Maju to horšie obsluhovaní ľudia, alebo ktorí niečo vedia?
Vezmite si situaciu že ste naprikld jedina osoba v domacnosti ktorá ovlada starostlivost o domacnost co sa tyka upratovania a varenia atd a ak nie ste doma ta osoba je stratena ,mne to nerobi problem sa o niekoho starat ,robim to rada , muzovi davam doslova vsetko pod nos ale najviac co ma stve je ze ked clovek niekam ide tak mu treba navarit atd ,ze proste sa nedokaze sam o seba postarat, je podla vas na tom horsie clovek ktory nevie nic aj ked ho obsluhuju a potom ostane sam a nedokaze si poradit ?
@h2 a na co by sa snazil, ked nemusi... Toto "pod nos" mi pripomenulo pribeh nasej byvalej kolegyne, prisiel k nim svokor na veceru, lebo svokra niekde bola, ona mu nabrala, polozila pod nos tanier a stary pan sedel a nic. Posedel za stolom, odisiel a potom sa dozvedela, ze ani sa nenajedol, lebo mu nedala pribor... "On je nauceny na inu obsluhu ako u nevesty."
@viestta ja som poznala chlapíka, ktorý po smrti manželky chodil k neveste aj aby mu čaj spravila.
@ivuska027 lebo to videla u svojej matky
@zmrzlinka2021 A predpokladám, že jej partner to tak má zaužívané tiež z domu, v jeho prípade, že ho mama obskakovala aj v dospelosti...🤦🏻♀️
Podla mňa sú na tom úplne najhoršie ľudia, ktorí veria, že posluhovanim a obskakovanim lenivca robia niečo nutné a životne dôležité. A že ich za ich "obetu" niekto bude obdivovať a vážiť si ich. Obvykle majú tento šialený názor ženy, ale zažila som aj mužov.
Ako si si ho naucila,tak mas. Neexistuje,aby som chlapa obsluhovala ako krala. Vsetko som ho naucila a jeho tesi,ze vie uz v domacnosti vsetko porobit. A u vas to nie je o tom,ze nevie,ale jemu sa nechce. Keby nebol lenivy,tak si sam nieci nachysta jest. To je cista lenivost a pohodlnost . Podla mna si na tom horsie ty,lebo si jeho otrokom
@diewcatqoo presne. Ja si zamiesam hoci aj ovs. vlocky na obed, ked som hladny .. 🙂
mne sa normálne zastavil mozog,keď nejaké kolegyne hovorili,že majú takých synov a mužov,že radšej budú hladní čakať na ich návrat z práce,ako by si zapli mikrovlnku a ohriali obed.Akože.....:rolling_eyes:
Keď ti mam presne odpovedať na tvoju otázku. Horšie si na tom ty, lebo si služka. Keby si sa nedajbože pominula, veľmi rýchlo by sa o seba vedel postarať.
Si na tom horšie ty, robíš slúžku dospelému. Ani mojim deťom nedávam všetko pod nos a to mám výčitky že pre ne robím "primoc", že by mali byť samostatnejší, pre ich vlastné dobro.
No on by bol možno stratený,ak by ostal sám.Ale robiť slúžku tiež nie je žiadna výhra.......
Ak tvoj muž nie je ťažko mentálne retardovaný, dokáže si jednoduché jedlo vygúgliť a navariť. Tie najjednoduchšie jedlá dokážu navariť aj malé deti (cestoviny so syrovou omáčkou alebo s hotovou lunter bolonskou, rybie prsty a varené zemiaky, paradajková polievka s cesnakovou hriankou, tvarohové rezance, pečené kuracie stehno...) Trochu ho treba zaškoliť.

Asi si veľmi mladá a nevieš že sa môže všeličo stať od trápnej zlomenej nohy po set sakramensky vážnu neurologickú chorobu kde ta bude nie že treba obsluhovať ale doslova a do pismena nosiť na rukách. Áno aj ja som si myslela, že sa ma to netýka a potom zrazu zo dňa na den sa ma to týkalo.