Má moje manželstvo ešte zmysel? Manžel mi nadáva.
Ahojte...
Sme spolu s manželom. 14 rokov a mame 2 deti, ale už neprejde deň, kedy by sme sa nepohadali. A muž si za svet neprizná svoju chybu, On nikdy za nič nemôže... Vždy som na vine ja alebo deti... Pomôže mi s domacnostou, nrpodvadza ma, ani nepije, ale nezvládam jeho nálady. Keď vybuchne, veľmi spinavo nadáva mne, aj deťom(5 a 8r) Aši s ním ostávam len preto, že nikoho nemám a sama by som to s deťmi neutiahla
@maminkaaja Reagujem na tvoju správu, kde si písala, že je vraj dobrý otec. Ale nie, nie je. Tak ako písali ostatné žienky, nie je to dobrý otec, ak dokáže nadávať tak svojmu dieťaťu. Nikdy by som nepovažovala nejakého rodiča za dobrého, ak svojmu dieťaťu nadáva. Môj otec mi tiež kričal kadejaké veci. Že sa chodím ku*viť, že som obyčajná ku*va, po*ebaná pi*a a podobne. A vieš si predstaviť, čo to spravilo so mnou, s mojou psychikou, sebavedomím atď.? Ja viem, že napr. tebe, ako manželke, ak ťa urazí podobnou nadávkou manžel, tak to zabolí, ale vždy to je "cudzí" človek. Môžeš mu napľuť do ksichtu a nakričať naňho, čo to má byť, že sa s tebou tak baví. Ale čo zmôže také dieťa? Čo? Darmo, že sa syna zastaneš, ale tá bolesť.. Tá bolesť, keď mi tak povedal otec, to sa nedá ani opísať. Naozaj. A verím tomu, že to zažívali aj tvoje deti, ak im tak ich otec otrasne povedal. No, nie je dobrým otcom. A už ani nebude. Môže sa teraz tváriť akokoľvek falošne a byť k deťom dobrý. Deti si ale pamätajú, čo bolo pred pár dňami. Naozaj ti držím palce a prajem tebe, aj tvojim deťom len to najlepšie.

@bodka70 Výborne.👍 Kto chce chápe.