icon

Ľúbim ho. Ľúbi aj on mňa?

laska001
5. máj 2016

Ahoj vsetci, ja uz sa musim vyrozpravat a pocut aj iny nazor, lebo sa z toho zblaznim. Mam 30 r.. Pred par mesiacmi som spoznala "jeho" (33r.). Pekny, obleceny podla mojho stylu, hned sme si sadli, prekecali cely vecer, on bol uplne nadseny, po stretnuti zaplava sprav od neho, aky bol hotovy cely vecer zo mna, ze som krasna, mila, inteligentna s normalnymi nazormi a mam najkrajsi usmev na svete. Vedel moju "komplikaciu". Staram sa o sestrine deti, pretoze umrela pri druhom porode a jej muz sa na deti vykaslal a deti su uz treti rok u mna, samozrejme som ich zakonny zastupca, skola atd. Myslim, ze som celkom uspesna, samostatna, mam vlastne byvanie, auto, pracu...Povazujem deti za svoje, on to vie. Napriek tomu nikdy ich nepovazoval za problem, aj ked teda ich este nevidel zatial, deti ma vseobecne rad, ma aj svoje krstniatka, casto mi o nich hovori, niekedy mam pocit, ze je vacsi blazon ako hociktore ine deti :D no ostali sme v kontakte, viac sme sa spoznavali. Ked to vsak zacinalo byt take, ze to prekracuje kamaratsku hranicu (casto sa stalo, ze ma objal, zrazu sa zlakol a cuvol, alebo pobozkal a to iste), zacal byt divny. Cuval. Tazko sa mi to vysvetluje. Uz je zopar rokov sam. Nedavno sa mi zdoveril s jednou vecou. Pred par rokmi mal dievca. Bral to vazne, myslel, ze ostanu spolu navzdy, dal do vztahu uplne vsetko. Miloval ju tak ako asi nikdy predtym, planoval si ju vziat, bola jeho prva v milovani, pretoze "to" chcel len s jednou navzdy. Zial slecna ho zranila, rozchod bol pre neho tazky, dozvedel sa take veci, ze nechapal, cosi ze riesila aj ineho ci co, a aj mu povedala, ze vlastne ani nevie, ci ho niekedy milovala. Jemu sa tym zrutil svet, za dva tyzdne schudol 13 kg, uzavrel sa a prisahal sam sebe, ze uz ziadnu k sebe nepusti a ak, take slova ako lubim ta nevyslovi sakra dlho. Ked mi to hovoril, videla som na nom, ze este aj po tych rokoch z toho nie je uplne v pohode, tazko sa mu o tom hovorilo, poznacilo ho to riadne. Odvtedy sa vraj aj pokusal nejako to prekonat, boli zeny, ktore ho chceli, ale pri ziadnej nic nepocitil, aby to posunul niekam a tak to vzdy skoncilo. A zrazu ze som tu ja. Krasna, skvela, prve dievca odvtedy, ktore si k sebe vobec blizsie pustil. Casto hovoril, ze keby sme sa spznali my dvaja skor, ze uz sme davno mozno aj manzelia teraz. V zaplave vsetkeho toho smutku a neviem coho som mu povedala, ze ho lubim. Neviem preco som si myslela, ze sa dockam toho isteho...no nestalo sa. Ostal zaskoceny, zacali ospravedlnenia typu, ze je mu luto, ze mi to on nedokaze povedat. Hovoril mi, ze je chlap, jasne ze mu chybaju dotyky, pohladenie. Zaroven vsak nechce ublizit sebe ani mne. Odchadza pracovne do zahranicia, nevie na ako dlho, netusi kedy sa vrati, o rok, 5, 10? a na "lubim ta" nie je pripraveny, a nikdy sa s tym ani zahravat nebude a len tak to nepovie. Citila som sa fakt hnusne, v duchu som si nadavala, naco som to povedala. Popravde bola som rozhodnuta, ze to cele radsej ukoncim, nech sa netrapim ja, ani on. Ze to bude pre oboch lepsie. No on mi to "nedovolil"...neustale pisal, chcel ma velmi vidiet, stretnut sa. Ked sme sa kedykolvek stretli, prichadzali situacie (nie z mojej iniciativy), ze sme sa rozpravali a z nicoho nic ma velmi silno objal, a ze ma uz nechce pustit, potom zrazu blok, pustil ma a cuvol krok dozadu, zacal rychlo nieco hovorit...a zasa, pohladil mi ruku, objal ma, zacal ma bozkavat no a zas sa zlakol..no strasne to bolo pre mna, nevedela som, co si mysliet. Ci chcel ci nie, ja som to proste citila, ze ma ma viac nez len rad. myslim, ze ked sa ku mne priblizil, slo to od srdca a zrazu si to v tej hlave uvedomil a zlakol sa. Naposledy ma uprosil, aby sme sli von, mohla som az vecer, on kedze je z dediny, nie z nasho mesta, cakal ma 3 hodiny, flakal sa zatial po obchodoch, len aby sme sa videli potom..chcel prejst sa, ze nieco aj pre mna ma. Priniesol mi medovnikove srdce, ze mali v dedine slavnost a ze na mna nezabudol. A tak sme sa prechadzali, bolo nam spolu pekne, vzdy si mame co povedat, on je taky saso vesely. Zastihol nas vsak dazd, utekali sme do auta, boli sme uplne mokri, tak ma viezol domov. Deti boli u starych rodicov. Tak som ho pozvala dnu, nech sa osusi a na caj. No a v ten vecer to tak vyslo, ze sme sa fyzicky zblizili. Bolo to pre nas oboch krasne, zistili sme, ze aj v tejto oblasti si velmi rozumieme. Ako odisiel domov, este mi dlho pisal, ze nechape, co sa stalo, ze ani vo sne by mu nenapadlo, ze cosi take pride. Preslo odvtedy niekolko dni, kazdy den neprejde hodina, kedy by sa mi neozval, pise mi, ze na mna mysli, ze ma chce znovu vidiet a ze po mne tuzi atd. No a ja neviem, co si o tom vsetkom mysliet...ja ho naozaj lubim. Je to muz, s ktorym si viem predstavit mat raz rodinu, no viria mi v hlave myslienky, co ak...co ak sa mu len naskytla prilezitost na sex, tak kym neodide, preco to nevyuzit, ked uz je tak dlho sam...co ak ma nikdy nezacne lubit, ked mi to nevie povedat, co ak odide a zabudne na mna (hoci mi stale hovori, ze si tam bude pozerat vsetky moje fotky, citat maily, ked mu bude smutno a ze ked pride domov, vzdy si najde cas a ma pride pozriet)...som z toho celeho teraz ja nestastna, a opytat sa ho nemozem, bojim sa. Co ak mi zas povie, ze ma nelubi a ze mi nic nesluboval. Viri mi v hlave tolko co ak...co by ste robili na mojom mieste vy? ☹

mandala77
5. máj 2016

@laska001 nenašla som koľko je po rozchode s tou babou. Ale nech už to je akákoľvek doba, má ju v hlave z jediného dôvodu, že na ňu myslí. Nevydržala by som taký vzťah. Zneisťoval by ma a veľmi. Posledný vzťah som mala taký, v tom sa nedá fungovať.

catherinah
5. máj 2016

Presne to by ma na nom odrádzalo - tá ľútosť a vŕtanie sa v predchádzajúcom vzťahu.
Záleží, či to povedal raz na vysvetlenie nejakej situácie zo začiatku, ale ak je to opakované, tak takého by som nechcela, ani keby bol jediný na svete.
@mandala77

medovka7
5. máj 2016

@mojkamojka Kolegyna si pisala cez net s chalanom, vymenili si fotky, vsetko si o sebe popisali, navzajom sa jeden druhemu pacili, lichotil jej aka je pekna, ze taku hladal, zena jeho zivota, normalne ju namotal, stretavali sa, planovali spolocnu buducnost, ziadne hadky, rovnake nazory na zivot, az jedneho dna dostala esemesku, ze s nou konci, ziadne vysvetlenie, uz jej nebral telefon.
Dalsia zazila podobne, cely cas "lovely", jedneho dna bez mihnutia oka povedal, ze sa s nou rozchadza,
dovod nebol, este to prikorenil, povedal, ze s jej mamou by si rozumel, skoda, ze nie je mladsia, je to nieco ako hra s citmi, naruseny clovek, ktoreho uspokojuje, ked niekoho rani.

medovka7
5. máj 2016

@laska001 Bola si uprimna, povedala si co citis, si zodpovedna, starostliva, vies co chces, co sa zrejme o tvojom priatelovi neda povedat. Ked niekoho lubis, tak ho lubis, je to normalne, ze mu to povies. Ze on sa sklamal, to je jeho minulost, preco mas byt potrestana ty? Mal by byt rad, ze dostal dalsiu sancu od zivota spoznat zenu, ktora ho lubi. Kolko ludi pocas zivota nestretne lasku. Ved sa nejdete hned brat, ale vyjadrit
sa treba. Zasluzis si chlapa, ktory bude rad, ze ta ma a nie cakat pokym tohto osvieti.

mojkamojka
5. máj 2016

@medovka7 hej presne tak narusena osobnost.... ten co som ho spominala tiez, keby vidis ako flirtuje s tymi babami, ako im hadze dvojzmysly, tak povies, ze heterak co ide po babe... A on si len dokazuje, ze je z oboh stran o neho zaujem...zvysuje si ego a uspokojuje ho ked niekoho rani....a este s kukucom ja nic, ved ja som teply...aj mi je luto tych bab.

mima4
5. máj 2016

@laska001

na tvojom mieste by som sa na neho ako potencialneho partnera vykaslala. Uprimne, z opisu, co si tu dala, mne pripada dost nezrely a citovo zamrznuty clovek. A preco? Pretoze vidi, ze si do neho paf, a napriek tomu nevie to ustalit ak o teba ako zenu nema zaujem alebo nevie sa vyjadrit, ak ta chce, a este k tomu zneuzije aj tvoje telo na uspokojenie seba, pricom "ja nic, ja muzikant... ja som ti nic neslubil".

Och chlapa aspon ja cakam rozvaznost, smelost, schopnost veci posuvat dopredu...urcite vodcovstvo... nie trulka "a la telenovela", co po 20 tych rokoch riesi svoju rosalindu... a snazi sa zamilovat do inej..ale jeho srdce bum bum 😀 😀 😀

nestracaj cas s niekym, kto uplne vazne a jednoznacne ti neprejavi, ze ta lubi a ze chce aby ste tvorili par.
chran si svoje telo a svoje srdce, aby bolo krasne a plne lasky pre tvojho buduceho manzela.

oslo1
5. máj 2016

Predtym, ako som stretla mojho manzela, som msla pofobneho kamarata. Chodili sme spolu von, tancovat, prisiel na veceru. Nastastie nikdy k fyzickemu kontaktu neprislo. Takto ma natahoval pomaly rok a ja blba som v nieco dufala.
Potom som stretla mojho muza, cez Internet, od zaciatku som vedela, ze ma chce a ma o mna zaujem, nic som neocakavala a dostala som vsetko. Bolo to moje najjednoduchsie randenie a ked mi prvykrat povedsl, ze ma lubi, tak mi to rsno este raz zopakoval, lebo som si myslela, ze sa mi to sniva.
Henten moj napadnik je stale single, stale obhana nejake baby, psmatam si este, ked som isla na druhe rande s mojim muzom, ked som mu to povedala, zostsl, ako keby som mu dala facku.
Neviaz sa na chudaka, co nevie, co chce, zivot budes mat ako na hupacke a nebudes vediet na com si. Henta jeho byvala je iba vyhovorka. Aj mojho muza byvala mojmu chlapovi ublizila, my ju ale neriesime, ja som jej v podstate aj vdacna, aspon moj chlap vie, aky ma doma poklad 🙂
Prajem vela stastia

nikuliak
6. máj 2016

@sissy27 Anooo a ja este aj v 17tich som to davala (ze uz nikiho nikdy nebudem milovat tak ako jeho). Pobavila som sa. ;)

0ria0
6. máj 2016

@oslo1 tiež som to mala podobne. Verila som, že ten môj kamarát sa rozhýbe, veľmi ma mrzelo, že sa k niečomu podstatnému nemal, ale dnes som za to vďačná. Pretože nebyť toho všetkého tak asi by som nenašla môjho milovaného 🙂 ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré.

moonlight1210
6. máj 2016

@laska001 a nie je tvoj dovod aj to, ze mas pocit, ze si jedina, vynimocna, ta jedina, ktorej ukazuje zablesky svojho vnutra? ta jedina, co vidi, co sa v nom skryva?

taky ten klasicky scenar skoro z kazdej mangy.
chlapik vonku tvrdy, nepristupny (obvykle poznaceny nejakou tragédiou) a vnutri nezny, jemny, len to skryva. a iba ta jedina vyvolena to vie zahliadnut, iba jej to ukaze.

toto si vyskrtni zo scenara. ak to takto mas.
mozno sa ti bude lahsie rozhodovat.
budes to vidiet triezvejsie.

a prestanes riesit ten opatrny pristup okolo neho po spickach. ze aby si ho nezranila, nevyplasila, nerozbila krehky vztah.

lebo co vlastne budes neskor v zivote chciet? jasne jednanie, jasne pravidla, pevnu oporu a istoty a spolahnutie.
nie lasku v "dark tragic style".

catherinah
6. máj 2016

@moonlight1210 krááásne si to vystihla.

lubkavargova1
6. máj 2016

No do riti....od MI????? To kde mame takych chlapov? Nie je to moj typ, mna by asi rozculoval...dufam, ze nie ten dilino z labaku co ma toho psychopata rusnaka za sefa na personalnom. Lebo potom amen-cma...

katarinapekna
6. máj 2016

@mima4 teba j tu škoda, ty by si nasla uplatnenie v r.1327

laska001
autor
6. máj 2016

Dakujem vam vsetkym za prispevky, cas ukaze. V kontakte sme, naklonnost mi prejavuje, uvidime, ked odide. To ukaze vela. Ci sa bude ozyvat aj potom, alebo sa ozve sporadicky raz za mesiac. Dovtedy si uzijem jeho spolocnost, to ze si rozumieme, je fakt. Tak to nebudem nasilne nicit.

ariannazara
6. máj 2016

@laska001 drzim ti prsty aby Vam to nakoniec vyslo 😉 precitala som si tvoje prispevky a vidno ze si rozumna a nenechala by si sa oklamat tak ti prajem len to najlepsie papa 🙂 po case sa ozvy ako to dopadlo

tykat
6. máj 2016

...uzi si sex, a vsetko to uzasne k tomu...a necakaj nic viac...bude to tak najlahsie...aj on ked uvidi ze na nom nevisis tak nebude pod takym tlakom.
Btw. myslim si ze je bud dusevne labilny alebo poriadne "vybity" (si z MI takze chapes vyznam slova, ja som tiez z MI). Nic hlbsie ako sex by som neocakavala.

laska001
autor
6. máj 2016

Ja neviem ci je to nahoda, ze vcera pridam temu a trapim sa a dnes obrat o 180st. Ani neviem, ako to opisat, ale myslim, ze toto je uz zacinajuci vztah...ako v poslednej dobe vzdy, rano mi hned napisal a takto sme si pisali pocas celeho dna, ale uplne inak nez doteraz...vzdy to boli take srandicky, dvojzmysly, clovek nevedel na com je. A ja som dnes uz napisala vazne bezohladu na to, ze to bolo riskantne, zaväzujuce... sms, po ktorej som si hovorila, ze bud alebo a bude zalezat na tom, co odpise. Skor som myslela, ze cuvne, vyhovori sa. Ide o to, ze sme si pisali o jeho ceste do zahranicia, a on spomenul, ze ma rad vezme niekedy tam len tak na vylet, a cosi o darcekoch, ze mi vzdy nieco prinesie...no a doslo az k tej mojej sms. Napisala som mu, ze ci si je vedomy toho, ze ja ho uz nijakej zene nedam, ze uz je len moj. Lebo nebude snad nosit darceky mne a neviem kolkym dalsim. A on odpisal, ze takze si ma nedas? no ved ani ja teba...a ja mu na to, ze to je sice super, ale ja nezartujem. A on ze ved ani ja nie, je to wau, ked zena nieco take povie. Tiez by som dal za teba aj ruku do ohna. A to myslim uprimne a vazne. Takze tolko...teraz mi aj volal, chcel ma pocut a pozval ma zajtra von, chcel aj dnes, no mne sa dnes neda...takze...asi je to na dobrej ceste a asi to pomalicky zacina vyzerat na zacinajuci vztah.

katarinapekna
6. máj 2016

@laska001 prosím ťa koľko máš rokov? 15? 😅 celá táto téma je jak z krajiny ružových jednorožcov....strašne 😀 😀 😀 ale pobavilo 😅

lucinka511
6. máj 2016

prosim Ta vykasli sa na toho rojka,to neni chlap ale zena v nohaviciah,, a ma este ejden problem a to ten, ze nevie zabudnut na byvalu,taki muzi su najhorsi,csto potrebuju aj zopar rokov kym ich to prejde , to ze ti povedal,ze keby ste sa stretli skor tak ste uz zobrati,,to taku hlupost vymysliet si neie len tak kto,keby,keby keby boli by sme v nebi a ako sa hovori,ked muz che aj horu prenesie, u enho su to len slova a srdce ma pri byvalke,,,,,ono urcte sa sklamal ale to ej typ muza co nestoji pevne na nohach a a je emorivny ty ked ams dve deti co je uzasne , ze sa o nich staras potrebujes poriadneho muza,kt sa o teba bude vediet postarat,kt ti bude oporou lebo mas o to narocnejsiu situaciu a anie rojka,padavku,,,,,nie nie nie,,,najdi si ineho,poriadne muza s M, nie padavku,,a ozajje to uzasne ze sa staras o sestrine deti,,,drzim ti palce,nech stretnes muza kt si ta zsluzi.

petra3312
6. máj 2016

@laska001 asi si mu ukazala siedmy div sveta 😉 , ale nie, vazne. Drzim Ti palce, ked si taka zamilovana. A hlavne to uz tolko neanalyzuj...a nechod okolo neho ako okolo malovaneho vajca. Ked to nevie on, bud priama Ty, nie je na tom kuska hanby urobit prvy krok, dat najavo svoje ocakavania. Nezijeme starocia dozadu, mame tu rovnopravnost.

noemka2006
6. máj 2016

prepac mi moje slova,ale si strasne naivna....az sa mi to zle cita..ach

cammille
6. máj 2016

@laska001 len aby nezacinal dalsich 5 rokov...cela vasa komunikacia mi pride detinska, keby ste mali 17, tak by to bolo ok...takto sa spravaju deti, nie dospeli ludia, a uz vobec nie chlapi...ale drzim palce

mondolina
7. máj 2016

@laska001 mno ja len toľko k tomu...online konverzacia znesee toho taak veľa,napísať sa dá toho veľa,dôležité sú skutky...ale ked sa to tak dobre číta,že?

tobnuf
7. máj 2016

Nelubi ta

charity
7. máj 2016

@laska001 ... alebo v horsom pripade Ti napichol pocitac, precital si tuto temu a chvilku sa snazi. V zazreky u takychto typov by som neverila. Sleduj skutky, nie kecy.

romanovic
8. máj 2016

@charity charity v mnohom s tebou suhlasim, ale napichnuty pocitac nie je uz too much??

charity
8. máj 2016

@romanovic Nepoznam narcistickeho psychopata, ktory by svoju obet aspin raz realne nesledoval.

Pozri, ja netvrdim, ze tento chlapik je psychopat. To sa neda na zaklade tak maleho mnozstva info urcit. Ale ked jeho spravanie sa zazracne zmenilo v case tejto diskusie, bola by som na pozore kde mam unik info z mojho sukromia.

Btw ja tam velku zmenu nevidim. Stale chce odist a nenavrhuje, ze pojdu spolu. Nerespektuje, ze ona nemoze odist kvoli detom. Kecalek a ona s dvomi detmi vdacna za kazdu odrobinku lasky... Skoda jej. :(

simculllka
8. máj 2016

Cauko, necitala som celu diskusiu, ale mozem ti povedat, ze sme rovnako stare...a ja by som uz na taketo chcem-nechcem "vztahy"nemala energiu ani naladu. Ja nehovorim, ze clovek ma hned od prvej minuty vediet, ci daneho cloveka chce alebo nechce, ale taketo natahovanie..no mna by to uz nebavilo. Ked som mala 18, tak som taketo nieco prezivala..ale sorry, v 30-tich rokoch mam uz aj ja nejaku hrdost a cakat, kym sa niekto rozhodne, ci ma chce alebo nechce alebo vlastne on nevie, lebo nejaka mrcha ho ohrdla pred x rokmi... kedysi sa mi taketo "nevztahy" zdali zaujimave, ale v tychto rokoch mam uz rada svoj klud a hlavne, citim sa pokojne, ak viem, na com som. Priala by som ti najst pokoj v dusi, lebo cim je clovek starsi, tym viac ho potrebuje 🙂

moonlight1210
9. máj 2016

@laska001 podla toho, co o nom postupne pises, si myslim, ze tuto lasku este riadne odplaces.
aj ked chces teraz nieco ine pocut. snad sa mylim.
ale moje skusenosti hovoria, ze skor z toho bude pre teba slzavy dazd.

majusik236
9. máj 2016

Tato "love story" mi pripada, ako zalaskovanie dvoch pubertakov a nie ako spravanie dvoch dospelych, zrelych ludi...a to z oboch stran