icon

Má muž zle stanovené priority, alebo ja preháňam?

22. aug 2023

Baby, neviem či ja preháňam ,alebo má muž , zle stanovené priority..
Ide o to ,že v poslednom čase stále počúvam ,že nemáme peniaze , a že musime šetriť lebo budeme potrebovať veľa peňazí , chceme aj viac veci prerobiť, aj auta porobiť atď ..ok veď beriem , čokoľvek poviem , nemôžem , nedá sa ..mali sme výročie pred 2 mesiacmi , 10..neoslavili sme, deň ako každý iný , zlomilo mi to srdce 😔 nepokladá to za dôležité , jeho kamarát ho pozval za mesiac na svadbu , vidia sa asi raz za rok, že večer nech sa zastavíme ,jasné prídeme ..už vymýšľa dar a všetko ,na to peniaze sú ..také smutná som z toho naozaj , nás deň pre neho vôbec dôležitý nebol ,ale kohokoľvek iného je ..ja možno naozaj preháňam .ale mám pocit ,zee proste nie som dôležitá , a to sa týka trošku aj iných veci , lásku mi neprejavuje nijako , proste pusu som nedostala asi 5 rokov , za ruku má nechytí v meste a proste ani nikde.. porozprávať? Nedá sa s ním,nemusíte mi také ani radiť , proste podľa neho je všetko v poriadku a keď mám nejaké problémy, tak mám si to riešiť ..ono tá svadba a výročie čo sme mali ,je asi čerešnička na torte..

Strana
z3
autor
23. aug 2023

@dollyzv a môj muž si práveže myslí že manželstvo je v poriadku, nič nám nechýba, ešte tam je malý rozdiel

ajusa12
23. aug 2023

@ahhola no určite. Tieto rady si rozdávaj inde. Aby chlap ktorému som porodila deti, ma posudzoval podľa toho koľko som pribrala alebo nepribrala počas tehotenstva, takú ešte nehrali. Také povrchne hovada, ktorým ide len zovňajšok, a nemiluje ženu ako osobu, si môžeš nechať akurát tak ty. Nie každému ide ľahko schudnut, tak láskavo neodsudzuj

aurora33
23. aug 2023

@marca12 tak to je potom veľmi smutne, že musíš väčšinou všetko organizovať ty a podobne. A aj tie rady, to ma zo seba robiť autorka handru?

ropucha6
23. aug 2023

Naco s nim sexujes, ked sa takto sprava? Aby chlap nebol schopny dvakrat za rok dojst s jednou ruzou, tak to je proste debil alebo ignorant…neviem, ci tu je co zachranovat…

ahhola
24. aug 2023

@ajusa12 to je tvoj pohľad a autorka s tebou nemá nic🍃
Starý jej povedal, ze sa ta ňu začína hanbiť... A ona, ze trosku pribrala. 🙈

daniela1911
24. aug 2023

A teraz si predstáv, že s ním stráviš ešte xy rokov, lebo deti, lebo zvyk, lebo majetok… alebo to ideš riešiť ?

stanislavicenka
24. aug 2023

Mila autorka, mne by srdce zlomili ine veci, a su to veci, ktore popisujes. Ziadny bozk, drzanie za ruku. Sme s manzelom spolu 12 rokov. Ale ja tu lasku citim. Teraz sme si uvedomili, ze je to 10 rokov od zasnubenia, zabudli sme. No a co. Ale ja sa necitim pre neho nezaujimava. Zial, ty ho uz nezaujimas. Mrzi ma to

candii
24. aug 2023

Dôvod prečo si s ním ?

marca12
24. aug 2023

@aurora33 nevidim na tom nic smutne. Mne to vyhovuje a nemam pocit,ze by som bola handra. Nie kazdy clovek je organizacny typ a nie kazdy clovek potrebuje chodit kade tade. Ja som typ cloveka,ktory musi zit a nielen prezivat. Vymyslim,zorganizujem a ideme. Moj je dobry v inych veciach,v ktorych som ja neschopna,takze si myslim,ze sa doplname a mame pekny vztah aj prave preto,ze nefnukam,ale ak nieco chcem,idem si za tym a necakam,ze ma niekto iny urobi stastnou

katka700
24. aug 2023

Autorka z tvojho príspevku je mi smutno. To ze zabudol na 2 týždne pripomínane výročie? Ok, veď je chlap.
Treba šetriť? Dobre tak si sadnite, spravte prehľad príjmov, výdavkov a podľa toho rozpočet na rôzne výdavky vrátane tých čo súvisia so spoločne travenym časom.
Ale aby chlap povedal žene že sa za ňu hanbí lebo trocha pribrala? A čo bude robiť keď budeš mať po 60tke a napríklad kŕčové zily, vrásky, riedke vlasy? Dobrý otec nevidí svoju partnerku ako módny doplnok ktorú nevezme na svadbu lebo by sa za ňu hanbil ako za kabelku na ktorej sa osupal roh. Môže sa akurát tak hanbiť za seba a svoje chrapunstvo.

aurora33
24. aug 2023

@marca12 mne to tak príde, ale ak to tebe vyhovuje tak ok.

Strana
z3