Má právo mi manžel nadávať škaredými slovami?
Poradte....Má právo mi partner vynadať, ked som vyvolala hádku? Vynadal vám už niekedy manžel či priatel že pi..a prij...na ??? Viete si asi domyslieť, čo tie slovička znamenaju.... že vraj lebo som vyvolala hádku....a nestalo sa to prvýkrat.... ospravedlňuje ho vobec niečo? má právo mi takto nadávať?
@jane124 čo je to za vzťah? poznám jeden pár, čo mi dlhé roky tvrdili, že aj hádky sú prejavom lásky. Je to zvláštne. Nikdy som tomu neverila a oni áno. A nakoniec to dopadlo katastrofálne. Časom to prišlo do štádia, že deň čo deň si nadávali, urážali sa, kričali po sebe. A to podľa mňa teda prejav lásky nie je určite. Len nie každý si to uvedomuje 😖
@memery ty váhaš, čo máš robiť? Iný nebude, na to zabudni. A neospravedlňuj ho, že sa nespamätal z rozvodu. Je to primitív, ktorý ťa nemá za nič. Len využíva to, že si mala rozum niekde inde, ako si mala mať, keď si za ním lietala....
Inak nechápem, ako normálna dospelá osoba môže založiť tému s takýmto názvom - má právo mi manžel nadávať škaredými slovami? - to je hádam jasné, či?
@memery chod prec a co najrychlejsie... detom si zivot este neskazila, ale ked tam zostanes, tak to veru urobis.. mysli na to, ze toto je model, ktori oni podvedome budu vnimat ako normalny... chod mame, urob detom pekne leto, daj sa dokopy a mozno este budes mat stastie aj na normalneho chclapa a otca pre svoje deti... a ked nie, samej ti je urcite lepsie ako s clovekom, ktory ta bije, nadava ti a co robi detom ani nespominam... drzim palce, najtazsie bude rozhodnut sa odist, ale uvidis, ze neolutujes...
Veruže mi bolo esej lepšie deti boli šťastné a aj ja hoc na dedine som drela ako mula ale bola som šťastná.Tu už dlhšie nie som.dnes už vypisuje sladké sms no ja nereaguje.uz nech je zajtra a oddydem.musím aj koli deťom aj koli sebe oni ma len vidia stále plakať.
velmi ti drzim palce, rozhodla si sa spravne, uz to len dotiahni do konca... nezaslusi si vas ani trochu...
Urcite nema pravo.... vobec divne polozena otazka..... dovoli si, co mu prejde. Keby si mu dala najavo ze taketo spravanie mu neprejde, nedovolil by si to. Ludia sa k nam spravaju ako im dovolime.
@obsadenemeno mňa by to tiež zaujímalo, ako reagujú ženy, keď sa to stane prvý, druhý krát. Nechajú to tak? Nesmelo sa ohradia? Urobia cirkus Humberto a napriek tomu to muž skúsi znovu? Je fakt taký buran alebo len potrebuje ženu ponížiť? Možno oboje, 😒
a v blbej pozicii su tie zeny aj preto, ze kvoli debilovi si znicili vztahy s inou rodinou... mali klapky na ociach a dnes je moderne zatvorit sa do zlatej klietky s dotycnym a davat vyroky "nikoho nepocuva - je to moj zivot!!", a potom sa daco doserie a dotycna nema kam ist... lebo je to pre nu ponizujuce prist domov za rodicmi a priznat, ze mali pravdu.
@mima4 samozrejme sú aj rodičia, ktorí by mali najradšej dcéru uviazanú pri sebe, ide im o ich pohodlie, nie o ňu, ale to sú výnimky. Väčšine rodičov záleží na tom, aby ich dieťa bolo šťastné. Veľa žien tu aj píše - rodičia mi hovorili, boli proti tomu, no ja som bola zamilovaná....rozhádala som sa s celou rodinou kvôli nemu....nepočúvala som ich....ale vždy je lepšie prísť so sklonenou hlavou, ako pokašľať celý život seba a najmä deťom.
@timea7 vela zien ma uz podvedome zakodovane (mozno model z detstva, ci z predchadzajuceho vztahu) ze on to tak nemyslel, ze bol vytoceny/vystresovany/opity/vyprovokovany atd. Davaju vinu sebe, ze keby neurobili/nepovedali/nepozreli sa blbo nanho, tak by na nich nevyskocil. Vina je zaujimava vec? vlastnost? pocit? A taky sikovnik to vie pekne vyuzit
@obsadenemeno a ešte to ovplyvňuje veľa faktorov - pocit zlyhania, hanby, keď manželstvo nevyšlo, strach zo samoty, strach z existenčných problémov.....potom sa dúfa do nemoty...a ak je ešte žena vychovávaná v duchu - trp, len aby dobre bolo....niečo si mu pred oltárom sľúbila...že sľúbil aj on, na to sa taktne zabúda. Nemalú zásluhu má na tom aj situácia v našom štáte . zárobky také, aké sú, z nich je takmer nemožné existovať žene samotnej, ak jej muž neplatí a ten jej neplatí, lebo pružnosť našich súdov....nižší zárobok žien na tom istom mieste, ako by mal muž....tendencia hrnúť sa mladá do manželstva a rodičovstva - bez našetrených peňazí, pracovných návykov....nemožnosť zamestnať sa v hladových dolinách....žiaľ mohla by som menovať ďalej 😒 😒 😒 😒 😒 😒
Veď práve moja rodina sa správa ku mne ako k handre lebo som odišla k nemu ale ja dom sa s mamou nepohadala prečo sa mám ja ospravedlniť keď som jej nič neurobila?bola dom nastvana to z no len o ja dom doma robila a prišla sestra a ona len opekacka grilovacka ale urobit nic!stvalo ma ze som tam bola len na robotu a mama mala radšej ich.odisla som aj z trucu.na ma nechcela aby som odisla lebo vedela že jej nebude kto mať robiť.viem že chce aby som sa vrátila ale je moc hrdá aby mi to povedala.odkazuje to len po druhej sestre.lenže ja by som chcela aby mi to povedala ona.že jej chybame ze nás chce.ja som urobila prvý krok aj keď povedala ze nás nechce vidieť chodím k nej s deťmi.
@marisska ahoj...ako si nakoniec dopadla?
@marisska tiez by ma zaujimalo, ako to dopadlo...

Nie je to vymyslenénaozaj to tak je.ja som sa koli nemu czdaka uplne vsetkeho .moja rodina to nechcel ale ja som bola zAlubena.nastrbili sa tym vztahy s mojou rodinou aspon z jej časťouteraz sa snazim dat moj vztah z mojom mamou dokopy a ak tak sa k nej vrátim.bývame v jeho byte a pri každej príležitosti mi to vitke.ja už nie som šťastná chyba mi moja rodina ja tu nemôžem ísť nikam.ľutujem deň keď som sa tu nasťahovali.chlapci du tu tiež nešťastný.mam pocit ze on sa ešte nespamätal z rozvodu a má z toho psych.problémy no nechce si to pripustiť.ja som bola za psychologickou a ona mi trafí odísť.ja som psyický na ba dne.ja už len na lexaurine.včera mi znova len do p..a ku..nadával tak som di dala rovno 3.dom prenho milión krat kurca na druhu a vsetky co ma picu sú len kury u neho.taketo nadavky ja mam.