icon

Má muž právo vzdať sa otcovstva?

minenkaa
27. apr 2025
Strana
z4
gabrielamodrykonik
19. máj 2025
@minenkaa

a v prípade ,že ho zena oklame ,že berie antikoncepciu

@minenkaa to moze byt pravda aj nemusi, navyse ak ozaj nechcel dieta a sam sa pritom nechranil, napr. kondom je najspolahlivejsi sposob ochrany aj pred pohlavnymi chorobami atd., tak vzdy riskuje, ze zena s ktorou spava naostro moze otehotniet, alebo, ze sa nakazi. Ak nechcel dieta, mal sa spravat zodpovedne. Ak chcel sukat na ostro a nedal si ani podviazat semenniky, bohuzial teraz musi brat za svoje spravanie zodpovednost a aj nasledky. Dieta za nic nemoze a nie je hracka v rukach dospelych, je to zivy tvor, ktory potrebuje otca a zasluzi si jeho lasku. Takze ked neprebral pri sexe za seba zodpovednost, tak nech ju preberie aspon ako otec za dieta a nech ukaze, ze je riadny chlap. Inak ptfuj, aj toto nieco vypoveda o tomto chlapovi... Ani zadarmo by som ho nechcela.

gabrielamodrykonik
19. máj 2025
@minenkaa

Baby skúste brat do úvahy aj ,zlyhanie ochrany ,oklamanie toho chlapa,veľa báb sa vyspí s ožratý chlapom,teraz nebertebtych chlapov,že sa chcú vyvliecť z povinnosti ,ale či majú mať pravo zriecť sa otcovstva so všetkým

@minenkaa toto co si napisala snad nemyslis ani vazne 😂. Je jedno v akom stave atd., obaja sa spolu rozhodli mat sex, vzdy su v tom spolu dvaja dospeli ludia, ktori musia za svoje spravanie niest zodpovednost. Obaja! A to sa tyka aj ochrany, muz ma minimalne dalsie dva sposoby ako sa chranit pred nezelanym tehotenstvom zeny. Ked chce sexovat kadetade kadeskym ma na to kondom a moze si dat aj podviazat semenniky a napriek tomu vzdy musi ratat s tym, ze v ojedinelych pripadoch to moze aj zlyhat. Ak nechce za svoje spravanie brat zodpovednost, tak nech nesexuje!!! Bodka. Chvalabohu, ze muzi nemaju pravo zriect sa otcovstva. Kolko deti by tym nevinne trpelo? Kolko rokov mas s takymito nazormi?

gabrielamodrykonik
19. máj 2025
@mandzula

Moj nazor je, ze ano. Zena si uzurpuje pravo vzdat sa materstva potratom. Chlap, ak sa zena napriek jeho nesuhlasu rozhodne byt matkou, musi byt automaticky otcom. Nezda sa mi to ferove. Je mi vsak jasne, ze ukotvit to legislativne, by vobec nebolo jednoduche.

@mandzula zena nema na vyber, ked otehotnie, ci pojde na potrat, alebo sa rozhodne dieta od taketo chrapuna vynosit, tak ci onak je to obrovsky zasah do jej zdravia, tela a psychiky, chlap ma na vyber, uplne najjednoduchsie co moze spravit ked chce sexovat kadetade kadeskym a nemat dieta, je navliect si gumu na svojho tajtrlika, moze si dat podviazat semenniky, moze urobit oboje... Ked aj nabucha babu, nikdy nebude musiet fyzicky podstupovat napriklat potrat a ani nebude musiet dieta vynosit a porodit. Ma akurat ako dospely clovek za svoje spravanie plne prebrat zodpovednost aj s nasledkami jeho spravania!

mandzula
19. máj 2025
@gabrielamodrykonik

@mandzula zena nema na vyber, ked otehotnie, ci pojde na potrat, alebo sa rozhodne dieta od taketo chrapuna vynosit, tak ci onak je to obrovsky zasah do jej zdravia, tela a psychiky, chlap ma na vyber, uplne najjednoduchsie co moze spravit ked chce sexovat kadetade kadeskym a nemat dieta, je navliect si gumu na svojho tajtrlika, moze si dat podviazat semenniky, moze urobit oboje... Ked aj nabucha babu, nikdy nebude musiet fyzicky podstupovat napriklat potrat a ani nebude musiet dieta vynosit a porodit. Ma akurat ako dospely clovek za svoje spravanie plne prebrat zodpovednost aj s nasledkami jeho spravania!

@gabrielamodrykonik dobre, mas svoj nazor a ja zas svoj.

macatt
19. máj 2025

Ale žena má na výber, keď nechce neplánovane otehotnieť, neroztiahne nohy, použije ochranu, antikoncepciu..
Pohlavným stykom sa robia deti od nepamäti a nemá dovoliť chlapovi si vrznúť bez ochrany..
Skákať do postele bezhlavo s kadekým je hlavne pre ženu riziko..
Chlap sa z toho vyzuje, žena nie.. keby chlapi radšej používali mozog a správali sa zodpovedne, ale nikto do nich nevidí, hrajú to na vzťahy a lásku, aby sa dostali do rozkroku a potom ukázu chrbát, vyplakávajú a ešte chcú rozhodovať, keď zlyhajú..
Ak nechcú deti, nech rozmýšľajú predtým ako ich urobia😡

macatt
19. máj 2025

Chlap môže rozhodovať či chce deti, alebo nie, ale skôr ako ich urobí.. potom už je to mino neho..

gabrielamodrykonik
19. máj 2025
@mandzula

@gabrielamodrykonik dobre, mas svoj nazor a ja zas svoj.

@mandzula len ten tvoj je na dospelu zenu trosku od veci

mandzula
19. máj 2025
@gabrielamodrykonik

@mandzula len ten tvoj je na dospelu zenu trosku od veci

@gabrielamodrykonik dobre, ako povies, tak bude.

Strana
z4