icon

Majú muži po práci právo na pokoj?

26. sep 2025

My sa stále hádame lebo keď príde z roboty on chce svoj pokoj chce byť na telefóne ,xboxe ,počítači ..dneska napr kúpil a namontoval lampu potom zaletoval diery v stenách a preňho je to veľká robota. ja som doma s chrbticou ešte že žijeme s mojou mamou ktorá sa o mňa stará, jemu sa vyslovene nechce o mňa starať ,práčku nevyvesi musí mama aj nám vari mama on sa stará iba o malú, dvojročnú ...je síce pravda že za 6 rokov spolu, mám stále problémy s tým chrbtom alebo so psychikou niesom ako ostatné ženy čo makajú lebo nemôžem ale ani on tak kto má pravdu ...dosť po sebe kricime lebo mi hovorí že stále dačo je so mnou ...ale môžem ja zato že mi príroda nadelila taký chrbát a psychiku ? Som sa prišla vyzalovat lebo sa cítim naozaj menejcenna :( a chcem vedieť či naozaj všetci muži potrebujú ten svoj slávny klud ...

Strana
z5
anonym_e70e7e
27. sep 2025

Najlepšie by bolo, ak by vás mama oboch kopla do zadku. Tá je najväčšia obeť celého príbehu. Normálne ju ľutujem.

rorino
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c80abe ale čoho má dosť ?? Že sa o nás stará moja mama ??? Že keď chcem s ním tráviť čas on radšej spí ?? A nejde som mnou nikde do mesta ? To radšej pôjdem s kamoskou a jeho nechám tak a aj tak je nasraty clovek mu nevyhovie

@anonym_autor písala si,že sa nemôžeš ani pohnúť,musíš ležat,a odrazu ideš s kamoškou do mesta?Pisajaxsi,že zo začiatku raký nebol.Nrbude problém v chlapovi,žeby bol lenivý....

culienka
27. sep 2025

Na druhej strane, ja keď prídem z roboty tiež sa musím starať a oddýchnem si až keď doma porobím. A muž to isté. Žiadne že prídeme domov a ideme hneď oddychovať . Jakú ženu si zobral takú ma, jeho problém, neviem čo ho tu všetci ľutujú ešte môže byt rád, že svokra sa mu stará o decko aj o ženu kým je v práci . A bolo by mi vrcholne trápne keby prídem domov a svokra sa mi stará o moje vlastné dieta. Sexovat mu s ňou nevadilo tak nech sa stará teraz…

minenkaa
27. sep 2025

Autorka chces sa predbiehať komu je horšie v živote?
Ver ,že by si nebola ani v prvej stovke

anonym_1bf217
27. sep 2025
@anonym_40f448

@anonym_1bf217 prečo tak žiješ?nebojís sa, že ťa hodí o zem?to sa mať nemáš rada či prečo????

@anonym_40f448 Ale nehodí..som zvyknutá. A zase nie vždy každý deň. Chodíme veľa aj ha výlety, s kamoškou, rodina sa stretávame.

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_e70e7e

Najlepšie by bolo, ak by vás mama oboch kopla do zadku. Tá je najväčšia obeť celého príbehu. Normálne ju ľutujem.

@anonym_e70e7e presne mama a decko sú tu tie osoby čo sú najhoršie na tom v tomto príbehu

bambulkaaskatulka
27. sep 2025
@yosi

@anonym_autor Môj kamarát sa mi takto sťažoval, že príde z práce a ženu mu hneď dá na krk deti, lebo ona s nimi bola pol dňa. To by bolo spravodlivé keby on nebol celý deň v práci. Ona má druhu polovicu dňa voľno, on nemá voľno vôbec. Je to spravodlivé? Podľa mňa nie, len ona si to neuvedomuje, že sa nedelí len čas s deťmi

@yosi jop. Bolo by to tak ako hovoríš, keby žena mala naozaj pol dna voľno...ale tvoj kamoš zrejme za voľno považuje pranie,varenie, upratovanie... alebo sa tieto domáce práce spravia samé?

anonym_f28462
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f28462 to by ma najprv muselo odseknut aby som mohla niečo robiť

@anonym_autor to si seknutá roky? Čo by si robila, keby mama musela ísť do nemocnice so žlčníkom a bolo by sa treba starať ešte o ňu?

anonym_115436
27. sep 2025

Obdivujem tvojho muza, ze si ta zavesil na krk a teraz to zrejme chudak aj lutuje. S tvojou psychikou mozes byt rada, ze sa na teba nejaky chlap ulakomil. Skus sa na to pozriet z opacnej strany. Ty by si prisla z prace usmiata keby ta doma cakala dalsia sichta a zena ako ty?. Mna by to teda ubijalo ako tvojho muza. Takze v tomto pripade drzim stranu tvojmu muzovi.

anonym_443978
27. sep 2025

@anonym_autor Fascinujúce ako to tu všetko postupne dávkuješ... Teraz sa dozvedáme, že od 11tich rokov máš závažnú psychiatrickú diagnózu, že pred piatimi rokmi ti diagnostikovali záväzné problémy s chrbticou (dieťa má 2 roky...), 3krat do roka si hospitalizovaná, ako samoplatca chodíš k fyzio, na rôzne terapie, platíš si trénera vo fitku, ... Nikdy si nepracovala a ani nebudeš. Manžel sa nehodí k tebe a mame. Už pár týždňov si seknutá, nedokážeš ísť na wc, ale keď doperie práčka, tak hneď skáčeš, aby manžel nemal pripomienky.
Manžel príde domov z práce, niečo urobí v dome (namontuje lampu napr. a zaletuje diery, ako píšeš) a venuje sa dieťaťu. Okrem toho zarába v práci, aj aby si tt mohla platiť fyzio, terapie, fitko....
A neraz sa, ale skôr by si mala so svojou extrémnou obezitou tráviť čas v prírode, nie v meste, viac by to to prospelo. A vziať tam aj dieťa.
A áno, aj ja potrebujem istý čas oddych po práci a to som samoživiteľka, prídem z práce po 17tej a cca polhodinu potrebujem určite pre seba, potom sa venujem dieťaťu, škole, domácnosti...

petulda333
27. sep 2025
@culienka

Na druhej strane, ja keď prídem z roboty tiež sa musím starať a oddýchnem si až keď doma porobím. A muž to isté. Žiadne že prídeme domov a ideme hneď oddychovať . Jakú ženu si zobral takú ma, jeho problém, neviem čo ho tu všetci ľutujú ešte môže byt rád, že svokra sa mu stará o decko aj o ženu kým je v práci . A bolo by mi vrcholne trápne keby prídem domov a svokra sa mi stará o moje vlastné dieta. Sexovat mu s ňou nevadilo tak nech sa stará teraz…

@culienka tak asi citas nieco ine,ona sama pise,ze on sa stara o dieta

petrao2
27. sep 2025

asi pojdem do pekla za to co napisem ale je mi to jedno
Raz som videla film v ktorom sterilizovali zeny ktore nemali ziadny prinos pre spolocnost aby sa nerozmnozovali a aj ked to bolo krute aj matky by mali prejst psychotestami
Naco ma dieta ked si taka chora?
Lutujem len vase dieta a tvoju mamu
A ani sa necudujem tvojmu muzovi ze je taky ked ma doma prasnicu 150 kilovu bez zaujmu a snahy nieco zmenit
Aj ja mam problém s chrbticou, celkovo klby ale chodim do prace, mam dceru, doma mame všetko ako sa patrí a nemusime sa hadat kto je s cim na rade a mozme si aj oddychnut spolu
Z tvojej dcery vyrastie tvoja kopia kedze v takom prostredi bude vyrastat

petulda333
27. sep 2025
@petrao2

asi pojdem do pekla za to co napisem ale je mi to jedno
Raz som videla film v ktorom sterilizovali zeny ktore nemali ziadny prinos pre spolocnost aby sa nerozmnozovali a aj ked to bolo krute aj matky by mali prejst psychotestami
Naco ma dieta ked si taka chora?
Lutujem len vase dieta a tvoju mamu
A ani sa necudujem tvojmu muzovi ze je taky ked ma doma prasnicu 150 kilovu bez zaujmu a snahy nieco zmenit
Aj ja mam problém s chrbticou, celkovo klby ale chodim do prace, mam dceru, doma mame všetko ako sa patrí a nemusime sa hadat kto je s cim na rade a mozme si aj oddychnut spolu
Z tvojej dcery vyrastie tvoja kopia kedze v takom prostredi bude vyrastat

@petrao2 toto aj ja hovorim. Mame v meste romku,kazdy rok ma male dieta,uz snad 5 od narodenia je s nim von,kde su starsie neviem. Ci prsi,ci fuka,ci pali slnko. Zobre na ulici. Uplne mimo. Take zeny,aj z osady hned po prvom sterilizovat. Deti necaka ziadna buducnost. Ziadny prinos pre spolocnost. Co sa da to znicia..

anonym_443978
27. sep 2025

@anonym_autor Autorka a manžel vedel o tvojej diagnóze, keď si ťa bral za manželku? A čo na to povedal, keď ste sa rozhodovali, či mať dieťa?

A prosím, môžeš nám teda opísať tvoj bežný deň, keď je manžel v práci a ty si o.k.? A ako často to asi je, keď nemáš zdravotné problémy?

anonym_f6385a
27. sep 2025

Ste dve ženy doma a ty ešte chces od muža ktorý zarába peniaze aby prišiel domov a robil okolo domácnosti?veď píšeš že mama ti pomáha ako ja som žena a neviem si predstaviť prísť z roboty domov unavená a ísť napr.kosit a môj muž a svokor alebo otec celý deň doma 🫣

maranta_leuconeura
27. sep 2025
@anonym_autor

@maranta_leuconeura to sú také kecy čo píšeš

@anonym_autor a to tvoje su trapne rozpravky a vyhovorky, aby sme ta lutovali. Nic sa neda. Vsetko je proti tebe. Muz je najhorsi. V skutocnosti si leniva ako vos a maximalne nezodpovedna, ze si v takom zdravotnom stave na svet priniesla dieta.

anonym_c43492
27. sep 2025

Mám v rodine človeka, ktorý je po niekoľkých mozgových príhodách, ochrnutá polka tela, nohu vláči za sebou, ruku nezdvíhne, ale CVIČÍ! je aktívny, hoci tlačí pred sebou vozík, ale chodí aj na prechádzky, stravuje sa zdravo...atď. To, že si seknutá ešte neznamená, že sa musíš prejedať a nestrážiť si svoju váhu. Samé výhovorky z tvojej strany. Vstúp si do svedomia a ten tvoj muž by mal požiadať o rozvod, vziať dieťa a odísť. Lebo pri tebe ich nečaká pekná budúcnosť.

qrstxyz
27. sep 2025
@anonym_44f467

Aj mne by vadila taka gula ako ty na nohe, ani do koca ani do voza, ako matka a zena si nemozna

@anonym_44f467 vážne? Ty s nimi v rodine žiješ, keď si toto dovoľuješ autorke napísať?

mircalla
27. sep 2025

@autor

hneď bežím a spravim to, mám proste OCD že nech je všetko hotové neznášam prádlo v práčke

dalej pises, ze nemozes nic robit

Tak sa rozhodni, co z toho

Tak asi takto: Z nadvahy mas problemy s chrbtom, ktore neriesis. Z problemov s chrbtom mas dalsiu nadvahu. Z nadvahy a problemov s chrbticou mas depresie a psychicke problemy. Vsetko toto je preto, ze si dost leniva a chyba ti disciplina na niecom pracovat

Riesenie? Schudnut, riesit problemy s chrbtom (su z nadvahy)--> lepsia pohoda

anonym_b8da2e
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b8da2e zaujímave že od roku 2020 čo mám veľké problémy chodím cvičiť každy týždeň ku fyzio na vlastne náklady ..ďalej každé 3 mesiace absolvujem takisto na a vlastné náklady terapie ako rázová vlna elektrina laser parafin ..nikdy som nedostala od poisťovne ani cent ! A napriek tomu som uz dlho ležiaci pacient ..neurochirurg mi povedal že proste mám šťastie na takúto chrtbticu a že tieto epizódy sa mi budu opakovat a že nemám nič robiť v predklone a šetrit sa uz nafurt

@anonym_autor nie je fyzio ako fyzio…dobrého si treba zaplatiť

kremlicka250
27. sep 2025

@anonym_autor nie, moj manzel pride domov a automaticky sa zapoji do chodu domacnosti v ktorej zije. Myslim, ze viac k tomu nie je co dodat🙂

anonym_d6b9e4
27. sep 2025

My s manželom, keď prídeme domov, tak si uvaríme kávu a čaj, chvíľku oddýchneme, porozprávame sa o tom, ako sme sa mali cez deň a dohodneme, čo treba spraviť a ideme na to ... Ja si myslím, že každý má právo na oddych, keď príde po celom dni - žena, muž, či deti ...

anonym_0bb8d9
27. sep 2025

Smaozrejme, že sa má starať viac, viac ako mama, aj o teba. Chápem, že kto príde z práce, potrebuje vypnúť, ale aj žena na materskej potrebuje vypnúť od decka, zvlášť ak je chorá ako ty.

anonym_0bb8d9
27. sep 2025

A ešte dodám, že poznám v mužovej rodine viac chlapov, ktorí takto fungujú - ísť do robty je celá ich práca a zvyšok času sa venujú svojim záľubám. Žena s dvoma, troma malými deťmi a domácnosťou sa môže aj zblázniť keď robí všetko sama. Ale najsmutnejšie na tom je, že tie ženy si to nechajú, lebo takto otročili aj ich mamy a svokry a myslia si, že tak je to správne. No otrasné niečo! Našťastie aspoň v mestách toto nefunguje a ženy sa nesprávajú samy k sebe ako handry.

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_0bb8d9

A ešte dodám, že poznám v mužovej rodine viac chlapov, ktorí takto fungujú - ísť do robty je celá ich práca a zvyšok času sa venujú svojim záľubám. Žena s dvoma, troma malými deťmi a domácnosťou sa môže aj zblázniť keď robí všetko sama. Ale najsmutnejšie na tom je, že tie ženy si to nechajú, lebo takto otročili aj ich mamy a svokry a myslia si, že tak je to správne. No otrasné niečo! Našťastie aspoň v mestách toto nefunguje a ženy sa nesprávajú samy k sebe ako handry.

@anonym_0bb8d9 ja žijem cely zivot na dedine a moj muz to tak nikdy nerobil

anonym_0edd93
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_439fee dakujem za odpoveď asi všetky ženy čo tu píšu robia zo seba otrokyne pre mužov naozaj by som chcela vedieť že by keby boli na mojom mieste čo by robili keby dospelý chlap prišiel z roboty a ľahol si najedol a tým to končí jednoducho nieje chlap do života nič sa mu nechce a keby aj áno tak mi rozpráva že čo všetko on chudák musí robiť

@anonym_autor ale ved ani ty nie si zena do zivota, tak ste si kvit. A ja sa mu ani necudujem, ze ho to s tebou nebavi. Mat doma taku knedlu, co sa len stazuje a treba ju obskakovat... a zivit samozrejme

majka2
27. sep 2025

@anonym_autor moja zlatá. Ja mám prh na dvoch miestach chrbticu vychýlenu tlak cukrovku a atď. Manžel tiež zdravotné problémy máme 4,5, 10,16a 18 ročné deti starých rodičov ďaleko a žijeme pracujeme sme tu. A predstav si sú ženy čo majú aj horšie diagnózi ako máš ty aj ja a fungujú v chrbte má seklo už tak veľa krát och ešte že máš tu mamu a je normálne keď človek príde domov že si chce oddýchnuť bol v práci nie pri mori na pláži ty si doma a tiež len ležíš moje nervy. Och

euka210
27. sep 2025

@anonym_autor ano, niekedy chcel 15min na vydychnutie ked prisiel domov. Ja tiez chcem trochu klud ked pridem domov, aby som "prepla".
Moj tiez domace prace nemusi, radsej pojde do zahrady ci okolo domu robit, majstrovat. Ale ked som chora, tak sa postara o deti.
Ale nikdy mi nevycital, ze to mam robit ja, lebo som doma...
Tiez mam zdravotne problemy, ale nikdy mi nic nevycital. Ani ja mu nevycitam chorobu, lebo vekom prisli. My sa drzime toho, v zdravi i chorobe, stasti i nestasti, az do smrti spolu.

anonym_e56e5b
28. sep 2025

tak ja tu budem za divnu ale ked pridem domov z prace nerobim nic...s detmi ulohy, navarim veceru obcas a to je cele. Upratujeme cez vikend pripadne piatok vecer ale cez tyzden sa venujeme hobby a oddychujeme, citame knihy, pripadne kratka vychadzka von , detto moj muz

ghoul_
16. okt 2025

@anonym_autor každý by mal mať po práci právo na pokoj

Strana
z5