najde sa tu este niekto kto je a tom podobne?"
zatial 2 ak dobre ratam a ostatni tak svorne radia, ale nevadi dakujem dobre sa to cita 🙂 aspon sa rozptylim ;)

annalili
3. júl 2013

nechapem ako mozes napisat ze lubis dvoch muzov....ked toho kamarata stretavas 2-4X do roka a iba si pisete...asi si dost nezrela ked toto nazves... "lubenim"...na taketo vyjadrenie trosku malo...nemyslis:? a moja rada ..rodinu a milujuceho manzela a dieta by som nevymenila za nic..na svete...
P.S. rozum do hrsti mamicka! viac starostlivosti o rodinu....A NA HLUPOSTI POTOM NEOSTAVA CAS....
DRZ SA
PAPA

annalili
3. júl 2013

@trifigenia ono je to cele hlupost....sama nevie co pise a co sa pytala na zaciatku.....

trifigenia
3. júl 2013

@vefi89 dobre si to napisala, ani ja nechcem skakat hlavou do prdele :D aj ked viem ze by to prdel nebola.....ostavam a nie je to tuzba po dobrodruzstve, ver mi sexu mam az az.... :D takze podviest muza kvoli sexu to by bolo nad moje sexosily ....a vies co vyhovuje mi snenie, keby nie tak to uz davno zmenim......ale nechcem lubim svojho muza a myslim ze kamarat si moze za to aj sam ak sa trapi, .....mal sa ozvat ked som nebola este zadana,......mal na to kopu rokov.....no nie?
ale hej chapeme sa, a ja tiez rada pisem ako debil ved,.....cely tento pokec je vlastne vysledkom toho mojho pisania :D

maria1989
3. júl 2013

@trifigenia presne to som písala aj henriete16, že kedy to prejde 😉

trifigenia
3. júl 2013

@annalili ako sorry ale ja som jedna a ta ista osoba ak si si nevsimla pisala som vyssie, a hlupost je ze vsetci radia aj ked v uvode je nieco ine,.....ale dobre.
kamarata stretavam 2-4x len posledne roky co som s muzom, predtym sme boli spolu stale.....takze myslim ze po 16 rokoch si to mozem dovolit priznat ze ho lubim. ale dakujem drz sa aj ty ;)

maria1989
3. júl 2013

@trifigenia jasné, že si niekto všimol, že si písala, či je na tom niekto podobne .. ale na to, aby ti niekto odpísal pravdu, že hej, tak by asi musel založiť nový nick 😀

annalili
3. júl 2013

@trifigenia sorry pre mna su to "taraniny" o nicom....urovnaj si to v hlave ....a k tej "prvej" tvojej otazke....cito prejde,... ked to budes v sebe živit tak urcite nie......
pozdravujem ( a nic v zlom)

jananis
3. júl 2013

asi nevieš lubiť 🙂 pravá láska je len jedna

trifigenia
3. júl 2013

@maria1989 hehe to je pekne. Mne slo skor o to aby som vedela ci tym zeny prechadzaju bezne, a ako sa s tym vyrovnavaju,.....nie rady typu rozved sa, chod za svojim srdcom, nerozvadzaj sa, ......ale neva cita sa to fajne ;)

trifigenia
3. júl 2013

@annalili nuz pokial si nic take nezazila tak verim ze su to taraniny o nicom.....urovnane to mam .....len zatial si nikto nevsimol ze som to aj napisala (uz niekolko krat), kazdy si mysli ze mi musi stoj co stoj radit....ale dobre, ja neberiem nic v zlom ved nikto tu nikoho neuraza 🙂

trifigenia
3. júl 2013

@jananis hmm podla toho keby som chcela byt kruta tak nemam sancu lubit nikoho a oboch len tyram,....a mala by som ich nechat tak,.....ked ich nelubim, este ze nie som psichycky labilny clovek co to zle pochopi :D

annalili
3. júl 2013

aaaaa este.....bezne? kamaratsky vztah mozes mat aj s fararom v miestnom kostole....obdivovat ho... dokonca si nahovat ,ze si do neho zalubena...ale priatel ci kamarat zostane vzdy len niekto blizky....A LEN TAK PRE POBAVENIE...:.MOJA TETA HOVORIEVALA...::: KAMARAD..TAKY RAD........

sharmana
3. júl 2013

@trifigenia 10 rokov si s ním žila?