icon

Má právo ich vyhodiť?

8. júl 2023

S priatelom som rok byva u mna 4 mesiace. Mam doma 3 micky. Poslednu dobu sa vyhraza, ze ich vypusti von lebo su nevychovane. Neda si povedat, ze macka nie je pes. Neskacu po linke drzia sa iba pri zemi a sedia v okne. Kupil sivosnu pistol a niekedy ich aj bez priciny strieka vodou z coho ma najvacsi stres jedna z nich a zacala chodit mimo wc. Stalr mivicita ze mam macky radsej ako jeho lenze on im brzdovodne ublizuje

Strana
z2
babovka2321
8. júl 2023

Nezastavam nazor, ze zviera je nad cloveka, alebo rovnocenne, ale v tomto pripade vyhod toho blbca z domu, micky si nechaj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cyberk
8. júl 2023

Skvely priatel :D fakt ze.. to chces byt s takymto vo vztahu, ked vidis ako sa sprava k zvieratam? bezdovodu ich striekat vodou... otazka casu kedy aj tebe bezdovodne slahne niecim -.-

abbey1
8. júl 2023

Túto otázku myslíš vážne?

isadoraisa
8. júl 2023

Autorka musí byť blbá ako tágo

lilli68
8. júl 2023

vyhoď priateľa, byt je tvoj, a tou pištoľou by som postriekala jeho a potom ju polámala

jana_eyre_2
8. júl 2023

Tak to mi pride dosť choré.. nie, nemyslím že ma na to právo - je to tvoj byt, on prišiel k tebe a mačky máš už dlhšie.. ak mám byť úprimná, neviem si predstaviť mať vzťah s niekým kto ubližuje bezbranným.. veľa to predpovedá o tom ako empatický dokáže byť k slabším.. ako sa bude chovať potom k deťom? Sila..

abdn16
8. júl 2023

Nie, ale ty mas pravo vyhodit jeho.

roja01
8. júl 2023

Nie, ty mas pravo vyhodit jeho.

sense
8. júl 2023

Prepáč, v tomto prípade by šiel ale on. A to néo som extra milovník maciek, hoci máme dve ale chcel ich partner. Vedel o tom ze mačky máš a býva u teba

dskjhfdlkdjhl
8. júl 2023

Evidentne blby vyber priatela. Nech si rozkazuje vo svojom byte a Ty si najdi niekoho normalneho.

syslik81
8. júl 2023

majitel zvierat si musi najst partnera kt rovnako miluje zvierata ..samozrejme treba aj kompromis-ak neznesie mcky v postely - treba ich to odnaucit ... ale nie tym,ze sa bude vyhrazat a stresovat ich .. ja mam psa aj macku .. priatel si hold musel zvyknut,ze chlpy su u nas aj ked sa snazim ako chcem .. dokonca chudak v noci vyhadzoval mys co macka dovliekla- jeho vina kedze zabudol zavriet okno ... ale ak by som si mala vybrat ci on alebo zvierata kt tu boli pred nim a to roky tak je volba jasna .. chlap sa da nahradit velmi lahko a rychlo

deti95060810
8. júl 2023

mačky si mala ešte pred príchodom priateľa - tak tam majú väčšie právo ako on...

vanilka3
8. júl 2023

Mam tiez dve macicky, ale ak vy sa k nim moj partner spraval takto a este nedajboze sa vyhrazal, ze ich vyhodi, moje city k nemu by hned boli na boli na bode mrazu.
Ak ta chce, tak aj s mackami, musi akceptovat, ze ich mas.
A ver, ze to iste by od teba vyzadoval aj on ak by mal psa .

vanilka3
8. júl 2023

A este mi napadlo, ktovie co im robi poza tvoj chrbat ked nie si doma :(

monikkatt
8. júl 2023

Ty mas zvierata, pride nejaky k*kot ktory po nich strieka vodu, stresuje ich a chce ich vypustit a ty sa pytas ci to moze??? Letel by cez zavrete dvere

simca06022011
8. júl 2023

Máš právo ho vyhodiť. Toto by ra povedal, nebodaj si doniesol pištoľ alebo sa vyhrážal, tak letí...

sissy27
8. júl 2023

A tohto este nazyvas priatelom?? Raz by to spravil a letel by cez zavrete dvere…

sara07
8. júl 2023

raz by povedal že vyhodi mačky z bytu alebo proste zviera ktore je moje v mojom byte, v tom momente by letel a veci von oknom
to je ako tak šialene málo chlapov že si s takým blbom ???

kitycat
8. júl 2023

Jaaaj, on asi dobre trtka lebo ba conine by ti bol taky..

huxy
8. júl 2023

Mala by si nájsť priateľa, ktory ma mačky rád, alebo ich aspoň toleruje.
Ja osobne by som nešla bývať k niekomu, kto má doma mačky, ešte k tomu tri. Ja mačky nemusím, keď chodia vonku pri dome, ok, nevadia mi. Ale v byte nie!!! V tomto by sa mali partneri zhodnúť.

kacena4
8. júl 2023

vyhodila by som jeho.... ak budete mat dieta ako sa k nemu a popr. aj k tebe postavi?? tiez bude dieťaťu ublizovat?

1gramofon
8. júl 2023

On, podľa mňa, celkovo nemá rád mačky. A tými rečami, že máš radšej mačky než jeho, to je trosku manipulativne. Chce v tebe vyvolať výčitky aby si sa jednak nehnevala za to co robí a jednak ta tak možno ukeca najprv vyhodiť jednu, potom druhu a potom rovno aj tu tretiu.
Nájdi si niekoho komu mačky nevadia, lebo inak budeš stále riešiť šikanu a budeš trpieť aj ty. Teraz mu vadia mačky, potom bude niečo iné, pri mačkach to asi nezostane. Prečo si to myslím? Lebo šiel k tebe bývať aj keď vedel, že tam budú mačky, ktoré mu isto nevadia až teraz a snaží sa dosiahnuť aby bolo podľa neho.
Možno sa mýlim, ale nesnaží sa ta obmedzovať aj v iných veciach?

olimuc
8. júl 2023

To bol fakt jediny, co nemal kde byvat, ze sa Ti usiel taky blb. Nastahuje sa s igelitkou a hra sa na frajera. Asi by som mu tu igelitku zbalila a poslala ho odkial prisiel

226lenka
8. júl 2023

Vyhoď priateľa

jazula
8. júl 2023

Blbec. Zhnusil by sa mi a šiel by on.

hladamematku
8. júl 2023

Bože to čo máš za tyrana? Veď to je čistý psychopat. Po mačkách budeš druhá na rade, za to dám svoju pravú ruku.je to klasický postup, začne skákať po krku tebe..

viestta
8. júl 2023

Mackysem, macky tam ale takeho blba by som vypakovala velmi rychlo. Clovek ktory nema rad zvierata, zachadza s nimi ako ten tvoj je clovek agrasivny a nic na nom by mi nestalo za to aby som tolerovala jeho agresiu
Teraz sa vrsi na mackach potom sa bude vrsit na tebe.

simona20201309
8. júl 2023

@isadoraisa súhlasím.... normálny človek nemá 3 mačky v byte 🤢

bessie12
8. júl 2023

len raz by toto urobil mojim zvierata a letel by cez zatvorene dvere.
@simona20201309 a to je zle, ked ma 3 macky v byte ?? Ja som mala viac ako len macku v byte. Zverinec som mala v 1 izbe. V mojej izbe, kde som aj spala.

Strana
z2