icon

Má právo mi manžel nadávať škaredými slovami?

marisska
20. apr 2011

Poradte....Má právo mi partner vynadať, ked som vyvolala hádku? Vynadal vám už niekedy manžel či priatel že pi..a prij...na ??? Viete si asi domyslieť, čo tie slovička znamenaju.... že vraj lebo som vyvolala hádku....a nestalo sa to prvýkrat.... ospravedlňuje ho vobec niečo? má právo mi takto nadávať?

libka1
22. jan 2016

@kristina2323 no tiez mas styl ako drevorubac, nehovorim len o style pisania. rozmlatit decku, aj ked mozno pubertalnemu a neprijemnemu hubu tak, ze sa 3 dni nenazralo ako ty pises 🙄 😖 😖 ako sa spravas ty k druhym tak sa spravaju aj oni k tebe. neviem co ti poradit, akurat ze toto je velmi zle co popisujes a bud to stopnes a zacnes nieco so svojim zivotom robit, alebo si budete nadavat a zit takto cely zivot...

moni244
22. jan 2016

@kristina2323 jedine, co lutujem, je to 3,5 rocne dievcatko, to, ako sa spravas ty sama na nej uz urcite zanechalo nasledky a bude taka ista ako mater s otcom dokopy

emilia25
22. jan 2016

No nikdy nerob druhému to co nechces aby robili tebe.takze najprv od seba zacat a dat si do poriadku nervy nejakému doktorovy takto sa zena nikdy nesmie chovat pokial je slusne vychovana a obzvlast ked to je cudzie dieta.a muzovy sa necudujem ved ti to vratil za dceru.a naozaj toto vyjadrovanie no hnus.u nas sa ani zvieracimi slovami nehovori ani tak nikoho neoslovujeme.fakt brutal zivot a chuda to dieta co s neho vyratie.

stevvvka
22. jan 2016

@marisska ahoj marisska.

nie, manzel nema pravo ti nadavat. ani partner. ani nikto na to nema pravo.nikto. ak spravis nejaku chybu, je pochopitelne, ze druha strana ta na to upozorni, ale slusne. moze aj kricat, sme ludia a nie vzdy sa vieme ovladnut.

mozno sa mylim, ale dala by som ruku do ohna za to, ze tvoj partner si ta nevazi.
pravdepodobne si jeho otec nevazil mamu, a tak si aj tvoj partner nevazi ani svoju mamu. a kedze je to vzor spravania k zenam vseobecne, prevdepodobne si vobec nevazi zeny...a su vsetky pre neho pri...bane...a podobne. pokial taki muzi nepochopia, ze zeny su sice niekedy nelogicke stvorenia, a niekedy budu radsej mrznut v peknych topankach ako byt v praktickej teplej ale skaredej obuvi, a nebudu respektovat zenske rozhodnutia, tak taki muzi ostanu namysleni, a vo vztahu nikdy nikdy nikdy nebudu povazovat partnerku za rovnocennu bytost hodnu lasky a ucty. ak nie ste zobrati, a mas kam ist, chod na tyzden dva prec. k rodicom, ku kamoske, ked nemas ku komu, aj do hotela. povedz, ze kym si ta nebude vazit, nevratis sa k nemu. a ver mi, ze za ten tyzden si uvedomis, ze dokazes zit aj bez neho a potom bude zavisiet len od teba, ci ty mu dovoli, aby sa k tebe s prosikom vratil. ja viem, ze nechces zahadzovat spolocne straveny cas. mozno ma aj dobre stranky. ale ucta a respekt musia byt, inac ten vztah nie je plnohodnotny a nema zaklad pre harmonicke vychovavanie deti.

stevvvka
22. jan 2016

@marisska a pokial tvrdi, ze mas si vstupit do svedomia a nevytacat ho....nie je to tvoja chyba, ze on sa vytoci a rozculi. nemozes za to. nie si na vine!!! je to manipulator.

predstav si situaciu, ze si doma na materskej, dietatu idu zubky, je nervozne, a si chora, mas hnacku...manzel pride z roboty, nie je navarene ani upratane,( lebo behas cely den medzi zachodom a babatkom) on je unaveny, hladny a dietatko akurat place.... na koho bude nadavat? na teba? na decko? mal by sa v takom pripade ovladat a nevybuchnut, ale nieco mi hovori, ze ten tvoj by ti akurat vynadal.....

stevvvka
22. jan 2016

@miriatko prosim, prosim, odid od neho. ja ti aj peniaze poslem.
aby si po porode cistila orcany zachod?????
aj deti ti povarujem, a kludne prid byvat ku mne, myslim to smrtelne vazne. tvoj "chlap" je obycajne hovado.

jajami
22. jan 2016

@kristina2323 juj,toto sa ani neda citat, to vyjadrovanie,sposob. :(

kristina2323
22. jan 2016

Par dni som nebola doma,,,,,,,stacilo len tak malo aby sa uz niekto spamatal,,,,,,,,,

kristina2323
22. jan 2016

@jajami ja viem je to drsne ale ten kto to nezazil,ten to nepochpi,to nie je normalne aby sa 13 rocne decko takto chovalo,od malicka bolo v nemocnici,mater nevedela varit,decko bolo iba na jogurtoch,zakuskoch a na cokolade,,,,,furt bolo na infuziach,ja som sa o to starala vyvarala denne teplu stravu,jej mater ma vlacila po uradoch ze jej zanedbavam lekarsku starostlivost,jak to ze neniuz v nemocnici ved tam bola od mala,,,chora hlava,,,,,decko sa otocilo o 360 stupnov,mater jej pomotala hlavu len zby si ju ziskala,naslubovala jej kraviny co vsetko jej kupi,decko bolo u psychologicky,psychologicka povedala ze jeto schyzofrenik,aby sa uvedomila,jej mater nikdy nerobila,nema ziadnu sko,u nic,zarabalasiako slapka,

dominikav123
22. jan 2016

@kristina2323 cize ty si zmlatila 13 rocne dievca, ktore zjavne nie je psychicky v poriadku ano ? prosim povedz ze si len vymyslas

libka1
22. jan 2016

@kristina2323 radsej to uz nerozvadzaj, lebo to len zhorsujes cele 😅 zamysli sa nad sebou prosim ta, mam pochybnost o tom ze vsetci okolo teba nie su v poriadku a ty jedina si ok 🙄

kristina2323
22. jan 2016

Ked sa nevlastna matka stara o nevladstne decko ,nevychovane,rozmaznane,je to strasne,,nieco vam poviem,,,vyziapala si klavir,kupili jej klavir,nepotrebuje to ale ona to chce,nikdy na nom nehrala ale proste ho ma lebo je to rozmaznane a upistane,vyziapala si tablet isiel jej par dni,znicila ho,,,,babka z dedkom povedali ze to musi mat lebo ona to proste chce,tak jej ho kupili,,,tak sme sa koli tomu vadili,prisla zo skoli,nonstop na tablete ,potom to len vrieskalo ze nejde do skoly lebo neni naucena,,,,,ale za vsetko mohli stary rodicia lebo ju tak vychovali,ja som povedala stop a bolo zle,decko zacalo klamat vymyslalo si choroby,nechodilo do skoli len mobil,teblet a pocitac,,,,,,mater ju tak zblbla decko sa zmenilo zo dna ns den ,z kazdym cvivila,manipulovala ale ku mne si to nedovolila lebo vedela ze mne cez rozum neprejde,a chytila nervy,

kristina2323
22. jan 2016

@libka1 si prectav ze to pomohlo,ona 13 rokov nedostala bitku,racej jej dali to co chcela len aby neziapala,pretoze keby nemala to co chce tak by sa zazovala materi,a toho sa oni bali vies,ona tak strasne klamala ,urobila zo seba chudatenko,zo mna urobila spinu,sadla si na zem a vrieskala len tak bez priciny,ju to proste bavilo,nikdy som nic take nezazila,aby niekto si

vymyslal blboviny a este sa na tom bavil,,myslim si ze 13 rocne decko je uz na tolko velke aby vedelo co robia,l

kristina2323
22. jan 2016

@dominikav123 ano dostala,a jej to pomohlo,lebo nikdy pred tym bitku nedostala,a preto si dovolila to

co si dovolila,

libka1
22. jan 2016

@kristina2323 pomohlo tak ze teraz chodi niekde v cechach do osobitnej skoly ci co si to presne pisala? 😅 ani preCtavit si to neviem...

kristina2323
22. jan 2016

No tak mater ju tam dala,ked bola tu v meste ucila sa jak tak normalne,ale do osobitnej chodi vraj preto lebo to ma blisie a neni to narocne ucivo,to bolo zlate decko ale akonahle sa jej mater objavila na slovensku,mi sme ju nespoznavali jak ju mater spracovala,moja mala uz potom robila to same co ona,sadla si na zem a vrieskala,teraz to uz nerobi,uz sito nedovoli,preto junedavam dtarym rodicom na cely den,lebo by mi ju pokazili

emilia25
22. jan 2016

Ach normalne rozmýšľam co si o tomto celom príbehu mám myslieť.miesto toho aby riešili stav a vážnu diagnózu dievčatka tak ju trebs riadne zmlstit.a isto dostalo riadnu nakladačku aj 3 dieťa boze ved co si to ono vlsstne dovoľuje.fskt odporúčam tiez zajst k psycholigovy na nejaké ukludnujuce lieky.

ikulka07
22. jan 2016

@kristina2323 nedalo sa nereagovať .... si ty normálna? zbiť dieťa až tak, že sa 3 dni nenažere - ako si sama napísala...hnus. Je mi ľúto tvojho 3,5 ročného dieťaťa ... s akou "matkou" to žije.

kristina2323
22. jan 2016

Dievcence uz to nerieste dobre?dostala preto lebo si to zasluzila,stalo sa to pred 7 mesiacmi,uz je prec ,je u mamky,co chcela to ma dobre?a tske si tto zasluzi

kristina2323
22. jan 2016

@ikulka07 kazda jedna ktora by bola na mojom mieste,ani jedna by to nezniesla ,tomu ver!a ja mam uz mam iny zivot,,,,,,,ja som to len dala zo seba von!

kristina2323
22. jan 2016

@kristina2323 keby na teba niekto vypraval klamstva tiez by sa ti to nepacilo,a keby si ju nezobere mater tak skonci v ustave

kristina2323
22. jan 2016

@kristina2323 keby na teba niekto vypraval klamstva tiez by sa ti to nepacilo,keby po tebe niekto bliakal bez priciny ,len preto lebo to soplanca to bavi?

kristina2323
22. jan 2016

@ikulka07 nikomu by sa to nepacilo keby si jeho decko vymysla klamstva a tesi sa z toho ze niekomu ublizi,mne sa koli nej zhorsil zdravotny stav,schudla som 12 kilov,nikto s tym nic nerobil lebo to bolo proste ich rozmaznany milacik,a pomohlo to uz si to viac nedovolila

emilia25
22. jan 2016

Vy ste mali riesit hlavne tu diagnózu asi nevieš co si napísala za diagnózu ked ste to neriešili ved práve to klamstvo suvisi s tou chorobou oni si myslia ze vravia pravdu a tá doktorks tiez stals za prd ked vám nedala lieky ved to su ľudia co pocuju v hlave hlasy boze kde to žijete vas za vrieť za to dievča by bolo malo.

kristina2323
22. jan 2016

@emilia25 ale ona sa tak chovala preto lebo je to mater kazala,to povedala aj decka psychologicka,ona je proste omotana a nikto nevedel co jej mater nadlubovala az potom sa priznala preco robila to co robila,ja som ju naucila varit,piect,jej mamke to akurat zahrao do karat

timea7
22. jan 2016

@kristina2323 a vlastne na čo nám to sem píšeš, keď sa to stalo pred siedmymi mesiacmi? Prečo ju riešiš?

emilia25
22. jan 2016

@kristina2323 tak malá tu diagnózu ci nemala.pretože uz pri dospelom človeku sa berie svojprávnost a vy ked ste ju neliecili co fskt nechspem.

moni244
22. jan 2016

@kristina2323 ty si proste nekompletna a zeny ako ty nemaju mat rodiny, lebo to zlo v sebe siria dalej

kristina2323
22. jan 2016

@moni244 ha ha ha ja uz mam iny zivot,ona dostala pravom

libka1
22. jan 2016

@kristina2323 ty si vobec pamatas co si pisala vcera o 14:14? to je ten iny zivot? ach... 😕