icon

Má zmysel ostať s manželom iba kvôli deťom?

noname_mama
17. mar 2017

Ahojte mamicky, potrebujem poradit. Dlho som zvazovala, ci sem pisat, ale uz som v koncoch. Ma zmysel ostat s manzelom iba kvoli detom? Manzelstvo nam nefunguje, mame dlhodobu tichu domacnost zo strany manzela. V svetlych chvilkach sa vieme rozpravat o neutralnych veciach, o nasom vztahu a problemoch vobec. Akonahle zacnem taku temu, uz je ticho. Ticho u nas vladne uz viac ako pol roka. S domacnostou mi nepomaha, o deti sa nestara. Maximalne sa s nimi na chvilku pohra a chvilku postrazi. Ale ani na to strazenie sa uz nemozem na 100% spolahnut po tom, co nechal rocne dieta same doma. Cas travi v robote (dovolenku si necerpa, prepada mu) v zahrade, alebo v pivnici. Z jeho penazi viacmenej nezijeme. Manzelsku poradnu som navrhla, ale odpovede som sa nedockala... Vopred dakujem za rady a nazory ako dalej...

Strana
z3
ukulela
28. mar 2017

@noname_mama nepojde nepojde - skratka povedz,. ze tam chodis ty a teraz iode o to, aby si sa ty citila dobre a dala do kopy a ked mu na tebe este aspon trocha zalezi, tak tam pojde s tebou. hrat jeho hru - ok, nemas ty problem, chodim tam ja a moj terapeut potrebuje aj tvoj nazor, aby mi vedel pomoct ...
drzim ti palce.

magdus89
15. júl 2020

@noname_mama spýtam sa takto. Zmlatil ťa už niekedy že si mala modriny?

bona
15. júl 2020

@magdus89 diskusia je z roku 2017 a autorka je neaktívna..

magdus89
15. júl 2020

@bona v pohodke škoda

bubulatko
30. mar 2021

@lilitela presne tak...

Strana
z3