icon

Má muž zle stanovené priority, alebo ja preháňam?

22. aug 2023

Baby, neviem či ja preháňam ,alebo má muž , zle stanovené priority..
Ide o to ,že v poslednom čase stále počúvam ,že nemáme peniaze , a že musime šetriť lebo budeme potrebovať veľa peňazí , chceme aj viac veci prerobiť, aj auta porobiť atď ..ok veď beriem , čokoľvek poviem , nemôžem , nedá sa ..mali sme výročie pred 2 mesiacmi , 10..neoslavili sme, deň ako každý iný , zlomilo mi to srdce 😔 nepokladá to za dôležité , jeho kamarát ho pozval za mesiac na svadbu , vidia sa asi raz za rok, že večer nech sa zastavíme ,jasné prídeme ..už vymýšľa dar a všetko ,na to peniaze sú ..také smutná som z toho naozaj , nás deň pre neho vôbec dôležitý nebol ,ale kohokoľvek iného je ..ja možno naozaj preháňam .ale mám pocit ,zee proste nie som dôležitá , a to sa týka trošku aj iných veci , lásku mi neprejavuje nijako , proste pusu som nedostala asi 5 rokov , za ruku má nechytí v meste a proste ani nikde.. porozprávať? Nedá sa s ním,nemusíte mi také ani radiť , proste podľa neho je všetko v poriadku a keď mám nejaké problémy, tak mám si to riešiť ..ono tá svadba a výročie čo sme mali ,je asi čerešnička na torte..

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. aug 2023

@unicornlady sex máme , aj si v ňom rozumieme ..
Výročie som mu pripomínala 2 týždne vopred 🤷

autor
22. aug 2023

@unicornlady mňa na tom výročí hnevá to ,že to je pre neho zbytočne míňanie peňazí , že načo , ale to že šmahom ruky utratime peniaze inde , lebo veď treba a to zas pre mňa a ani neho dôležité nie je ,ale veď pome tak to je pre mňa ,také smutné

jennky13
22. aug 2023

Tak , hlavu hore. Prestan fnukat a zacni sa o seba starat. Zacni cvicit, urob zmenu s vlasmi a daj mu najavo, ze ma o co stat.
Najprv sa prestan lutovat, kludne si nieco kup a ked sa spyta odkial to mas, tak mu povedz , ze je to ten super darcek k 10 vyrociu, ktory ti dal - nepamata sa ?
Je jednoduche trapit sa, ze ten druhy je taky alebo onaky , ale zobrat to do svojich ruk, aby si sa citila krasna a prijata je trosku tazsie. A presne to musis zacat robit .

melanta
22. aug 2023

Máš ho rada a otec je dobrý.
Čo máš na ňom rada, ak podľa neho je vaše manželstvo v poriadku a že ty si nešťastná je tvoj problém? Čo môžeš mať rada na mužovi, ktorému nevadí, že si nešťastná. A ako môže byť dobrý otec? Veď deťom dáva vzor, že je v poriadku, ak sa o partnera nezaujímate. To s dobrým otcom nič nemá.

melanta
22. aug 2023

Sex máte teraz čítam. No nemal by. Ak by mi chlap povedal, že je môj problém, že v manželstve nie som šťastná, tak by sex nemal. Prečo by mal niečo zmeniť? Varíš, staráš sa o domácnosť, vychovávaš deti a ešte aj s prepáčením pichnúť mu dáš. Tak prečo by niečo menil? Ženy ženy, samé si toto robíte, že muž ti nedá nič a ty jemu všetko.

ema22270
22. aug 2023

Ak vie, ze mas rada darčeky povedzme (aj male) mal ti jednoducho nejaky kupit. O tom to je, ak partner vie, ze Ti zalezi na vyroci, mal ta pozvat na veceru, alebo nieco dobre objednat domov, kupit kyticu (to je na 10vyrocie podla mna minimum)... a presne, na cudzich ludi uz peniaze su a dokonca na drahe dary. Tak snad mala by si byt podstatnejsia ty, ako svadobny dar... ked este aj oni Vam nedali ma svadbe nic. To je o tom, on sa musi ukazat, ze ma na drahy dar. A tebe dobre ze od ust neodtrha a musite setrit. Na tebe by nemal sestrit veru. Minimalne ta kytica by bola fajn. A to ja tiez nie som nejaka narocna...

ema22270
22. aug 2023

Ak si mu vyrocie aj pripomenula a on proste nic, tvari sa, ze nic, tak ja by som sa asi zodvihla a dovidenia - aspon na 2 dni mimo domu. Zajednala by som si nejaky wellnes a on nech premysla teda, ci mu to za to stalo.

0kristina0
22. aug 2023

To co prezivate sa stereotyp a tvoj muz ta uz berie ako samozrejmost, vy vlsstne spolu iba zijete ako spolubivajuci. Treba to zmenit ale to by musel aj on chciet.

miadi
22. aug 2023

Kasle na teba je si tebou moc isty. Chova sa hnusne. Ze si pribrala a co ? Ty si mu mala povedat ze on zas oplešatel alebo nieco sa mu scvrklo co by mohlo byt vacsie. ( EQ) jemu je fuk ako sa ty citis on je spokojny. Velmi sebecky pristup. Dva tyzdne si mu pripominala 10 vyrocie svadby a on ze on nema zaujem nic oslavit ON a len On ., a co ty ? Som muzovi nemusela nic pripomenut oslavili sme 10 vyrocie naplanoval pre mna krasne prekvapko. A praveze mam pocit ze casom je vztah lepsi. Neuspokojovala by som sa tym ze Chlapi su casom “ horsi.” Zacni sebou zacni si viac vazit samu seba aby mu docvaklo ako sa mà k tebe chovat.

tamta
22. aug 2023

Ja budem asi za divne naivne romanticku, ale ako sa da mat sex s vlastnym partnerom bez bozkov? 😲 (prakticky viem ako, samozrejme, ale nechapem to..)

aurora33
22. aug 2023

Tak to by veľmi hnevalo aj mňa. Ale zase ak 5 rokov ani pusa ani nič, tak si zrejme mala čakať ďalšie nič. My budeme mať o chvíľu desiate výročie a manžel ma, teda nás dvoch berie na týždeň do mojej vysnívanej krajiny. Všetko vybavil sám, ja sa mám len zbaliť a vybaviť si voľno v práci ☺️ to len k tomu ako tu niekto písal, že chlapi nie su romantici

autor
22. aug 2023

@aurora33 chces má nahnevať 😄?

mamina7070
22. aug 2023

sama si za to mozes
vyznamne vyrocie pripominas a on nic ?
no nic by nemal najblizsi tyzden ale jest oprate sex
a na tu svadbu sak chodte ale ty chces nech ti zaplati saty boty kabelku vsetko nove kadernicku atd
si malo narocna hras trpitelku zena musi byt tak trochu mrcha

ajusa12
22. aug 2023

Fuha. Sex mate ale 5 rokov žiadna pusa. To ta počas aktu ani raz nepobozka? Neviem si predstaviť mat sex bez bozkávania. Ak to mate takto, tak ta ma len na uspokojenie, sex z lásky bez bozkov je pre mňa nemyslitelny.

autor
22. aug 2023

Vraj ani na svadbu nepôjdeme, že sa za mňa hanbiť nebude,teraz mi povedal

tamta
22. aug 2023

Ja sa cudujem, ze ty sa nehanbis zaňho, ked sa tak správa a ešte mu poskytujes full servis 🙄

aurora33
22. aug 2023

Nie nechcem ta nahnevať, len som chcela poukázať, že su aj muži romantici. Vy zrejme máte vo vzťahu oveľa viac problémov, ako výročie bez darceka.

miadi
22. aug 2023

Nema ta rad. Preto nechcel oslavovat vyrocie. Nevaži si tych 10rokov s tebou nevaži si teba. Ani pusu ti neda len si na tebe riesi biologicke potreby. Dufam
Ze toto je vymyslena tema.

autor
22. aug 2023

@miadi 😔

ajusa12
22. aug 2023

Po týchto slovách je zbytočné niečo zachraňovať. Všetka láska a úcta voči tebe je fuč. Otázkou je, čo urobíš ty. Nemá zmysel pokračovať v tom vzťahu, ale je na tebe, co urobíš. Spravny chlap ma ženu ochranovat a robí všetko pre to, aby žena netrpela a ked trpí ona, trpí on s nou. Takto to mam ja s mojim manželom, ale som ešte krátko vydatá, takto to majú moje kolegyne po vyše 20 rokoch manželstva, chlap ich chrániaj po rokoch, váži si ich. Vravia, že rokmi je ich manželstvo lepšie a ich vzťah sa ešte viac utuzil. Samozrejme par kolegýň mam aj takých, čo maju manželstvo otrasne a nic s tým nehodlaju robit, každý žijú svoj život. Myslím, že ty takto žiť nechceš, trápiť sa s niekym, komu nezáleží na tom, ako sa cítiš. To ti bude lepšie samej s deťmi ako s bezcitnym chlapom. Chlad a ľahostajnosť človeka ktorý ti ma byt najbližší zo všetkých, neskutočne ubíja. Keďže si citlivá, časom ta to položí.

danica2711
22. aug 2023

s takýmto chlapom chceš OSLAVOVAŤ výročie?! Výročie svojho šliapnutia vedľa a dobrovoľného postavenia sa do úlohy handry, gazdinej a príležitostnej sexcuálnej partnerky (za ktorú sa síce hanbí, ale je to pohodlné a hlavne zadarmo)? Dievča, preber sa, takto žiť, veď to je za trest...

marca12
22. aug 2023

My tiez neoslavujeme vyrocia. Pre mna je to nepodstatne a uprimne,kazdy rok na to aj zabudneme 🤣 nabuduce upec kolac alebo obycajnu tortu,ponukni ho poharom vina a posedte pri filme alebo ho vytiahni niekam von. Keby som mala cakat na muza,ze nieco zorganizuje,tak tiez sedim doma ofucana. Vacsinou organizujem ja,ci uz je to kulturne podujatie,koncerty,posedenie. Jeho to nenapadne. A mne to nevadi. Viem,ze je taky a beriem ho takeho,aky je. Len rozdiel je ten,ze ja jeho lasku citim kazdy den. Ak by na mna denne kaslal a ani pohladom o mna nezavadil,tak by som bola nestastna. A mozno,ak by som ho ja netahala,boli by sme tam,kde ste vy teraz. Este je sanca na zachranu,ak to prevezmes do svojich ruk. Organizuj ty veci a nech sa prida. Kvoli daru na svadbu nerob sceny. Dar sa patri doniest,to,ze tebe nic nedal,nie je chyba paru,ktory vas pozyva.

karolinakr
22. aug 2023

To čo su za rady - je dobre nečakat? to aj partnerovi v posteli vecer poviete, ze je dobre nečakať, lebo ženy take nie su? ja nechapem tuto snahu žien si pilit konar pod sebou neustale..ked robim pre partnera prve a posledne, mam pravo a chcem čakať, mam na to pravo a chcem vidiet snahu..Je mi jedno, že niekto taky " nie je" tu ide o snahu..Či vy nikdy nerobite pre partnera veci, ktore nechcete, nie su vašou prirodzenosťou, len preto, aby ste ho potešili? Každa jedna to robi...Dobre, niekt.ženy sa na to nepotrpia na sviatky a oslavy, ine ano..A urcite im nebudem rozpravat, nech nečakaju..Ked davaš niekomu to najlepšie maš pravo to najlepšie aj očakávat..hm..

madeline1
22. aug 2023

Neriesila by som x-te vyrocie svadby, ved dolezite je, ze ste si len tak spomenuli, pripadne ste sa mohli ist niekam von najest...co sa tyka svadby a daru, ak sa zucastnite a je zvykom davat dar, tak je fajn, ze nad tym uvazuje. Co sa tyka tych bozkov, to nemoze byt doslovne napisane, to by ste sa uplne odcudzili.

sense
22. aug 2023

@melanta presne, on nemá dôvod nič meniť. A teda ja osobne si neviem predstaviť mat sex s nikým kto mi ani pusu nedá...

juliacenc
22. aug 2023

Verim a uplne ta chapem. A smutne je, ze sa to tomu cloveku neda ani vysvetlit lebo nevie a ani to nechce pochopit. Jedine sa mozes pokusit a restart manzelstva a on sa prida nakopne prajem ti to.

ahhola
22. aug 2023

Vieš, čítala som taký vtip, ze
Co je z manželky po 20 rokoch?
Tučný kamos😄🤣🙃
Ono to nebude v tom, ze nevie, ignoruje, zhadzuje 10.vyrocie,on ho práve perfekt. využil, aby ti nastavil zrkadlo a potrápil ta.
Ano, my ženy ťaháme za kratší koniec,... antika, tehu, pôrody, kojenie, hormóny, kila... Strie, kŕčové žily... A chlap ma nedotknutu figúru.
No zaber, dievča. Deti na bicykel a ty s nimi,10km ľahko dáte a keď vylúčis cukor, zranicu po 17.,uz na konci septembra môžeš byť bližšie k svadobnej fotke a nie sa od nej stále vzdalovat🍀🌺🌞

autor
23. aug 2023

@dollyzv ahoj nie, ale čítala som to teraz , máme to veľmi podobné,akoby s jeho bratom bola , my sme mali výročie už v júni, babu ešte len čakalo ..