icon

Má niekto skúsenosti s výletom s priateľovou nábožnou matkou?

hksls
30. júl 2026

Dobrý deň prajem chcem sa spýtať s priateľom chodíme každý rok na pár dní na dovolenku po Slovensku ale jeho matka je dosť nabozna a dosť jej vadí že pred svadbou spolu spíme že je to ťažký hriech tak ju vždy berisme spolu s tým že spíme všetci spolu na jednej izbe,, lebo.....
Má to niekto podobne?

Strana
z2
katkazatka
Včera o 11:55
@pr85

@hksls A prečo sa nechcete zobrať? Potom môžete súložiť, kolo vám hrdlo rači. Myslí to ten tvoj partner s tebou vážne? Koľko ste spolu?

@pr85 Poviem ti tajomstvo. Oni môžu súložiť čo im hrdlo ráči už teraz. Nemusia sa kvôli tomu brať, aby si dobre zatrtkali. A drbnutu nabozensku fanaticku treba poslať preč.

anonym_3fe99d
Včera o 12:48

@hksls ak nie si troll a fungujete takto uz neviem kolko rokov, kedze pises, ze chodite "kazdy rok" a ze "vzdy" ju beriete sebou....tak preco to teraz zacinas riesit?
Teraz z toho tazko "vycuvat" ked ste roky pred nou hrali (pretvarovali) ze robite tak ako nabozenstvo kaze ale realita bola a je ina.
Bud budete dalej hrat divadlo, alebo to poriesite oficialne (svadba) alebo jej vyklopite pravdu, ale to na Teba pozerat nielen ako na ..... ale este aj ako na klamarku.

poleva
Včera o 13:02
@anonym_e991d6

@hksls veď do svadby to nejako v trojke vydržíte. Len aby vás nezačali ohovárať, že ktovie čo tá trojka znamená...

@anonym_e991d6 podla mna syn spi s matkou😅🤣😂a stara teraz ziarli😆beriem to ako vymyslenu temu..ale pobavilo

anonym_9afb84
Včera o 13:05
@katkazatka

@pr85 Poviem ti tajomstvo. Oni môžu súložiť čo im hrdlo ráči už teraz. Nemusia sa kvôli tomu brať, aby si dobre zatrtkali. A drbnutu nabozensku fanaticku treba poslať preč.

@katkazatka Fuuu, teraz si ho poburila a pohorsila. Pockaj, pride od neho razna odpoved😃😄

katkazatka
Včera o 13:10
@anonym_9afb84

@katkazatka Fuuu, teraz si ho poburila a pohorsila. Pockaj, pride od neho razna odpoved😃😄

@anonym_9afb84 bud sa uz za mna modli....alebo masti...😁

0kristina0
Včera o 13:20

Takze priatel je panic?

ekira1
Včera o 13:59

Ale zvláštna logika. To chodí s nimi asi všade, pretože keď sa chce, príležitosť sa nájde 🫢. Ani do kina autom nemôžu, čo keď niekde odstavia auto, alebo za ňou domov tiež chodí s matkou... Alebo matke prekáža iba sex na dovolenke? Ostatný je dovolený?

ekira1
Včera o 14:01
@0kristina0

Takze priatel je panic?

@0kristina0 to záleží, ako veľmi je matka dôsledná a či niektorá jeho známosť ju neposlala kade ľahšie...

bielasovicka
Včera o 14:20

@hksls takže ste spolu ešte ani sex nemali? Nikdy?

anonym_962b04
Včera o 15:29

boa, toto mi odrazilo dekel! na úrovni 1-10 je totok level mamičkárstva 10.000!

anonym_605e69
Včera o 15:50

K čomu je dobré to divadielko, koho tým oklameš? Myslíš že Boh nevidí ako žijete?
Povedz matke že si už dospelá a každý je zodpovedný za svoj život a rozhodnutia sám za seba a následky svojich rozhodnutí budeš ty niesť a nie ona.

0kristina0
Včera o 16:11
@ekira1

@0kristina0 to záleží, ako veľmi je matka dôsledná a či niektorá jeho známosť ju neposlala kade ľahšie...

@ekira1 ak nie je, pochybujem, zeby s tym jej frajer suhlasil. Celkovo nerozumiem tomuto "posluchaniu" v dospelosti. Ved svokra si moze byt pobozna ako chce ale ak jej syn nie je tak ona si moze piskat.

ekira1
Včera o 19:28
@0kristina0

@ekira1 ak nie je, pochybujem, zeby s tym jej frajer suhlasil. Celkovo nerozumiem tomuto "posluchaniu" v dospelosti. Ved svokra si moze byt pobozna ako chce ale ak jej syn nie je tak ona si moze piskat.

@0kristina0 a hlavne v 38 rokoch si nechať určovať sex od matky 🤦. Skutočne by ma zaujímalo, ako sa k tomu stavia on.

ekira1
Včera o 19:34
@anonym_605e69

K čomu je dobré to divadielko, koho tým oklameš? Myslíš že Boh nevidí ako žijete?
Povedz matke že si už dospelá a každý je zodpovedný za svoj život a rozhodnutia sám za seba a následky svojich rozhodnutí budeš ty niesť a nie ona.

@anonym_605e69 a nestačí ísť iba na spoveď? Cudziu ženu skutočne nič do jej sexi. Keby boli manželia tak čo? Bude počítať jej plodné dni a mimo nich bude s nimi v spálni, aby nemali sex, kedže nepôjde o splodenie dieťaťa?

elz1920
Včera o 20:11

V generácii rodičov a starých rodičov boli bežné "predčasné" pôrody krátko po svadbe v 20-ke, moja svokra (86) mala otca, ktorý bol nemanželský syn a určite nebola jediná. Všelijaké rodinné konštelácie boli aj v chudobných, aj v bohatých či "lepších" rodinách.
A teraz sa tu hráme na svätých, cudných a nábožných? V 38?
Ale idzte s tým do r... dakam. Dobre vám niektorým prepína.

anonym_628e13
Včera o 23:23

😂😂😂😂😂 Aspon ze nie je medzi vami pichnuta v jednej posteli.
Ale asi nikto z vas nebude uplne kompletny. Lebo toto si normalny dospely clovek nenecha... 😄

anonym_09dc86
Včera o 23:40

Ano so svokrou sme spali na jednej izbe. Prvu noc som s nou spala ja, druhu manzel a tu tretiu si uz nespominam, ale pripustam moznost, ze sme spali v posteli vsetci spolu ako jedna velka stastna nastavajuca rodinka. Akoze robis si srandu, alebo toto myslis naozaj vazne?! 🤣🤣🤣

anonym_0755fe
Dnes o 01:23
@anonym_9248dc

Tá jeho matka ma pravdu,z kresťanskeho hľadiska je sex pred svadbou hriech. Len na to ide trochu divne,lepsie by bolo v tom duchu syna vychovať. Je x ľudi,ktorí majú sex až po svadbe a to z nich nerobí menejcennych chudákov. Takze ani z matky nemusite robiť drbnutého nekompletného debila.
Autorka,tá svadba je už naplanovaná?

@anonym_9248dc ja by som sex az po svatbe nechcela ani zadarmo😀 kupovať mačku vo vreci,3 týždne od "chodenia", 1vy plnohodnotný sex, 3 dní od zoznámenia, testovanie "😀 sme s manzom skoro 23 spolu🥰 a je to oblasť, v ktorej ak by mi partner" nesadol" nie sme spolu

lenka13332
Dnes o 04:51

@hksls koľko máte rokov ? Ak pod 18 tak ok. Ak viac tak to si pekne v prdeli že ti dáka teta organizuje kedy šukať na výlete

poleva
Dnes o 06:24
@lenka13332

@hksls koľko máte rokov ? Ak pod 18 tak ok. Ak viac tak to si pekne v prdeli že ti dáka teta organizuje kedy šukať na výlete

@lenka13332 pisala vyssie ze 38 maju🫣

Strana
z2