icon

Majú muži po práci právo na pokoj?

26. sep 2025

My sa stále hádame lebo keď príde z roboty on chce svoj pokoj chce byť na telefóne ,xboxe ,počítači ..dneska napr kúpil a namontoval lampu potom zaletoval diery v stenách a preňho je to veľká robota. ja som doma s chrbticou ešte že žijeme s mojou mamou ktorá sa o mňa stará, jemu sa vyslovene nechce o mňa starať ,práčku nevyvesi musí mama aj nám vari mama on sa stará iba o malú, dvojročnú ...je síce pravda že za 6 rokov spolu, mám stále problémy s tým chrbtom alebo so psychikou niesom ako ostatné ženy čo makajú lebo nemôžem ale ani on tak kto má pravdu ...dosť po sebe kricime lebo mi hovorí že stále dačo je so mnou ...ale môžem ja zato že mi príroda nadelila taký chrbát a psychiku ? Som sa prišla vyzalovat lebo sa cítim naozaj menejcenna :( a chcem vedieť či naozaj všetci muži potrebujú ten svoj slávny klud ...

danica2711
27. sep 2025
@bambulkaaskatulka

Haha toto je trol, dámy. Na jednej strane je ležiaci pacient a na druhej hneď skáče a má ocd, že všetko musí byť hotové. A ešte 3 hospitalizácie mesačne. Ale problém je seknutie a predtým platničky a 150 kg. 🤦

@bambulkaaskatulka presne toto som práve chcela napísať

anonym_f28462
27. sep 2025
@anonym_autor

@vladuska20 ako si prišla na to že mám v posteli kopec žrádla ? Váhu som naberala postupne lebo chodím na 3 hospitalizácie ročné a nabrala som lebo beriem veľa silných liekov na priberanie medzi nimi je aj liek čo berú anorektičky na pribratie

@anonym_autor brala som pred rokmi hormonálne lieky, lebo som musela. Pribrala som z nich, ale nie preboha toľko kg! Pribrala som asi desať a dala som ich dolu, lebo som chcela, lebo mi bolo jasné, že ak priberiem ďalšie, tak sa už z toho nevyhrabem a kg naviac môj zdravotný stav zhoršia, tak tu nepíš, prosím rozprávky. Rieš svoj stav s psychológom, začni na sebe pracovať, lebo takýmto štýlom budeš skôr či skôr bez muža a už vôbec nebudeš musieť riešiť, či skladá alebo neskladá bielizeň

anonym_439fee
27. sep 2025
@anonym_44f467

Aj mne by vadila taka gula ako ty na nohe, ani do koca ani do voza, ako matka a zena si nemozna

@anonym_44f467 nemožná matka , na nič žena ? Neviem či si žena alebo chlap no mám len jedno slovo a to tu asi nemôžem napísať. Asi nevieš čo je to ochorieť a mať muža lenivca. Žena pracuje, stará sa o deti, o domácnosť , nezastaví sa do večera. Muž príde o pol 4 z roboty a vyloží nohy. Akože haloooooo, robota ma byt rozdelená rovnocenne a rovnomerne. U nás nie sú rozdelené ženské a mužské roboty. K hrncom ho nepustím ale ostatné urobí. Fuj niektorí ľudia sú pekne sorosty a každý komu sa páči tato odpoved tvoja je hnoj a odpad… úplne dno. Grcam

anonym_2ad948
27. sep 2025

Teda ja byť tým mužom, uz som dávno preč.Vsetky problémy mas z extrémnej obezity a lezania roky doma.Kazdy uz bol seknuty a nie raz a takto nerozkysol.Chuda dieťa a matka co je v jednom kole.

sense
27. sep 2025

Takýto príspevok tu bol pred pár dňami. Sedí aj doba vzťahu aj vek dieťaťa ...ešte aj prerábka domu.
Pôjdem proti prúdu ale áno chlap má právo po práci si oddýchnuť, aj ja si po práci oddýchnem.....nečakám odpoveď ani teraz keďže ani v minulej téme neostali otázky zodpovedané

anonym_c80abe
27. sep 2025

Mala by si začať riešiť seba, váha je u teba extrémny problém a výrazne ti komplikuje život.
Muž má toho celého pravdepodobne už dosť, aj on si má právo oddýchnuť.

abbey1
27. sep 2025

@anonym_autor Chudák chlap a ešte väčšie chúďa to dieťa.

autor
27. sep 2025
@anonym_439fee

@anonym_44f467 nemožná matka , na nič žena ? Neviem či si žena alebo chlap no mám len jedno slovo a to tu asi nemôžem napísať. Asi nevieš čo je to ochorieť a mať muža lenivca. Žena pracuje, stará sa o deti, o domácnosť , nezastaví sa do večera. Muž príde o pol 4 z roboty a vyloží nohy. Akože haloooooo, robota ma byt rozdelená rovnocenne a rovnomerne. U nás nie sú rozdelené ženské a mužské roboty. K hrncom ho nepustím ale ostatné urobí. Fuj niektorí ľudia sú pekne sorosty a každý komu sa páči tato odpoved tvoja je hnoj a odpad… úplne dno. Grcam

@anonym_439fee dakujem za odpoveď asi všetky ženy čo tu píšu robia zo seba otrokyne pre mužov naozaj by som chcela vedieť že by keby boli na mojom mieste čo by robili keby dospelý chlap prišiel z roboty a ľahol si najedol a tým to končí jednoducho nieje chlap do života nič sa mu nechce a keby aj áno tak mi rozpráva že čo všetko on chudák musí robiť

autor
27. sep 2025
@anonym_c80abe

Mala by si začať riešiť seba, váha je u teba extrémny problém a výrazne ti komplikuje život.
Muž má toho celého pravdepodobne už dosť, aj on si má právo oddýchnuť.

@anonym_c80abe ale čoho má dosť ?? Že sa o nás stará moja mama ??? Že keď chcem s ním tráviť čas on radšej spí ?? A nejde som mnou nikde do mesta ? To radšej pôjdem s kamoskou a jeho nechám tak a aj tak je nasraty clovek mu nevyhovie

maranta_leuconeura
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_439fee dakujem za odpoveď asi všetky ženy čo tu píšu robia zo seba otrokyne pre mužov naozaj by som chcela vedieť že by keby boli na mojom mieste čo by robili keby dospelý chlap prišiel z roboty a ľahol si najedol a tým to končí jednoducho nieje chlap do života nič sa mu nechce a keby aj áno tak mi rozpráva že čo všetko on chudák musí robiť

@anonym_autor vykopli by sme takeho muza z domu, naco by nam bol? Lenze pokial potrebujes opatrovatela pre seba a dieta, tak to mas tazke. Radime ti tu dobre, vas ,,vztah" je davno mrtvy, ale ty sa musis pozbierat najprv zdravotne, aby si mohla dalej uvazovat co so zivotom samozivitelky, lebo peniaze ti nespadnu same z neba

autor
27. sep 2025
@anonym_2ad948

Teda ja byť tým mužom, uz som dávno preč.Vsetky problémy mas z extrémnej obezity a lezania roky doma.Kazdy uz bol seknuty a nie raz a takto nerozkysol.Chuda dieťa a matka co je v jednom kole.

@anonym_2ad948 psychicke problémy ti asi nič nehovoria ...ja mám zaplateného aj trénera vo fitku no lenže zase som musela prestať cvičiť lebo zase ma seklo neviem ako to riešia iné ženy keď ich furt seká

sense
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c80abe ale čoho má dosť ?? Že sa o nás stará moja mama ??? Že keď chcem s ním tráviť čas on radšej spí ?? A nejde som mnou nikde do mesta ? To radšej pôjdem s kamoskou a jeho nechám tak a aj tak je nasraty clovek mu nevyhovie

@anonym_autor možno má dosť neustálych hádok, výčitiek z tvojej strany a tvojej rezignácie , a prípadných výčitiek aj tvojej mami.

A ak si ty urobila ozaj maximum pre váš vzťah, a všetka chýba je len na mužovi môžeš sa aj rozviest

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor do riti,ty sa nedokazes hybat ale s kamarátkou do mesta to ide ,sa uvedom,že sa treba postaviť a hybat a ani ma po práci nárok na oddych a mama tak isto

autor
27. sep 2025
@anonym_f28462

@anonym_autor brala som pred rokmi hormonálne lieky, lebo som musela. Pribrala som z nich, ale nie preboha toľko kg! Pribrala som asi desať a dala som ich dolu, lebo som chcela, lebo mi bolo jasné, že ak priberiem ďalšie, tak sa už z toho nevyhrabem a kg naviac môj zdravotný stav zhoršia, tak tu nepíš, prosím rozprávky. Rieš svoj stav s psychológom, začni na sebe pracovať, lebo takýmto štýlom budeš skôr či skôr bez muža a už vôbec nebudeš musieť riešiť, či skladá alebo neskladá bielizeň

@anonym_f28462 to by ma najprv muselo odseknut aby som mohla niečo robiť

autor
27. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor do riti,ty sa nedokazes hybat ale s kamarátkou do mesta to ide ,sa uvedom,že sa treba postaviť a hybat a ani ma po práci nárok na oddych a mama tak isto

@minenkaa to bolo pred seknutim s tou kamoskou nie teraz už pár týždňov som odstavená len lezim a stará sa o mňa matka lebo on sa nieje schopný starať o nič

autor
27. sep 2025
@maranta_leuconeura

@anonym_autor vykopli by sme takeho muza z domu, naco by nam bol? Lenze pokial potrebujes opatrovatela pre seba a dieta, tak to mas tazke. Radime ti tu dobre, vas ,,vztah" je davno mrtvy, ale ty sa musis pozbierat najprv zdravotne, aby si mohla dalej uvazovat co so zivotom samozivitelky, lebo peniaze ti nespadnu same z neba

@maranta_leuconeura to sú také kecy čo píšeš

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa to bolo pred seknutim s tou kamoskou nie teraz už pár týždňov som odstavená len lezim a stará sa o mňa matka lebo on sa nieje schopný starať o nič

@anonym_autor a ty sa prečo už pár týždňov nehybes,si seknuta a to sa dá riesit a aj obezita

autor
27. sep 2025
@anonym_2ad948

@anonym_2ad948 ja sa od svojich 11 rokov liečim na sebapoškodovanie depresie pokusy o samovraždy na psychiatrii som bola neskutočne veľa krát to sa nedá ani spočítať proste áno keď človek chce zomrieť nemyslí na váhu ..teraz som trošku preliečená ale stále mám také myšlienky depresie ..nikdy nebudem žiť ako normálny človek

autor
27. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a ty sa prečo už pár týždňov nehybes,si seknuta a to sa dá riesit a aj obezita

@minenkaa lebo nemôžem ??? Ty si bola už niekedy seknuta ??? Nemôžem chodiť nemôžem sedieť nemôžem ísť sama na záchod ani si utriet zadok nie to ešte variť stačí ti ?

anonym_f6c588
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo si už urobila preto aby si už nebola niekoľko týždňov seknuta. Nepoznám nikoho kto by bol niekoľko týždňov seknuta bez toho aby nechodil k lekárovi, na rehabilitácie , fyzioterapiu a pravidelne cvicenie. Čo by si robila keby sekne aj muža a niekoľko týždňov sa nepohne a ešte aj mama ochorie

snowflakenel
27. sep 2025
@earlgrey

Ale sexovat vládzeš čo? ty si sa proste opustila, kebyže na zebe zapracuješ, schudneš, tak hneď by si mala kvalitnejší život...a vieš čo? mne nie je ľúto ani teba a anj tvojho muža (on isto ostáva len kvôli dieťaťu, lebo ináč z teba nemá nič)...ale ľúto mi je práve toho dieťaťa...veď čk to je za detstvo a život, keď má 150 kilovú večne fňukanúcu matku? ty sa tomu dieťatu dokážeš venovať?,
Pozri, ja som v tehotenstve pribrala 30kg, priznávam, že som sa vyžrala na prasa, nebudem sa tu vyhovárať na lieky, hormóny, psychiku a neviem čo...proste som sa vyžrala...ja som sa od pôrodu nevedela ani zohnúť, mala a mám karpálny tunel na oboch rukách, ledva som dieťa vedela v rukách držať a nakŕmiť, prebaliť, obliecť atď. ale išla som cez bolesti...nevedela som dieťa ani do postielky uložiť, lebo pri každom zohnutí ma tak bolela chrbtica, že som myslela, že zomriem...ale všetko som to robila kvôli dieťaťu!!! no a vieš kedy bolesti chrbtice zmizli? keď som si povedala, že STAČILO a schudla som 25kg! všetko sa dá...a dá sa to aj cez bolesti, len netreba žrať....a hlavne treba myslieť na to dieťa...že ono matku potrebuje, matku, ktorá sa o neho dokáže postarať...ktorá s ním pôjde von, na ihrisko, do prírody atď.

@earlgrey presne tak, treba schudnut, aj chrbat sa da do poriadku

petulda333
27. sep 2025
@anonym_439fee

@anonym_439fee aj si to citala? Ona doma nerobi nic,on sa stara o dieta,co to urobi doma a zvysok jej mama.....

tom_i
27. sep 2025

Stále len výhovorky výhovorky výhovorky... žena už sa spamätaj ... Nemôžeš držať diétu, obmedziť jedlo, nemôžeš cvičiť, vešať prádlo, vybrať umývačku... nič... len fňukať. Vlastne áno jedno môžeš, ťukať do mobilu a očakávať ľútosť...

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa lebo nemôžem ??? Ty si bola už niekedy seknuta ??? Nemôžem chodiť nemôžem sedieť nemôžem ísť sama na záchod ani si utriet zadok nie to ešte variť stačí ti ?

@anonym_autor seknuta,ja som mala a mám odlomene zo stavca,narazenu panvu,päť mesiacov korzet,tri roky som ľavú nohu ťahala za sebou,asi desať rokov som si musela lavu nohu pri nastupovaní a vystupovaní z auta dvíhať rukou,minulý rok operované plece,po troch mesiacoch som už dokázala zdvihnúť ruku ,tak isto minulý rok zlomený prst ,mám v nim 11srobov a štyri platničky,desať hodín po operacii som s ním už cvičila ,šesť týždňov po operáciu som prst už uplne normálne používala v plnom nasadení
Cvičím ,cely zivot inak by som sa nedokázala ani postaviť a chodiť
A ano bola som aj pár krát seknuta ,decko ma muselo z postele zhadzovať na štyri aby som po stvornosky prešla na záchod

petulda333
27. sep 2025

A prepac,ale veta,,ze sa nehodi k tebe a mame,, mam dost 🫣🫣

anonym_7d7970
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e70e7e on sa potom sťažuje že nič nerobím a že co som to za ženu tak radšej robi všetko mama aby ma neurazal ..proste on ma už neznáša to sám povedal že je vyčerpaný ale nemá byť z čoho proste nehodí sa ku nám s mamou naozaj asi som si zle vybrala ale na druhú stranu nebol taký všetko robil keď sme sa spoznali a sľúbili sme si v dobrom aj zlom a on keď je hádka nejaká tak sa zbalí a odíde do auta a takto má vydiera ...proste je Lenivy

@anonym_autor nehodi sa ku nam s mamou. A je to jasne. Uprimne, na jeho mieste uz tam nej som. Ani by som sa na trba nedokazala pozriet. Chuda dieta akurat.

minenkaa
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_2ad948 ja sa od svojich 11 rokov liečim na sebapoškodovanie depresie pokusy o samovraždy na psychiatrii som bola neskutočne veľa krát to sa nedá ani spočítať proste áno keď človek chce zomrieť nemyslí na váhu ..teraz som trošku preliečená ale stále mám také myšlienky depresie ..nikdy nebudem žiť ako normálny človek

@anonym_autor prečo keď máš takéto diagnózy máš vzťah a dieta

anonym_40f448
27. sep 2025
@anonym_1bf217

@anonym_autor Tak ja si oddýchnem a potom do polnoci robím co treba. Niekedy ma veru aj polnoc zastihne a spim 3-4f hodiny a ráno vstávanie na dvanástky .

@anonym_1bf217 prečo tak žiješ?nebojís sa, že ťa hodí o zem?to sa mať nemáš rada či prečo????

yosi
27. sep 2025

@anonym_autor Môj kamarát sa mi takto sťažoval, že príde z práce a ženu mu hneď dá na krk deti, lebo ona s nimi bola pol dňa. To by bolo spravodlivé keby on nebol celý deň v práci. Ona má druhu polovicu dňa voľno, on nemá voľno vôbec. Je to spravodlivé? Podľa mňa nie, len ona si to neuvedomuje, že sa nedelí len čas s deťmi

zuzubb007
27. sep 2025

Ľutujem tvoju matku, už má nejaký vek a určite by chcela v kľude sama žiť, namiesto toho má Vas všetkých na krku, tiež ešte by ste sa mohli dáko spamätať a osamostatniť, ďalšia vec koľko vážiš, keď máš problémy furt? Mne to príde aj ako výhovorka, prepáč mám platnicku v prdeli a fungujem od rána do večera, ty budeš mať aj psychicky problém zrejme, čo sa nečudujem teda chlapovi, že mať doma depresívnu ženu je koniec vzťahu, začni sa dávať dokopy a prestať sa len vyhovárať na všetko, keď si doma celé dni nehnevaj sa malo by byť všetko porobene, čo očakávaš chlap celý deň v robote, otvorí dvere a maka ďalej?