Má jeho žena nárok na moje auto?
Partner (s ktorym som nebola zosobasena, ale chodili sme spolu) ma manzelku. Tahali to spolu vpodstate iba kvoli detom, o mne nevedela.
My sme viac menej normalne fungovali sem tam prespaval u nas na byte, chodili sme na dovolenky atd. Minuly rok mi kupil auto, vsetko bolo ok. Ale jeho manzelka sa o tom dozvedela, urobila bordel, chce rozvod atd no a okrem toho pani sa teraz rozhodla ze vraj mi to auto nepatri ze ho mam vratit im do rodiny.
Existuje nejaky zakon ze by som ho musela vratit? Auto je normalne na mojom mene.
Aký išiel, takú našiel...
@srdeenko19 Áno, takéto prípady sa stávajú. Chápem, že milenka si chce byť istá tým, že auto jej nik nevezme a preto založí diskusiu. Musí však rátať s tým, že ženy jej to tu dajú poriadne vyžrať... Ak by bola normálna, tak by na takéto komentáre nereagovala, mala by aspoň štipku hanby a rozumu. A nepísala by v štýle, že aké super je robiť milenku nejakému úbožiakovi a že vydaté slušné ženy jej to môžu závidieť 😅. Takto to presne robí troll, aby rozdúchal hnev.
@draik čiže ak som to pochopila správne,tak manžel (ešte) si mal fest rozmyslieť, kupovať milenke auto (čo povedzme si úprimne, nie je porovnateľné so zakúpením poukážky do salónu-maniker, kozmetička milenke?) 😏
@zuzanita1609
A ak to už robiť, tak to kamuflovať.
@draik pochopila som 😉. Dufam,ze aj "majiteľka" auta 😁. Ďakujem.

@ema22270 najzaujímavejšie by bolo, keby pán musel vyrovnať pri rozvode hodnotu auta manželke a milenka by sa na neho vykašľala. Musel by platiť a jeho exmilenka by si užívala auto. To by bolo pekné ponaučenie pre pána bez milenky a bez peňazí.