icon

Má význam ostať vo vzťahu kvôli deťom?

bumbac05
28. sep 2016

Ahojte

S partnerkou sme spolu uz 6 rok. Mame spolu 2 krasne deti.
V lete sme prekonali krizu ked som sa dozvedel o jej nevere.
Aktualne mam pocit ze ma uz nelubi a ze je so mnou kvoli peniazom.
Rozpravat sa o tom nechce. Odbije to tym ze posli peniaze a neries to.

Neviem co mam robit. Stale ju lubim ale ma to vyznam zotrvat vo vstahu kvoli detom ?

Dakujem

bumbac05
autor
29. sep 2016

@viskupovaandrea povedala mi ze ma ma rada.. citim ze ma uz nelubi. Pride domov a rozprava so mnou ako s kamaratom.

bumbac05
autor
29. sep 2016

@dankagirl Kamarat mi hovoril to iste .. s odporucanim " najdi si milenku"

bumbac05
autor
29. sep 2016

@lulupilatova sak o to sa pokusam..

stella333
29. sep 2016

@obsadenemeno
@charity Ja teda neviem kolko mate zeny odzite, ale teda ja mam okolo seba aj u seba, mnozstvo problemov vo vztahoch aj nevier a vzdy tam boli vo vtahoch aj ine problemy. Poznam aj vztahy kde boli neverne zeny a vzdy tam boli na vine obaja, muzi tie zeny zanedbavali, mozno ich brali ako sluzky co navaria, upracu ,postaraju sa o deti a vecer su pritulne, ze aj zeny mali nejake potreby sebarealizacie, alebo pocitu, ze si ich niekto vazi na to akosi manzelia zabudali. Takze z tejto diskusie vobec nie je jasne v com je problem a preco nevere a veta "snaz sa" bez dalsieho vysvetlenie o nicom nehovori.

bumbac05
autor
29. sep 2016

@lubkavargova1 nikde som nepovedal ze je to OK .. samozrejme ze to boli ... ale da sa cez to prezit .. ak by sme nemali deti tak urcite uz na zaklade tohoto nebudem snou ..
Ani ja niesom anielik a robim chyby a tiez som niekolko krat zlyhal.
To si uvedomujem.
Nepochopil som pointe toho co si pisala ? citala si si nazov temy ? (nieje ona je kurwa a on anielik)

bumbac05
autor
29. sep 2016

@obsadenemeno teraz mi kontroluje telefon 🙂 a nepotrbujem sa teraz silou mocou s niekym vychrapat akoze na odplatu.. to sa rovno odstahujem

lubkavargova1
29. sep 2016

@bumbac05 dobre, tak to napisem polopato, aby si pochopil: nie taky vztah nema dalsi vyznam. Obaja ste si na vine a spravili ste niekde obaja velky preslap za co aj tak pykaju deti.

bumbac05
autor
29. sep 2016

@lubkavargova1 dakujem za vysvetlenie.. som nechapavy :D
obaja velky preslap ? takze keby som jej daval viacej penazi tak to bude safe ?

obsadenemeno
29. sep 2016

@stella333 no ked ten vo vztahu (jedno ci zena alebo muz) kto bol neverny povie len "snaz sa" a odmieta akukolvek inu diskusiu a este aj vyzaduje "posli peniaze a nestaraj sa" tak potom sa ten druhy moze aj rozkrajat a nic s tym nenarobi. Ano, problemy tam mohli byt. Ale v tomto pripade snahu riesit tieto problemy vidim len z autorovej strany, podla toho, co pise, ona nejaku debatu ci riesenie odmieta.
A co mam odzite? No k tomuto som sa vyjadrila z vlastnych skusenosti, lebo aj ja som riesila partnerovu neveru ale bohuzial, z jeho strany tam nebola ziadna, ziadna snaha nieco riesit. On si dodnes nepriznal, ze urobil nejaku chybu, aj ked ja som si svoje priznala. (jediny dovod ktory kedy uviedol bolo, ze musel umyvat riad 😠 hm, ak mate ekzem na oboch rukach od prstov po plecia a vsetko, este aj gumove rukavice drazdia do nepricetnosti - ale to som bola hrozna semetrika podla neho, lebo som ho nutila umyvat riad)
Ja som si uvedomila, co som ja mozno nerobila spravne a poucila som sa. Mozno preto mam terajsi vztah uz 12 rokov a stale je vsetko ok?

obsadenemeno
29. sep 2016

@bumbac05 nikde som netvrdila, ze sa mas s niekym vyspat....a preco ti kontroluje telefon? Podla seba sudim teba?

bumbac05
autor
29. sep 2016

Tak mam napadnicky ktore som pred tym odhanal .. o tom som jej povedal .. mozem sa len domievat ze to nema uplne nahaku

charity
29. sep 2016

@bumbac05 No nema. Je to ohrozenie jej zdrojov. Nemyl si majetnictvo a ziarlivost s laskou.

0silvia0
29. sep 2016

@bumbac05 a to o tých nápadníčkach si jej povedal zo zúfalstva? či si chcel nejakú žiarlivosť v nej vzbudiť? 😔Neviem, či si správne docielil, čo si chcel týmto...

bumbac05
autor
29. sep 2016

@0silvia0 nie povedal som jej o tom este pred tym ked sa to dialo (cca rok dozadu bola jedna zamestnankyna do mna poblaznena)

tutu_1
29. sep 2016

Ono v prvom rade keď je človek konfrontovaný s neverou partnera je to sok, hnev, pocit zrady, a bezmocnosti. Tam ide bokom všetok zdravý rozum, za všetko môže ten druhý, co som take spravil/a ze som sa dočkal/a takej zrady ? Ako to prežíva druha strana to neviem a dúfam ze ani sa to nedozviem, no myslim si, ze to musí byt tiez riadny zmätok v hlave...
@bumbac05 otázka je ci bola vždy len na peniaze, alebo sa zmenila počas vzťahu s tebou ? Ak je pravda prvá verzia, tak potom je zbytočne plakať nad rozliatym mliekom. Vedel si do čoho ideš a napriek tomu s ňou máš 2 deti a ešte k tomu aj mimo manželstva. Celé zle. Ak je pravdivý druhý výrok, tak treba hľadať príčinu prečo partnerka obmedzila svoj záujem len na tvoju peňaženku. Z mojich skúsenosti v rámci rozvedených kamarátok to bolo spôsobene zlým správaním sa k partnerke. Nuž odpoveď poznáš len ty sám.

lubkavargova1
29. sep 2016

@bumbac05 joooj boze... preco si hned chlapy myslia, ze vsetko je o prachoch????

No co ja viem, mozno si bol drzgros o ktorych tu bezne citame kde sa zeny vyplakavaju...a jej stacilo na pobluznenie "ze dakto kupil letenku a zobral na lod"....a bolo to.

Cisto novodobe babovky su toto chlapy...ja koncim, a prajem vsetko naj. Ale nie tebe a tvojej priatelke, ale detom. Vy ste si uz dodrbali zivot, tak sa snazte im nedodrbat. Lebo nerada by som mala o par rokov v klientele dalsich "cvokov" ktorym znicili zivot rodicia.

tetapetra
29. sep 2016

@bumbac05 nema to zmysel. Hlavne nikdy sa neobetuj kvoli detom.

charity
29. sep 2016

Je mozne, ze to, ze je na peniaze, na zaciatku skryvala. Ale mohla to byt jej motivacia na rychle otehotnenie po kratkom vztahu.

tutu_1
29. sep 2016

@lubkavargova1 Čítaj charity ta uz mu to stihla vysvetlit ze si nemá záujem zamienať s ohrozením zdrojov OMG

tutu_1
29. sep 2016

@charity Bože ty musíš mat s ľudmi len tie najhoršie skúsenosti, co príspevok to perla, preco si taká ultimativna a všetko hrotis a neguješ ?

charity
29. sep 2016

@tutu_1 Skús si prečítať môj príspevok z 13:19. A pochopiť, čo som ním myslela.

mandala77
29. sep 2016

@bumbac05 v neistote nie je nikto rád. Myslíš, že ide fungovať vo vzťahu kde len jeden chce a má záujem? Čo by si poradil kamarátovi keby zažil presne čo Ty? Čo v Tebe sa jej tak drží? Keď ona nemá voči Tebe slušnosť a úctu aby Ti to vysvetlila a nejako sa snažila ale chce od Teba aby si sa Ty snažil. Veď ona to za vinu dáva Tebe. Inak by sa zachovala tak, že by mala k tomu čo povedať, ale vie, že Ty ju moc miluješ. Je prirodzené, že niekto ak urobí prešľap, tak cíti vinu a snaží sa to odčiniť. Ona prešľap urobila a čo robí? Vinu dáva Tebe. Plať a snaž sa.

Ženy fakt nemajú rady slabých chlapov. A potom s nimi takto zametajú a vydierajú ich. Vie, že máš rád deti, že Ti na nej záleží atď. Vie, že si to všetko k Tebe môže dovoliť, preto to robí.

charity
29. sep 2016

@mandala77 Normálna žena partnera cez deti nevydiera. Takže takto by som to nezovšeobecňovala.

salfusco
29. sep 2016

miliony roznych nazorov a teraz si vyber,kde je pravda 🙂

tutu_1
29. sep 2016

@charity čítam všetko od teba v tejto téme, ale kam sa ty dostávaš vo svojich myšlienkových pochodoch to uz je extrém 🙄

charity
29. sep 2016

@tutu_1 Ja citam tiez vsetky Tvoje prispevky a nekomentujem Tvoju pasivnu agresivitu, ani to, ze radis nieco ine ako sama hovoris, ze by v case krizy pomohlo Tebe. Daj mi pokoj. Dakujem.

tutu_1
29. sep 2016

@charity moja situácia bola diametrálne odlišná ze by preto ? A sorry ale ja nie som sama pretvárka cmuk sem cmuk tam a za chrbtom si vylejem srdce niekomu inému. Zároveň mam veľa kamarátov s ktorými mame rôzne pohľady na svet a cez to všetko sme kamaráti. Ale proste je extrém sekať za každú cenu zo seba frajera lebo veď mam skusenosti ukážem a dokážem to celému svetu a z každého spravím narcistickeho psychopata. Vies ty tu ženu vôbec nepoznáš, nepoznáš jej motívy, predpokladám ze ani s nimi vôbec nezdieľas spoločnú domácnosť. Vôbec ta nezaujímajú základne informácie a hop uz si s ňou hotová. A to je pre mna absolútne nepochopiteľne a neakceptovateľné obzvlášť ak v profesijnom živote je toto tvoja náplň prace.

charity
29. sep 2016

@tutu_1 Beriem na vedomie Tvoj nazor. S klientami nepreberam sukromne info cez verejne fora. Spravidla s nimi komunikujem cez sukromnu postu, telefon alebo osobne. Budiz Ti to utechou. Tu pisem len o info z fora edukativnou formou, aby nahodny citatel mal sancu si uvedomit, ze Aha, o takomto priznaku toxickeho vztahu som uz cital. Obracaju sa na mna ludia cez internu postu so svojimi podozreniami na psychopatiu u partnera a nastastie nie vzdy sa ich dojem potvrdi. Prajem Ti pekny vecer.

Suhlasim s Tebou, ze je neakceptovatelne robit odhad len z prispevkou z fora. Navrhujem, aby si sa toho drzala aj Ty, ked posudzujes mna a utocis na moju profesionalitu.

bumbac05
autor
29. sep 2016

@lubkavargova1 tak na co davas otazky ked pises ze koncis ?

" joooj boze... preco si hned chlapy myslia, ze vsetko je o prachoch?????" nie nemyslim si tak mi to proste povedala..

"No co ja viem, mozno si bol drzgros o ktorych tu bezne citame kde sa zeny vyplakavaju...a jej stacilo na pobluznenie "ze dakto kupil letenku a zobral na lod"....a bolo to."
aktualne davam 1300 eur na spolocny ucet.. ked sa vyskytne urgentna situacia a tak platim zo svojho. Ma rozne poziadavky napr vlasntne auto .. ale to jej za daneho stavu nebudem kupovat.

Cisto novodobe babovky su toto chlapy...ja koncim, a prajem vsetko naj. Ale nie tebe a tvojej priatelke, ale detom.

Dakujem

tutu_1
29. sep 2016

@charity Ja absolútne nespochybňujem tvoje vzdelanie, veď netuším co robíš. Len si to skús prečítať po sebe, hneď v úvode je elaborát ohľadom narcistickych psychopatov. A co je nemenej podstatne zjavne som si to tu nevšímam sama. Uz je len na tebe ako s touto spätnou väzbou naložit obzvlášť ak si sa s ňou nestretla prvý krát.
Tiez ti prajem krásny večer.