Partner mi dal na výber

10. sep 2020

s priatelom sme spolu 4 roky a kedze bol dlhodobo mimo a mne bolo smutno zadovazila som si macky samozrejme po jeho suhlase. Teraz sa vratil domov a dal mi na vyber bud macky pojdu prec alebo si ich necham a zostaneme iba ako partneri s tym,ze on bude byvat u rodicov kim si najde nahradne ubytovanie a ja budem byvat s mackami. Problem je ze micky su uz skoro rocne a su to surodenci extremne na seba naviazany a micka je naviazana na mna. Neviem co mam robit.

dzulli1980
10. sep 2020

Nevieš? ... ja osobne by som ho poslala kade ľahšie ... ak nemáte deti, o to ľahšie by to bolo ... zdravé partnerstvo je, okrem iného, aj o kompromisoch ... takéto vydieranie by u mňa neprešlo ... veď s mačičkami súhlasil, tak čo teraz rieši?

mlska19
10. sep 2020

Uprimne?Poslala by som ho dokelu,a to bez rozmyslania.Chlap,ktory nema rad zvierata,nie je pre mna.Zviera nie je vec,ktoru odhodim,lebo sa pankovi zrazu nepaci.

anita6666
10. sep 2020

Nechať si mačky. Nie je o čom. Tie ti dajú viac lásky ako nejaký bulo.

marseillefan
10. sep 2020

Tak ako sa micka naviazala na teba, tak sa naviaže na hocikoho iného, kto ju bude mať rád a bude ju kŕmiť. Mačky sú nezávislé tvory, neviažu sa na ľudí tak ako psy. Ale skúsil by som ho presvedčiť, aby to vyskúšal aspoň na dva mesiace a možno si ich obľúbi. Moja manželka dlho nechcela mačku, nakoniec mi povolila jednu, ktorej sa zo začiatku ani nedotkla. Už máme tri mačky.. podotýkam, že ich máme všetky v dome (aj keď je ich púšťame často von).

rooberta
10. sep 2020

Tak ale toto je krute, najprv suhlasi a potom spinavo vydiera. By som ho... 😡

tncka
10. sep 2020

Uz by nebol priatel

renata5
10. sep 2020

Ja mačky nemusím takže by som si vybrala jeho ,ale máme psíka a keby mi dal na výber mal by zbalene.

kaia
10. sep 2020

@marseillefan, velky omyl. Macky nemaju rady zmeny, ajked neposluchaju v style psa, naviazu sa tiez.

seraa
10. sep 2020

@dzulli1980 😂😂 to ke vtip? Ma poslat 4 ročného priateľa a vybrat si mačky 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️??

deti95060810
10. sep 2020

neznášam keď mi niekto dáva blbé podmienky. Takže už len z trucu by som si vybrala mačky....Lebo vieš, dnes sú to mačky a o krátky čas si ktovie čo zas vymyslí....😉

dzulli1980
10. sep 2020

@seraa A čo ju s takým mužom čaká? ... rozprávka? ... veď s mačkami súhlasil a teraz vydiera? ... podľa Teba je to OK?

janci05
10. sep 2020

A čo si myslel. Najprv súhlasí a potom daj ich preč, už si sa s nimi zabavila. Však to nie sú plysaci. Je to živý tvor. Spýtaj sa ho prečo súhlasil a teraz dáva ultimáta. Divné.

seraa
10. sep 2020

Podla odpovedi uz chapem preco je vela osamelých zien s mačkami 😁.
Partnerstvo je o žene a muzovy a neksor deti nie o mačke a psoch
Vybrat si mačku miesto 4 ročného vztahu je choré
Tie co tu pisu , ze on nie je dobry clovek lebo nema rad zvierata tak co ste potom vy , co nemate radi ludi ale preferujete zvierata teda? S nim prec bez milosti hlavne, ze mačka ostane Wow velmi ludske ... choré

seraa
10. sep 2020

A dalsia vec chcem vidiet vsetke tieto hrdinky ako by poslali svoj vztah a manželstva do kelu kvoli mačke .. ale inej sa dobre radi.. ved ona bude sama s mačkami a celou špinou okolo , ze? Nie vy..

dzulli1980
10. sep 2020

Tu ani nejde o mačky ... ide o to, že s tým, aby si autorka tie mačičky zadovážila, partner súhlasil ... a teraz, keď sa vrátil je proti ... dosť divné, či?
@seraa

seraa
10. sep 2020

@dzulli1980 halo? Naozaj? Proste niekto neznesie mačky a teraz co? Zena ma poslat 4 roky do kelu? A nechat sk zvierata , ktore su zvierata a ani nemaju co byt v byte? Mech teda rieši vztah a ako sa správa ale vybrat si mačky ? No ak nestojí za nic ok ale ak stoji?

katka281
10. sep 2020

Partnera by som poslala do kelu s takym ultimatom, to sa takto nerobi ze si zadovazim domace zviera a ked si zmyslim tak ho vykopnem. Vsak s tym suhlasil, musel vediet ze macky sa nedozivaju len jedneho roka. Potom su plne utulky kvôli takymto ludom alebo su kadekde po ulici chudence. Zadovazenie zvierata si musi clovek dobre premysliet, vsak to nie je hracka ale zivy tvor. Ja by som sa takto chlapom vydierat nedala 😉 nejako by som si to s nim vykomunikovala, mozno zmeni nazor.

ledgerka
10. sep 2020

nechala by som si macky

sono2
10. sep 2020

@seraa sa za ne vydá 🤣🤣

0silvia0
10. sep 2020

toto sa nerobi, zviera je zivy tvor a ked si ho clovek zadovazi, ma k nemu zavazok. Ty si si ich oblubila, mali ti robit spolocnost a ked sa pan velkomozny vratil, macky splnili ucel, mas ich dat prec? Jeho jednanie je necitlive a krute.

petulda333
10. sep 2020

@seraa ale pokial tie macky neznesie, tak jej ich nemal odsuhlasis, nemyslis? Netvrdim, ze ma zahodit vztah, ale jeho chovanie je cudne

ckocka
10. sep 2020

Pre život je vhodný partner ktorý chápe, že od zodpovednosti sa neuteká.

lenuliatko84
10. sep 2020

@seraa moja rec.preto mame tolko osamelých zien s mackami

vilma7
10. sep 2020

Podľa mňa chce asi ukončiť vzťah, len je poserko byť priamy a hľadá tvoju slabú stránku. Tak využije k tomu mačky..

jaskolka
10. sep 2020

Neviem, ale chápem obe strany,ona bola osamelá, tak si kúpila mačky, on síce súhlasíl s mačkami, ale očividne len na dobu, keď bude preč.Toto zrejme si neujasnili predtým,ako to bude po návrate domov. Teraz prišiel, a vidí, čo to je mať v byte domáce zvieratá. Ak to ma byt jediný dôvod rozchodu, že on nechce proste tie zvieratá v byte,úprimne, to by som asi nepochopila. Ok, akceptujem milovníkov zvierat aj všetko, ale hádam rozhodovať sa medzi mačkou a partnerom... Zase nepreháňať to...

.

panelacikova
10. sep 2020

neviete okolnosti a už chlapa idete ukameňovať. a čo ak autorka prosíkala o mačky pred rokom s tým, že keď už bude spolu s ním, mačky pôjdu preč? a teraz to tu neuviedla, len aby ste jej hladkali ego? alebo sa chlap pred rokom zľutoval a v duchu si mohol myslieť, že ju to prestane baviť, alebo že jej mačky pokapú alebo keď sa vráti, jednoducho ona nebude mať problém dať mačky preč... viete, nie každý človek je závislý na zvieratách. niektorí zvieratá jednoducho v byte fakt nechcú..

katkabg
10. sep 2020

Boze a to co je za dementa...

seraa
10. sep 2020

@0silvia0 Ano k mačke treba záväzok k človeku nie 🤦🏻‍♀️On nech ide

ckocka
10. sep 2020

@jaskolka
@panelacikova
Ono je niekde bežné zadovážiť si zviera dočasne a potom ho vyhodiť?

panelacikova
10. sep 2020

@ckocka ale my nevieme, ako to u nich bolo. my netušíme, či ona napísala úplné znenie danej minulosti. viem, ako to tu na koníku chodí. 99% žien neuvedie celú pravdu, len aby ich ostatné ľutovali. to nič v zlom. neverím tomu, že jej to odsúhlasil s nadšením a sľubom, že potom sa o mačičky budú spoločne starať. navyše, ak som ju správne pochopila, súhlasil s jednou. ona má dve.. akoby ani nechcel zviera a ona si natruc zadovážila hneď dve naraz. nechce sa mi veriť, žeby bol rok hotový od šťastia z toho, že žena má doma mačky a potom sa zrazu vráti a dá takúto podmienku