Má niekto skúsenosti s výletom s priateľovou nábožnou matkou?
Dobrý deň prajem chcem sa spýtať s priateľom chodíme každý rok na pár dní na dovolenku po Slovensku ale jeho matka je dosť nabozna a dosť jej vadí že pred svadbou spolu spíme že je to ťažký hriech tak ju vždy berisme spolu s tým že spíme všetci spolu na jednej izbe,, lebo.....
Má to niekto podobne?
@hksls ak nie si troll a fungujete takto uz neviem kolko rokov, kedze pises, ze chodite "kazdy rok" a ze "vzdy" ju beriete sebou....tak preco to teraz zacinas riesit?
Teraz z toho tazko "vycuvat" ked ste roky pred nou hrali (pretvarovali) ze robite tak ako nabozenstvo kaze ale realita bola a je ina.
Bud budete dalej hrat divadlo, alebo to poriesite oficialne (svadba) alebo jej vyklopite pravdu, ale to na Teba pozerat nielen ako na ..... ale este aj ako na klamarku.
@pr85 Poviem ti tajomstvo. Oni môžu súložiť čo im hrdlo ráči už teraz. Nemusia sa kvôli tomu brať, aby si dobre zatrtkali. A drbnutu nabozensku fanaticku treba poslať preč.
@katkazatka Fuuu, teraz si ho poburila a pohorsila. Pockaj, pride od neho razna odpoved😃😄
@katkazatka Fuuu, teraz si ho poburila a pohorsila. Pockaj, pride od neho razna odpoved😃😄
@anonym_9afb84 bud sa uz za mna modli....alebo masti...😁
Ale zvláštna logika. To chodí s nimi asi všade, pretože keď sa chce, príležitosť sa nájde 🫢. Ani do kina autom nemôžu, čo keď niekde odstavia auto, alebo za ňou domov tiež chodí s matkou... Alebo matke prekáža iba sex na dovolenke? Ostatný je dovolený?
Takze priatel je panic?
@0kristina0 to záleží, ako veľmi je matka dôsledná a či niektorá jeho známosť ju neposlala kade ľahšie...
boa, toto mi odrazilo dekel! na úrovni 1-10 je totok level mamičkárstva 10.000!
K čomu je dobré to divadielko, koho tým oklameš? Myslíš že Boh nevidí ako žijete?
Povedz matke že si už dospelá a každý je zodpovedný za svoj život a rozhodnutia sám za seba a následky svojich rozhodnutí budeš ty niesť a nie ona.
@0kristina0 to záleží, ako veľmi je matka dôsledná a či niektorá jeho známosť ju neposlala kade ľahšie...
@ekira1 ak nie je, pochybujem, zeby s tym jej frajer suhlasil. Celkovo nerozumiem tomuto "posluchaniu" v dospelosti. Ved svokra si moze byt pobozna ako chce ale ak jej syn nie je tak ona si moze piskat.
@ekira1 ak nie je, pochybujem, zeby s tym jej frajer suhlasil. Celkovo nerozumiem tomuto "posluchaniu" v dospelosti. Ved svokra si moze byt pobozna ako chce ale ak jej syn nie je tak ona si moze piskat.
@0kristina0 a hlavne v 38 rokoch si nechať určovať sex od matky 🤦. Skutočne by ma zaujímalo, ako sa k tomu stavia on.
K čomu je dobré to divadielko, koho tým oklameš? Myslíš že Boh nevidí ako žijete?
Povedz matke že si už dospelá a každý je zodpovedný za svoj život a rozhodnutia sám za seba a následky svojich rozhodnutí budeš ty niesť a nie ona.
@anonym_605e69 a nestačí ísť iba na spoveď? Cudziu ženu skutočne nič do jej sexi. Keby boli manželia tak čo? Bude počítať jej plodné dni a mimo nich bude s nimi v spálni, aby nemali sex, kedže nepôjde o splodenie dieťaťa?
V generácii rodičov a starých rodičov boli bežné "predčasné" pôrody krátko po svadbe v 20-ke, moja svokra (86) mala otca, ktorý bol nemanželský syn a určite nebola jediná. Všelijaké rodinné konštelácie boli aj v chudobných, aj v bohatých či "lepších" rodinách.
A teraz sa tu hráme na svätých, cudných a nábožných? V 38?
Ale idzte s tým do r... dakam. Dobre vám niektorým prepína.
😂😂😂😂😂 Aspon ze nie je medzi vami pichnuta v jednej posteli.
Ale asi nikto z vas nebude uplne kompletny. Lebo toto si normalny dospely clovek nenecha... 😄
Ano so svokrou sme spali na jednej izbe. Prvu noc som s nou spala ja, druhu manzel a tu tretiu si uz nespominam, ale pripustam moznost, ze sme spali v posteli vsetci spolu ako jedna velka stastna nastavajuca rodinka. Akoze robis si srandu, alebo toto myslis naozaj vazne?! 🤣🤣🤣
Tá jeho matka ma pravdu,z kresťanskeho hľadiska je sex pred svadbou hriech. Len na to ide trochu divne,lepsie by bolo v tom duchu syna vychovať. Je x ľudi,ktorí majú sex až po svadbe a to z nich nerobí menejcennych chudákov. Takze ani z matky nemusite robiť drbnutého nekompletného debila.
Autorka,tá svadba je už naplanovaná?
@anonym_9248dc ja by som sex az po svatbe nechcela ani zadarmo😀 kupovať mačku vo vreci,3 týždne od "chodenia", 1vy plnohodnotný sex, 3 dní od zoznámenia, testovanie "😀 sme s manzom skoro 23 spolu🥰 a je to oblasť, v ktorej ak by mi partner" nesadol" nie sme spolu
@hksls koľko máte rokov ? Ak pod 18 tak ok. Ak viac tak to si pekne v prdeli že ti dáka teta organizuje kedy šukať na výlete
@hksls koľko máte rokov ? Ak pod 18 tak ok. Ak viac tak to si pekne v prdeli že ti dáka teta organizuje kedy šukať na výlete
@lenka13332 pisala vyssie ze 38 maju🫣

@hksls A prečo sa nechcete zobrať? Potom môžete súložiť, kolo vám hrdlo rači. Myslí to ten tvoj partner s tebou vážne? Koľko ste spolu?
@pr85 Poviem ti tajomstvo. Oni môžu súložiť čo im hrdlo ráči už teraz. Nemusia sa kvôli tomu brať, aby si dobre zatrtkali. A drbnutu nabozensku fanaticku treba poslať preč.